facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Bart

Bakker Bart

Info

Alle producten van Bakker Bart worden iedere dag met zorg en liefde, vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. Dat proef je!

Geschiedenis

Alle producten van Bakker Bart worden iedere dag met zorg en liefde, vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. Dat proef je!

Bij veel winkels koop je tegenwoordig brood en broodjes dat wordt afgebakken. Dit betekent dat het brood al een keer voorgebakken is voordat je het koopt. Bij Bakker Bart is dit niet het geval. Bakker Bart werkt namelijk met vers deeg waardoor het brood en de broodjes elke dag vers voor je worden gebakken. Hier zijn wij trots op want dit betekent heerlijk vers brood.

Je kunt bij Bakker Bart Dordrecht terecht voor broodproducten die je thuis kan nuttigen (afhalen of laten bezorgen), maar ook voor o.a. een ontbijt, een heerlijke lunch of een verse, warme snack.

Het assortiment bestaat uit;

brood (brood, broodjes en stokbrood)
belegde broodjes
snacks (hartige- en zoete snacks)
dranken (sappen, smoothies en shakes)

Onze taak

Alle producten van Bakker Bart Dordrecht worden iedere dag met zorg en liefde, vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. Dat proef je!

Bij veel winkels koop je tegenwoordig brood en broodjes dat wordt afgebakken. Dit betekent dat het brood al een keer voorgebakken is voordat je het koopt. Bij Bakker Bart Dordrecht is dit niet het geval. Wij werken namelijk met vers deeg waardoor het brood en de broodjes elke dag in de winkel vers voor je worden gebakken. Hier zijn wij trots op want dit betekent heerlijk vers brood.

Producten

Groot brood, klein brood, zoete en hartige snacks en verse sapjes. ontbijt, high tea.



"Wij zijn Bakker Bart. Bakker Bart is al 40 jaar dé verse Bakkerij van Nederland. Naast heerlijk vers brood kunt u bij ons terecht voor een lekker bakje koffie met een zoete of hartige lekkernij óf voor een heerlijke lunch en ontbijt!"
Adres: Achterom 14 , Dordrecht 3311 KC, NL
Telefoonnummer: 078 202 0200
Stad: Dordrecht
Route: Achterom 14
Postcode: 3311 KC



op zoek naar gerelateerd: bakker bart prijzen, bakker bart openingstijden, bakker bart amsterdam, bakker bart ede, bakker bart haarlem, bakker bart groningen, bakker bart utrecht, bakker bart enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nobel's Brood Nobel's Brood 378 meter Voor heerlijk ontbijtje of lunch ter plaatse of voor togo. Altijd vriendelijk en atte...
Recensies
De kaasbroodjes waren goed gebakken. Alleen als je bestelt dan het volgende. Het opwarmen van kaasbroodjes gebeurt op de magnetronstand voor 1.5 minuut. MAGNETRONSTAND. Dat levert een smakeloze half warme hap met een smakeloze hete brei, is het kaas?in het midden. Wat the.. Zonde bakkerskunsten. Magnetron is vloeibare massa watermoleculen oververhitten door elektronen erop te schieten.. De kaas op het broodje was dan ook niet te proeven...Bij het afbakken bakken ze er niets van voor 2.50 per broodje. Ah kaasbroodje voor 90 cent in de oven op 220 voor 5 minuten smaakt beter. De kringloop in dordrecht is ook veel beter. Een duur stukje biefstuk in marinade gebakken uit de koelkast en dan op 3 minuten in de magnetron.. zo iets. Vegen doe je nadat iedereen uit de zaak is. Niet mensen uit praktisch oogpunt 'bevelen' op een plek te laten zitten zodat je snel naar huis kan.. arme dames daar voelde zich zeer ongemakkelijk hoorde ik. Professioneel blijven. Koffiekopjes kan je afwassen, daar betaal je ook behoorlijk voor. Geen klein spuugbakje karton. Kwaliteit en hospatility leveren. Meer liefde geven _ laten blijken voor het vak of navelstaren is mijn idee, franchisemodel drastisch veranderen. Er zijn betere alternatieven. Even hard en eerlijk dat is beter dan aardig doen en er niets van blijven bakken.
Altijd wat bij Bakker Bart. Personeel is niet altijd snugger. Ik kreeg vorige week weer eens discussie over een notabene een duidelijke aanbieding buiten op een groot bord: snack plus een drankje voor 2 euro dus ik bestel een pizzastuk en zeg erbij een koffie voor 2 euro. Zegt ze de koffie is 2,30. Ik verwijs naar het reclamebord. Enfin een heel gedoe. Uiteindelijk werd de 2 euro door haar collega bevestigd maar normaal was de koffie 2,30 voegde ze ter afsluiting aan toe uiterst onvriendelijk. Dat zo'n klein akkefietje kan leiden tot een heel klantonvriendelijke ervaring. Gewoon een gebrek aan klantvriendelijkheid en aan sociale vaardigheid. En echt niet voor de eerste keer. Zo'n zaak ga je toch miden.
Zeer slecht. Broodje tonijn voor 5,95. Tonijn niet te vinden zo'n dun laagje. Was dus een broodje komkommer. Cappuciono in een.kartonnen bekertje voor 2,95. Halfvol, grotendeels schuim Nooit meer. 1 meisje bediening de andere hielp niemand want was te druk met vegen.
Ik geloof best dat het personeel zijn best doet, en de broodjes smaken prima, alleen het is daar niet heel schoon. Ik heb een muis zien lopen!! Daarnaast is het personeel erg chagrijnig en klantonvriendelijk. Dit is de allerlaatste keer dat ik daar kom.
Fijne plek om te zitten maar de belegde broodjes zijn extreem droog, je stikt er nog net niet in.
De koffie was heerlijk maar we wilde hier graag een gebakje bij de koffie 4personen die werd zo op het dienblad gezet geen vork niks er bij pas nadat we vroegen om een bordje en een vork kregen we dit er bij. Het gebak was ook nog bevroren. Het was wat rommelig allemaal, verder prima een bakkie gedaan.
Leuk ingericht en met mogelijkheid om buiten te zitten. Perfect voor een kopje koffie of thee en een gebakje. Ik haal hier af en toe nog Bartjes die triangelbroodjes. De belegde broodjes zijn mijns inziens niets speciaals en voor croissantjes en stokbrood ga ik liever naar de Albert Heijn naast de deur.
Héérlijk om even een kopje koffie en gebakje te pakken, binnen of op het terras. Verder zijn er allerlei soorten belegde broodjes te bestellen of natuurlijk gewoon brood om mee te nemen...
High tea genuttigd via een social deal voucher. Je betaalt hier dan niet de hoofdprijs voor, maar ik vind het niet kunnen, voor een High tea bij een bakker, dat de zoetigheden dan overduidelijk uit de diepvries komen. Er was 1 mannelijk personeelslid die erg zijn best deed het ons naar het zin te maken. De andere 2 meiden kwamen ongeïnteresseerd over en waren ook niet erg vriendelijk.
Goede bakkerij met ruime keuze en met een gezellige koffiehoek voor een overheerlijke bak koffie en een vers bereid belegd broodje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid