facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nieuw Optiek

Nieuw Optiek

Info

Nieuw Optiek

Geschiedenis

Nieuw Optiek Warmerdam is al bijna 40 jaar een vertrouwd adres voor uw oogzorg in Nieuw Vennep. Onze collectie eigentijdse monturen en comfortabele contactlenzen zorgen voor optimaal zien en gezien worden.

Ons persoonlijke advies en onze expertise staan garant om samen met u de juiste bril of contactlenzen te vinden. Laat u inspireren op onze pagina.
Bent u opzoek naar deskundigeadvies, dan bent u welkom voor een vrijblijvende afspraak voor een oogmeting of een contactlenscontrole.

Goed zien en gezien worden is onze belangrijkste drijfveer. Daarom adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze bril of lenzen, zonder daarbij uw wensen uit het oog te verliezen.

Wij zien u graag in onze winkel.

Adres: Venneperhof 32, 2151 AZ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252674073
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Venneperhof 32
Postcode: 2151 AZ



op zoek naar gerelateerd: Batterij horloge vervangen Nieuw Vennep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kriek Optiek Kriek Optiek 46 meter Beste team, Wat is het toch altijd weer een feestje om bij jullie in de winkel te ko...
Recensies
Zeer fijne opticien die nét dat beetje extra doet en gaat voor je. Ook als je je bril ergens anders hebt gekocht oeps, sorry, 1x nooit meer ben je gewoon van harte welkom. Ook verwisselen ze hier batterijtjes van je horloge, ideaal!
Paul en Jolanda zijn een ontzettend deskundig stel! Altijd mooie monturen en net ff anders dan een doorsnee montuur. Ook voor onze kinderen ruime voorraad met gave kinderbrillen! Dank jullie wel voor altijd een super service!!
Ik kom al jaren voor bril en soms een zonnebril. Goede service en klantvriendelijkheid en de tijd voor het kiezen van een bril. Zeker aanraden om naar hun toe te gaan. Ook fijn dat je horloge kan brengen voor nieuwe baterijen.
Goede service. Je kunt altijd binnenlopen voor advies of reparatie aan je gekochte bril. Kom er al sinds ze in nieuw Vennep zijn met veel plezier!
Prima opticien, kom hier al meer dan 40 jaar. Glazen goed opgemeten. Geen problemen, wordt goed geadviseerd bij kiezen nieuw montuur. Goede service, zij nemen de tijd voor je.
Ik heb al veel brillen gekocht bij Paul en Jolanda. Mooie brillen en altijd goed advies. Goede service en altijd gezellig.
Goede service zoals altijd, ik ben goed geholpen. Je krijgt goed advies en alles is mogelijk. Leuke aardige mensen.
Onlangs, na drie jaren, hebben wij, mijn vrouw en ik, Nieuw Optiek bezocht. Toen hadden wij daar onze brillen aangeschaft. Wij waren dik te vreden met onze brillen. Ook deze keer hebben wij onze brillen bij Nieuw Optiek aangeschaft. Tot volle tevredenheid. Fijne mensen die met passie en vakkundigheid hun clienten helpen.
Wat een vriendelijk en deskundig echtpaar! Ze nemen alle tijd voor je en geven goed advies zodat je een goede keuze kunt maken. Ik ging dan ook erg blij de deur uit met 2 nieuwe brillen. Fijne zaak waar service hoog in het vaandel staat.
Al jaren heel erg blij met de service van deze 2 mensen. Goede adviezen, het is zelfs zo dat uiteindelijk bij een nieuw montuur altijd hun mening de doorslag geeft! Altijd geduldig bij de oogmeting, of deze nou in 1x is of meerdere keren moet gebeuren zoals bij mijn ogen. Ik kom hier al sinds ik 15 jaar geleden in de omgeving kwam wonen, mijn man nu ook voor het eerst. Terwijl hij ook brillen bij Specsavers en Pearl vandaan heeft, maar ook hij wilt die winkels echt niet meer. Dus we hopen nog heel lang bij Paul en Jolanda terecht te kunnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid