facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kriek Optiek

Kriek Optiek

Info

Blijf voor leuke acties, modenieuwtjes en nuttige informatie op de hoogte door ons te liken en te volgen.

Geschiedenis

Winkel in Nieuw-Vennep voor brillen, zonnebrillen, lenzen en de beste oogzorg



"Een gewone voldoende? Er zijn genoeg mensen die dat wel oké vinden. Wij van Kriek Optiek niet. Daarmee zouden we jou als klant tekortdoen. En onszelf ook.We verwennen je met professionele oogzorg, gevoel voor styling, een prettige sfeer en bijna obsessieve service. Omdat we vinden dat je er recht op hebt, en omdat we je graag terugzien.Streven naar perfectie kost veel tijd en energie. Dat doen we met alle plezier. We maken je graag blij, en daar worden we zelf ook blij van!"
Adres: Venneperhof 2, 2151 AZ Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252626036
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Venneperhof 2
Postcode: 2151 AZ



op zoek naar gerelateerd: Opticien Hoofddorp, Eye care Aalsmeer, Binoculaire rood/groen proef, FD meting, MKH meting, Audicien Nieuw Vennep, Kriek audicien, Rood/groen test opticien
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuw Optiek Nieuw Optiek 46 meter Zeer fijne opticien die nét dat beetje extra doet en gaat voor je. Ook als je je bril...
Recensies
Beste team, Wat is het toch altijd weer een feestje om bij jullie in de winkel te komen. Staan klaar voor advies krijg altijd heerlijke koffie met een chocolaatje weten precies wat bij jou past. Nemen de tijd om je tevreden en blij de winkel te laten verlaten. Hou dit enthousiasme vast. Succes.
Afgelopen week ben ik hier langs geweest voor een spoedreparatie. Raphaël zag het probleem en heeft het gelijk met een glimlach vakkundig voor mij opgelost!
Wat een fijne optiek met zeer deskundig personeel. Klantvriendelijk en meedenkend met de klant. Men neemt alle tijd om je uitgebreid te helpen. Ik ben zeer tevreden met mijn brillen.
Als klant werd ik hier altijd super geholpen en ik vind het ook heel gezellig om hier elke dag te komen werken! Top team :
Prima opticien, keus uit veel soorten monturen van verschillende merken. In diverse prijsklassen. Personeel is altijd uiterst behulpzaam. Service staat op een hoog niveau! Bijkomend pluspunt is de versgemalen overheerlijke koffie, met soms zelfs versgebakken lekkers. Aanrader dus
Super tevreden met deze optiek naast dat het zo een speciale zaak is het ook nog is altijd super gastvrij zo met een enorme regen bui binnen komen lopen en een kopje koffie voor het even opdrogen aangeboden gekregen dat is nog is service. Daarnaast merk je dat ieder personeelslid ook nog is echt geniet van zijn werkzaamheden hier en dat ze echt kennis hebben dit stralen ze uit maar delen ze ook met passie ! Zelf begonnen met lenzen, en alles aangeboden gekregen tot we degene gevonden hadden die het beste bij me paste en dan daarbij ook nog is juiste en goede controle. Ik zou dit aan iedereen aanraden !
Super speciaal optiek. Enorm aanbod in brillen en zonnebrillen. Personeel zeer deskundig en vriendelijk. Men neemt altijd de tijd voor je. Maken van een afspraak is ook altijd handig. Centrum nieuw vennep en makkelijk bereikbaar. Zeer moderne uitstraling.
Super service elke keer weer van deze professionals. Kleine reparaties worden snel en vaak kosteloos gerepareerd. Paar jaar geleden op de laatste dag van de vakantie een zondag de bril van m’n zoontje in Spanje verloren en binnen een paar minuten tijd via de messenger app op FB een nieuwe bril geregeld en lag de volgende dag klaar toen we terug kwamen. Ik kan iedereen aanraden hier heen te gaan wanneer je een bril zoekt. Ze nemen de tijd en geven je deskundig advies. Sfeervolle winkel en de klant is daar nog echt koning!
Ik ben met mijn 86-jarige moeder voor hoortoestellen bij Alex in Nieuw-Vennep geweest; prettig en zeer vakkundig geholpen. Hij neemt alle tijd, echt top! Mijn moeder had veel weerzin tegen het dragen van hoorapparaten, maar met de begeleiding en aandacht en de zorgvuldige afstelling is ze nu helemaal blij met haar nieuwe 'oren'.
Kriek optiek is een hele prettige zaak, die wij zeker iedereen aan zouden raden. Wij komen er al ruim 10 jaar. Zeer klant vriendelijk, zeer meedenkend, goede kwaliteit, veel keuze en een unieke collectie! Fijne sfeer in de winkel. Een jong enthousiast en professioneel team. Oprecht bereid om jou te helpen bij wat je nodig hebt! Klant is koning, echt waar! ! Kortom, op zoek naar een goede optiek zaak? Zoek niet verder ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid