facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nicole Langen Fotografie

Nicole Langen Fotografie

Info

Lifestyle fotografie van zwangeren, newborns en het (jonge) gezin.
Puur. Ongedwongen. Liefdevol.


Geschiedenis

Ik maak foto’s van mama’s to be, baby’s en (jonge) gezinnen. En de reden is altijd hetzelfde.
Ik laat je de liefde zien. In de kleine onbewaakte momenten.
Wanneer je hand over je zwangere buik strijkt.
Wanneer het plakkerige handje de jouwe vastpakt.
Ik help je herinneren.
Niet alleen zoals het eruit zag. Maar ook zoals het voelde.
De kleine armpjes om je nek. De manier waarop hij naar je lacht.
Ik wil dat je de momenten waarop je hart een sprongetje maakt nooit vergeet.
Momenten die verdwenen zijn voordat je je realiseert dat ze er waren.
Ik zie ze. Ik voel ze.
Ik zorg dat jij ze voor altijd in je hart draagt.
Als jij net als vele anderen die je voorgingen mooie momenten wilt vastleggen, neem dan contact met me op


“It's the little things that make your life big"

www.nicolelangenfotografie.nl



"Je aller dierbaarste bezit op een fijne, relaxte wijze vereeuwigd in foto's zoals je bent, jullie zijn. Of je nu op zoek bent naar een zwangerschapsshoot, newbornshoot of gezinsshoot met als eindresultaat foto's waar je hart steeds opnieuw een sprong van maakt,. Nu. Morgen. En in de jaren die komen.Nicole Langen Fotografie zorgt ervoor dat jij tijdloze memories ontvangt. Foto's die gemaakt zijn met aandacht, liefde en gevoel voor emotie. Want...je draagt maar 1x dit baby'tje. Ze zijn maar 1x zo klein.Díe mooie, unieke childhood memories, díe wil ik jullie geven.Neem contact op voor meer informatie.Ik woon in Laren 't Gooi en werk fulltime, door heel Nederland. Graag kom ik jouw kant op."
Adres: 1251 RV Laren, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Laren
Postcode: 1251 RV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
House of Art Laren House of Art Laren 191 meter Knus en gezellig
Reuverfotografie Reuverfotografie 792 meter Portrait, wedding, funeral, documentary, real esate photography
MyStudio portraits MyStudio portraits 1 km Lieve vrouw. Voelt je welkom.
MyStudio Fotografie MyStudio Fotografie 1 km Wij hebben een hele leuke fotoshoot gehad bij Hellen! Ze heeft prachtige foto's gemaa...
Laura Marijn Photography Laura Marijn Photography 1 km Zwangerschapsshoot gehad met een geweldig resultaat! De shoot was zowel professioneel...
AIM foto AIM foto 78 km Ik kan Aim fotografie echt aan IEDEREEN aanbevelen. Ada is professioneel en goed voor...
Robert Aanstoot Robert Aanstoot 78 km Goed bedrijf keurig en netjes
Recensies
Nicole heeft een prachtige shoot geleverd. Een zwangerschapsshoot met gezin en dat is niet altijd makkelijk met een opstandige peuter. Nicole doet dit heel leuk en natuurlijk, zodat we toch een paar echt mooie fotos hebben met ook onze dochter erbij. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en weet mooie plekken te creeren in huis. Heel fijn dat ze met je mee wil denken wat je zoal aan zou kunnen trekken samen qua kleding. De foto's geven ons weer zoals we zijn. Bij een volgende familieshoot met zijn vieren zou ik Nicole zo weer boeken. Zeker een aanrader, al helemaal met kids.
Ondanks dat onze pasgeboren baby af en toe huil momentjes had tijdens de shoot en een dochter van 3 jaar, heeft Nicole toch hele mooie foto’s weten te maken waar we heel dankbaar voor zijn. Nicole blijft rustig en geeft je een fijn gevoel dat je echt je zelf kan zijn ook net na de bevalling waar hormonen toch een grote rol spelen. Ze gaf ook nog een tip om van shirt te wisselen bij mijn man zodat het een mooier geheel zou worden met de rest van het gezin. Zo blij dat we gewisseld hebben want achteraf gezien is het inderdaad veel rustiger en mooier geheel geworden. Dit is ook terug te zien in het album. We hebben gekozen voor een luxe album met foto’s waar we nog heerlijk in kunnen bladeren. Dit hebben we samen met Nicole samen gesteld. De kaft van het album is de zelfde kleur als het geboortekaartje, zo een mooie match! We raden zeker Nicole aan om een shoot te boeken, daar krijg je mooie herinneringen voor terug. Zeker in zo’n newborn fase waar alles al zo snel veranderd dat je die mooie momenten laat vast leggen.
Onze ochtend begon wat hectisch met een newborn ons eerste kindje : . Zodra Nicole binnenkwam liep alles op rolletjes. Ze heeft ruim de tijd voor ons genomen om ons op de foto te zetten met onze kleine man. Tussendoor kreeg ons zoontje trek en heb ik hem rustig kunnen voeden, terwijl Nicole verder ging met impressie foto's van zijn kamertje. Zo fijn dat er zoveel rust was en dit had ook effect op de kleine! Prachtige foto's gekregen om ons leven lang met liefde op terug te kijken. Dank je wel Nicole!!!
We hebben met Nicole echt een hele fijne, ongedwongen gezinshoot in de herfst gehad! Ons zoontje was toen 10 maanden oud en we waren benieuwd of hij het goed vol zou houden. Dat is zeker gelukt. Nicole was heel ontspannen, gaf op een prettige manier aanwijzingen, en wist mooie herfstige plekken in het bos te vinden. Hierdoor voelde het alsof we "gewoon" een relaxede wandeling door het bos maakten en kon Nicole ondertussen de foto's maken. En de foto's zijn prachtig geworden, we zijn er super blij mee! Dankjewel, Nicole!
Ik heb zowel een zwangerschapshoot als een newbornshoot gedaan bij Nicole en ben heel blij met de foto's en de mooie boekjes die erbij geleverd zijn. Nicole is een lief en gezellig mens en creëert een relaxte sfeer tijdens de shoot. Ze neemt ook echt de tijd voor je en zorgt aan de hand van poseertips dat je ontspannen op de foto staat. En dat zie je echt terug op de foto's :-
Fotoshoot cadeau gekregen om onze pasgeboren zoon mooi vast te leggen! Nicole nam echt de tijd voor ons en heeft hele mooie foto's gemaakt! Contact achteraf was ook prettig en Nicole heeft een super mooi album gemaakt voor ons.
Zonder twijfel 5 sterren. We hebben twee keer een newborn fotoshoot gedaan met Nicole met onze zoontjes, en het was twee keer een hele fijne ervaring. Snelle en duidelijke communicatie en tips vooraf. Tijdens de shoot zelf een hele ontspannen sfeer. En bovenal zijn het ontzettend mooie foto's geworden! Echt een aanrader!
Twee keer een shoot gedaan met Nicole en ik kan het echt aanraden. Ze stelt je op je gemak, is super leuk en lief met kinderen en neemt alle tijd. En de foto’s zijn werkelijk prachtig . Dus ook als je - net als ik - denkt: zo’n shoot is niks voor mij… Nicole bellen en doen!
Nicole laat je vanaf de eerste seconde gelijk op je gemak voelen. Niet alleen door de goede voorbereiding en de goeie communicatie maar ook door haar rustige en fijne uitstraling tijdens de shoot. De foto's zijn super mooi geworden en zijn het begin van mooie herinneringen die wij gaan maken in de toekomst! Nicole super bedankt!
Nicole, wat een prachtige foto's heb jij gemaakt van mijn zwangere buik en van ons als gezin. Je neemt de tijd, bent rustig en maakt echt contact met de kinderen. Ook kan je met elke vraag bij jou terecht en heb je ons ook enorm geholpen met het geboortekaartje. Gister de foto's en albums ontvangen. Een echt cadeautje maak je ervan. Een herinnering voor altijd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid