facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MyStudio Fotografie

MyStudio Fotografie

Info

MyStudio fotografie, gespecialiseerd in o.a. zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en familiefotografie.

Geschiedenis

My Studio, gespecialiseerd in kinderfotografie, babyfotografie, zwangerschapsfotografie, geboortekaartjes met foto, uitnodigingen en minifotoalbums.
Spontane kinderfoto's zonder veel poespas, is het niet leuk een schitterend fotoportret of canvasdoek van uw kind aan de muur te hebben?
Bijvoorbeeld springend of met accessoires zoals een mooie bloem, bijna alles is mogelijk. Portretfotografie voor volwassenen doen wij ook,
kijk eens in ons fotoalbum voor leuke ideeen en wie weet zien we u binnenkort bij My Studio fotografie !



"Mystudio fotografie, gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, babyfotografie, kinderfotografie, portretten, gezinsfoto's, familie fotografie en profielfotografie."
Adres: Ericaweg 31, 1251WJ Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035-8875626
Stad: Laren
Route: Ericaweg 31
Postcode: 1251WJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MyStudio portraits MyStudio portraits 0 meter Lieve vrouw. Voelt je welkom.
Laura Marijn Photography Laura Marijn Photography 324 meter Zwangerschapsshoot gehad met een geweldig resultaat! De shoot was zowel professioneel...
Nicole Langen Fotografie Nicole Langen Fotografie 1 km Nicole heeft een prachtige shoot geleverd. Een zwangerschapsshoot met gezin en dat is...
House of Art Laren House of Art Laren 1 km Knus en gezellig
Reuverfotografie Reuverfotografie 2 km Portrait, wedding, funeral, documentary, real esate photography
AIM foto AIM foto 77 km Ik kan Aim fotografie echt aan IEDEREEN aanbevelen. Ada is professioneel en goed voor...
Robert Aanstoot Robert Aanstoot 77 km Goed bedrijf keurig en netjes
Recensies
Wij hebben een hele leuke fotoshoot gehad bij Hellen! Ze heeft prachtige foto's gemaakt van onze kids. De kinderen hebben ook echt genoten van de middag. Ze mochten zelfs helpen en dat vonden ze fantastisch. Het verliep allemaal erg ontspannen. Nog dezelfde dag ontvingen we al een paar foto's als preview. Nogmaals super goed gedaan en we komen zeker nog een keer terug! Groetjes Merly en Steven
Wij hebben een hele leuke familyshoot met Hellen gehad. Hellen was zeer flexibel in de planning. Ze is rustig, vriendelijk, neemt alle tijd en is leuk met kinderen. De foto's zijn erg mooi geworden. Ze heeft ons ook goed geadviseerd bij de uiteindelijke keuze. Wij zijn blij met een heel mooi cadeau voor onze moeder. Bedankt Hellen!
Een leuke en vriendelijke fotograaf. Ze was erg geduldig tijdens de fotoshoot. Ze nam haar tijd om het vertrouwen van mijn zoon te winnen. Hierdoor een prachtig resultaat gehad. De foto’s zijn ook geweldig. Wij mochten ook zelf ideeen inbrengen tijdens de shoot en dat ervaarden wij als prettig. Als je op een ontspannen manier leuke foto’s wil krijgen, dan is MyStudio fotografie een echte aanrader.
Inmiddels voor de 3e keer foto's laten maken door Hellen van My Studio. Wederom zijn ze ontzettend mooi geworden. De communicatie is erg fijn en wij hadden de digitale bestanden ontzettend snel. Een week later konden wij onze canvasdoeken al ophalen.
We zijn al meerdere keren naar Hellen de fotograaf toe geweest. Ze heeft een heel knus klein kamertje bij haar aan huis. Ze heeft genoeg spulletjes om de kleine mensen onder ons af te leiden, zodat iedereen goed op de foto komt te staan. Er worden onwijs veel foto's gemaakt, dus met het het uitzoeken kan je er gerust een middag voor uit trekken. Hellen is heel rustig en heeft engelengeduld. Ze heeft heel veel leuke ideeën. Wij gaan zeker weten weer terug komen.
Super leuke fotograaf die echt de tijd neemt voor de kinderen. Door haar ontspannenheid voelen de kinderen zich op hun gemak en krijg je echt hele mooie foto’s.
Het was een gezellige ochtend met het hele gezin. Onze pubers gingen samen en apart van elkaar op de foto. Het resultaat is heel gaaf geworden. Broer & zus samen in een close-up. Ze hebben veel verschillende posities aangenomen en kledingwissels gehad voor een geweldig resultaat. De foto's krijgen een mooi plekje in het huis. Ontzettend bedankt! Familie Brouwer
Hele mooie foto's laten maken bij Mystudio. Ze was zo geduldig met mijn 2 dochtertjes. Alles kwam uit de hoge hoed voor mooie glimlachjes : het resultaat mag er zijn, na 2 jaar kijk ik nog steeds met veel plezier terug op de gemaakte foto's!
Onlangs hebben wij bij Hellen een zwangerschapsfotoshoot gedaan: wát een leuke ervaring was dit! Wij mochten zelf voorbeeldfoto's meenemen, zodat Hellen een idee had wat onze wensen waren. Tijdens de shoot wist ze ons snel op ons gemak te stellen en dacht mee voor andere leuke foto's. We zijn erg tevreden met het resultaat!
Super leuke fotograaf die ook echt de tijd neemt om super leuke foto’s van jou en je gezin te maken! Ik heb zoveel mooie foto’s afgenomen welke ik ook in termijnen kon betalen, super gewaardeerd! Foto’s blijven ook lang bewaard. Ik ben inmiddels al 2 keer bij haar geweest en met de komst van mijn 4e kindje zal ik straks weer bij haar langsgaan voor een mooie fotoshoot!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid