facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Next Level Escaperoom Eindhoven

Next Level Escaperoom Eindhoven

Info

Escaperoom in Eindhoven



"Next Level Escaperoom Eindhoven is vanaf dag 1 een escaperoom met een totaalconcept. Je kunt er eten en drinken en je beleeft de mooiste verhaallijnen in de escaperoom wereld. Niets is te gek en we zullen je zeker verrassen en een onuitwisbare indruk achterlaten. Dankzij de technische achtergrond van de eigenaars weten we in de meest technische regio ter wereld zelfs de technici versteld te doen staan van het vernuft. Kom jij ook onze rooms ook een keer spelen?"
Adres: Stratumseind 32, 5611ET Eindhoven
Telefoonnummer: 040 - 843 26 63
Stad: Eindhoven
Route: Stratumseind 32
Postcode: 5611ET


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: VR Escape Room Eindhoven, Escape room Eindhoven Strijp-S, Escape room Eindhoven Catch Me If You Can, Escaperoom Eindhoven vijfkamplaan, Escape room Eindhoven 040, Escaperoom Geldrop, Escape room in de buurt, Escape room Eindhoven Woensel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EscapeRoom040 EscapeRoom040 647 meter Super leuke escape room. Zeker een aanrader voor iedereen
Escape-room ESC Eindhoven Escape-room ESC Eindhoven 2 km Deze escape room beschikt over twee kamers. Wij ontsnapten binnen 38 minuten uit &quo...
Escape Room Eindhoven Escape Room Eindhoven 2 km Stel je zenuwen op de proef in het crime lab of maak een reis om de wereld in onze ad...
Recensies
Dit is de 2de escaperoom die ik deed en ik ben helemaal enthousiast! Het is een originele kamer met voldoende afwisseling. Bij de vorige escaperoom die ik deed moesten we vooral codes zoeken voor sloten... deze daarin tegen was veel gevarieerder. Objecten verplaatsen, interactie met de kamer, aangepaste muziek, en tips op de correcte moment zorgde voor een spannende en avontuurlijke sfeer. Als leek was deze kamer aan de moeilijke kant, amar niet TE moeilijk. We geraakte optijd buiten maar iedereen van ons gezelfschap stond letterlijk wat in het zweet! Met amper 30 seconden over op de teller kwamen we voldaan buiten! Een echte aanrader dus! Oja, ook voor de jongeman die ons begeleid heeft voor en na het spel een 'big up' !
Dit was echt next level! Zeer leuk vanaf 14 jaar. Echt wel moeilijk ook! Zeer vriendelijke ontvangst in de wachtruimte. Zeer veel uitleg ook achteraf. Chantal doet dat bijzonder goed! Toch wel moeilijk en veel verborgen raadsels.
Dit is wat je noemt een goede beginners-kamer voor spelers die tussen de 1-5 kamers gedaan hebben. Ben je een gevorderde groep 5-10 kamers, dan vind je hier geen nieuwe puzzels. Let op dat voor groepen van 7 a 8 personen de kamer wel aan de kleine kant is.
The suspicious farmhouse met 4 personen gespeeld. Hele leuke room! Goed verhaal met leuke plottwist! Creatieve raadsels en puzzels. Vriendelijke game master. Komen zeker nog eens terug voor de andere kamer.
Geweldige escaperoom, vriendelijke mensen en escaperoom heeft veel technische snufjes
Zeer gave escape room en heel mooi opgezet echt een aanrader
Ik heb weinig ervaring met escape rooms, maar deze was echt super goed, mooi en doordacht. Erg veel technische snufjes en leuke interactie. Ik ga er verder niks over zeggen, want je moet hem echt gewoon doen. Wel duur, maar toch zeker de moeite waard!
Zeer zeer leuke escape room. Indrukwekkend technische kamers. Zeer vriendelijk onthaal en begeleiding dakota.
Met twee vrienden eerst de suspicious farmhouse en vervolgens catch me if you can gedaan. De ontvangst was fantastisch en snel. Beide escaperooms werden duidelijk en vlot uitgelegd. Het design van de escaperooms was ongelooflijk en de puzzels zaten erg goed in elkaar. Als je van escaperooms houdt is dit ECHT een aanrader!
Vriendelijke ontvangst, duidelijke instructie, zeer verrassend en tot in de kleinste details compleet. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid