facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape-room ESC Eindhoven

Escape-room ESC Eindhoven

Info

Escape-room [esc] Eindhoven is meer dan een beleving, het is de combinatie van spel en realiteit. Win jij deze race tegen de technologie?

Geschiedenis

Op deze facebook-pagina gelden onze community-richtlijnen. Deze zijn opgesteld om het spelverloop voor andere groepen leuk te houden.

- Berichten waarin gerefereerd wordt aan puzzels, gegeven aanwijzingen of oplossingen van puzzels worden verwijderd.

Adres: Prof. Horowitzstraat 200, 5617BA Eindhoven
Telefoonnummer: 040 - 400 63 98
Stad: Eindhoven
Route: Prof. Horowitzstraat 200
Postcode: 5617BA



op zoek naar gerelateerd: Next Level Escaperoom Eindhoven, Beste Escape room Eindhoven, Escape room Eindhoven Woensel, VR Escape Room Eindhoven, Escaperoom Eindhoven 2 personen, Horror Escape room Eindhoven, Escape room Eindhoven kind, Buiten escape room Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape Room Eindhoven Escape Room Eindhoven 484 meter Stel je zenuwen op de proef in het crime lab of maak een reis om de wereld in onze ad...
EscapeRoom040 EscapeRoom040 1 km Super leuke escape room. Zeker een aanrader voor iedereen
Next Level Escaperoom Eindhoven Next Level Escaperoom Eindhoven 2 km Dit is de 2de escaperoom die ik deed en ik ben helemaal enthousiast! Het is een origi...
Recensies
Deze escape room beschikt over twee kamers. Wij ontsnapten binnen 38 minuten uit "Follow the Light". Deze kamer viel enigszins tegen: het verhaal ontbrak en het thema zelf was nogal zwak, de opdrachten weinig creatief en door een technische fout konden wij een deel van de opdrachten overslaan en een shortcut nemen. Van sommige opdrachten zijn de details ook niet goed uitgewerkt, waardoor verwarring ontstaat. Een gemiste kans zijn een aantal eigenschappen van de kamer die niet gebruikt zijn en met de aangeboden tools was meer mogelijk. De andere kamer schijnt moeilijker en uitdagender te zijn! Voor de prijs van de Social Deal actie was dit uiteindelijk geen miskoop, maar om hier nu de volle mep voor te betalen? Er werd ons overigens ook geen drankje aangeboden, ookal was dit wel onderdeel van de deal. We hadden hier natuurlijk om kunnen vragen, maar de setting nodigde niet echt uit om even lekker te gaan zitten.
Twee kleine escaperooms waarvan we er 1 hebben gedaan. Een stuk goedkoper dan de meeste escaperooms en dus prijstechnisch zeker interessant om te doen. De kamers zijn wat kleiner en minder aangekleed, maar de puzzels zijn leuk op gezet. De manier van hints geven wordt ook op een leuke, simpele manier gedaan en worden op maat gegeven.
Samen met 2 vriendinnen Follow the light escape room gedaan, we waren in totaal 60 euro kwijt. Dit was het helaas absoluut niet waard. Te duur voor het gene wat je krijgt. Thema ontbrak en niet logisch op gebied van volgorde.
Erg tegenvallend. Met een groepje collega's de room gespeeld. We gingen goed van start. Gaandeweg de room liepen we even vast. We kregen tips van puzzelstukken die we al opgelost hadden... Hierdoor liep alles vast. De reden was omdat er tegelijkertijd een andere room liep en de aandacht van de begeleidster er niet goed bij was. Uiteindelijk kwamen we iets verder maar liepen we opnieuw vast... Wat bleek!! Het oplossende puzzelstukje was NIET in de room... In plaats van een mw die dit dan vervelend vindt kregen we een verdedigende mw die zei dat ze het gisteren echt had klaar gelegd en dat we het ws toch niet gehaald hadden.... Vervolgens vroeg ze dringend, nog andere vragen!!! Nou nou, vaker rooms gespeeld maar dit was toch wel het toppunt van teleurstelling. Mijn collega heeft nog eens geprobeerd contact op te nemen maar daar gaf uiteindelijk niemand thuis..... Hopelijk speel je de room niet tegelijk met een andere room daar en zijn de puzzels compleet!!
Deze escape room is niet zoals het hoort. Er zijn 2 verschillende kamers en die bestaan maar uit één kamer. De faciliteiten in de kamer zijn van slechte kwaliteit en er zijn geen leuke aanwijzingen of iets dergelijks. Er is ook geen leuke bar om achteraf wat na te borrelen.
Matig spannende escape room. Mist de aankleding in het thema. Met 3 volwassenen en 3 kinderen binnen 36 minuten uit Follow The Light. Als escape room geen aanrader, beter iets meer uitgeven voor een goede escape room. Via social deal met drankje, deze dient echter in een andere locatie genuttigd te worden, een soort gamers club. Feedback over ervaring via de mail wordt niet beantwoord.
Met een groep van 6 personen hebben wij de escaperoom Race tegen technologie gedaan. Vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg konden we aan de slag. Voor ons was het de eerste keer dat we een escaperoom deden. Maar wat een leuke ervaring! Zeker ook omdat het geschikt was voor alle leeftijden. De oliebol na afloop viel goed in de smaak! Kortom, een geslaagd uitje!
Leuke escape. Gedaan met 3 kids , 12 , 13 en 14 en deze hebben de meeste puzzles en opdrachten uitgezocht en opgelost. Het zwaardere uit het hoofd rekenwerk was een uitdaging. Al met al een leuk uurtje ons vermaakt. En belangrijk! Als de medewerker aangeeft er niet aan te komen....ga er dan ook niet aan prutsen. Je komt dan niet tot een juiste oplossing en dus ook niet buiten.
Was het geld zeker niet waard. Locatie ziet er zeer onverzorgd uit en er zit helemaal geen verhaal in.'Follow the light' heeft amper wat te maken met licht. Je komt in een betonnen kamer met wat kluisjes. Elk kluisje moet je openen en uiteindelijk krijg je een spotlight die een morscode 'blinkt'. Conclusie: Niet heengaan, zoek een andere locatie.
Leuke escaperoom. Klein van oppervlak, maar dat maakte voor het spel niet uit. Wij hebben 'm helaas net niet gered, maar hij is verder wel leuk gedaan. De manier van hints communiceren is simpel, maar top. Wel een tip: neem liefst meerdere zaklampen mee naar binnen, want het is er zo donker dat je anders echt de diverse teksten en cijfers op de hangsloten niet kunt lezen. en met maar 1 zaklamp, werk je te traag. En voor de ouderen: vergeet ook je LEESBRIL niet. Heb je echt nodig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid