facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza

New York Pizza
"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Muiderstraatweg 50 , Diemen 1111 PS, NL
Telefoonnummer: 020 600 9099
Stad: Diemen
Route: Muiderstraatweg 50
Postcode: 1111 PS


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:30
Dinsdag: 16:00-22:30
Woensdag: 16:00-22:30
Donderdag: 16:00-22:30
Vrijdag: 16:00-22:30
Zaterdag: 16:00-22:30
Zondag: 16:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: new york pizza actie, new york pizza afhalen, new york pizza menu, new york pizza almere, new york pizza openingstijden, new york pizza amsterdam, new york pizza helmond, new york pizza eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Domino's 292 meter Voor 17.15 besteld Om 17.15 klaar Gewoon goedEten: 5/5
Recensies
Super vriendelijk personeel, kwamen gewoon servetjes brengen! En natuurlijk weten we allemaal al dat het sowieso de beste fastfood pizza is.
Pizza besteld, pinnen aan de deur maar nooit ontvangen. Heb wel een belletje gemist maar verwacht op zijn minst ook een mail met verklaring
Echt de beste NY pizza in de omgeving. Goede bodem, royaal belegd, vers. Kortom heerlijk! NY pizza IJburg kan hier niet aan tippen. Wij rijden hier zelfs naar toe om af te halen.
Net 3 pizza's besteld. Van mijn "hete kip pizza" was het deeg in het midden gewoon niet gaar?! Gebeld, werd er gevraagd om foto's te appen. Na dit gedaan te hebben, werd er gebeld met de mededeling dat het er wel gaar uitzag??? Dit terwijl je toch duidelijk kon zien dat het niet gaar was. Kennelijk hebben ze daar echt geen verstand van deeg en dat met de slogan, "it's the dough". Ook niet eens de moeite genomen om het op te halen... Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb.
Mn favo offfcourseee, lekkerste lasagne
Zonet 2 pizza's van NYP Diemen besteld 04-dec-2020 en heb nog nooit zulk heerlijke Pizza's gegeten. Alles smaakte zo vers, lekker royaal belegen, zelfs de Buffalo saus was overheerlijk. Nieuwe Collega ofzo? Ik kon het niet laten om een review te schrijven en een compliment te geven. Dik verdient!
Bijna anderhalf uur moeten wachten op 3 pizza's en toe ze eindelijk bezorgd werden waren ze allemaal koud ! Dit was de 2e keer in korte tijd. Voorlopig dus even geen pizza's meer van NewYork pizza.
Slechte service: de eerste keer kregen we een pizza waarvan de helft van de toppings miste. Met als aanbod dat ze de toppings "alsnog wel konden brengen" als de pizza al koud was dus. De tweede keer na anderhalf uur wachten maar eens gebeld waar onze pizza bleef. Kregen te horen dat het door drukte nog wel 2 uur zou duren dan zou het 11 uur 's avonds zijn. Eens en nooit meer voor mij!
Een week terug pizza besteld en toen was alles lekker. De pizza's waren al iets kouder maar dit was niet erg. Vandaag een besteld en een knoflookbrood. Deeg van het broodje voor 3 euro!!! was ongaar en vet. Broodje was ook nog eens koud net zoals de pizza. Ook was het broodje gevuld met vieze soort van kaas bolletjes. Na 2 stukjes het broodje laten liggen. De smaak van de pizza was goed, maar ook hier was de bodem minder gaar dan normaal. Weinig paprika in vergelijking tot andere keren. Volgende keer de concurrent maar even proberen helaas. Ook werd ik erg onvriendelijk te woord gestaan. Ik wilde zeggen dat er geen bel was en dit zou doorgegeven worden zonder dat de man ook maar even vroeg om welke bestelling het ging. De bezorger wist niet dat hij mijn mobiel moest bellen en moest dus wachten op mij.
Na ruim een uur gewacht te hebben maar eens gebeld, waarna ik vervolgens ZEER onbeschoft te woord word gestaan, en mij word verteld dat er geen bestelling bij hun bekend is, dit terwijl de betaling als gedaan wordt vermeld op mijn bankrekening, en ik een bevestigingsmail heb ontvangen. Enige mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen is mailen/bellen met hoofdkantoor, gesloten gedurende het weekend... tenzij je ondermatige service en veels te dure pizza's waardeert, zou ik hier niet bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid