facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's

"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Burgemeester de Kievietstraat 13 , Diemen 1111 GJ, NL
Telefoonnummer: 020 416 2800
Stad: Diemen
Route: Burgemeester de Kievietstraat 13
Postcode: 1111 GJ


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:00
Dinsdag: 16:00-22:00
Woensdag: 16:00-22:00
Donderdag: 16:00-22:00
Vrijdag: 16:00-22:00
Zaterdag: 16:00-22:00
Zondag: 16:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: domino's pizza, coupon domino's, domino's bestellen, domino spel, domino's menu, domino's prijzen, domino's vestigingen, domino's limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza New York Pizza 292 meter Super vriendelijk personeel, kwamen gewoon servetjes brengen! En natuurlijk weten we ...
Recensies
Voor 17.15 besteld Om 17.15 klaar Gewoon goedEten: 5/5
Geen ster waardig. Verkeerde, duidelijk warm gehouden, pizza en verkeerde drankjes bezorgd pas na 1 1/2 uur, en nadat wij zelf contact hebben opgenomen. Het is druk wordt gezegd helaas hiervan geen melding bij het bestellen op de website, wel 40 euro cashen.
slechtse pizza die ik in me leven heb gegeten..Eten: 1/5
Ik had verschillende soorten van hun 'chrunchy chicken' besteld. Het was eigenlijk allemaal gewoon niet lekker en ongelooflijk slap, niet knapperig. Ga dit echt nooit meer halen
Kleine zaak dus alleen afhalen of laten bezorgen. Maar de pizza smaakte super. Aanrader dus.
Vanmiddag om 1 uur 2 pizza's besteld worden naar anderhalf uur bezorgd leken wel bevroren. Dus we bellen nog eens zodat ze 2 warme kunnen bezorgen nou dat was goed. Het is nu inmiddels bijna 4 uur nog geen pizza's en we belden ze net om te vragen hoelang het nog duurt gaat de gene aan de telefoon nog bijdehand doen ook. Geen aanrader dus!
ik had milkshake besteld maar er zaten geen rietjes bij en de milkshake was zo bevroren dat je er mee kon gooien zonder dat ie kapot gaat. geen aanrader maar met milkshake gooien was erg leuk.
Voor 21 EUR0 mag je wel wat verwachten denk ik! Wij hadden een pizza super kaas! Welk kaas? En mijn dochter wilde nog die stukjes kip in een bak 5a6 stukjes hallo ! 21 euro en bijna geen kaas er op! Voor ons nooit meer!
Klote service, heb besteld, betaald en nog gebeld waar blijft me eten worst er gezegd wordt bezorgd binnen 10 minuten, nu niks geleverd en bedrijf is dicht.
Had een pizza besteld die redelijk op tijd aankwam. De bezorger belde mij op om te zeggen dat hij beneden stond woon op 4 hoog en ik mijn pizza kon ophalen. Hij was blijkbaar te lui om omhoog te lopen naar mijn voordeur. Erg slechte service van desbetreffende persoon. De pizza kwam lauw aan en de doos was helemaal nat van de regen want de bezorger had deze niet in een warmte houdende tas zitten. De pizza was qua smaak wel redelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid