facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor New York Pizza Barendrecht

Info

De hoogste kwaliteit pizza’s met alle zorg speciaal voor jou bereid! Aan de deur bezorgd of af te halen!
Bestel via de site of bel ons: 0180626800



"New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza's, de overheerlijke pasta's en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, acties, de bijzondere sfeer en de professionele medewerkers."
Adres: Platehaven 5, 2993HR Barendrecht
Telefoonnummer: 31180626800
Stad: Barendrecht
Route: Platehaven 5
Postcode: 2993HR


Openingstijden

Maandag: 15:45 - 22:00
Dinsdag: 15:45 - 22:00
Woensdag: 15:45 - 22:00
Donderdag: 15:45 - 22:00
Vrijdag: 15:45 - 22:00
Zaterdag: 15:45 - 22:00
Zondag: 15:45 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pizza Barendrecht Paddewei, Pizzeria Barendrecht carnisselande, Domino's Pizza Barendrecht, Pizza bestellen Barendrecht, Pizza Rhoon, Italiaan Barendrecht, Shoarma Barendrecht, Thuisbezorgd Barendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abies Abies 2 km Precies op tijd bezorgt, vriendelijke bezorger, eten was lekker.
Domino's Pizza Barendrecht Domino's Pizza Barendrecht 3 km Dit keer de Chicken Strippers en de Garlic Twisters besteld. Duurde ongeveer 15 tot 2...
Recensies
Heel fijn dat er een ruime keuzen glute vrije pizza's is maar als alles dan geleverd wordt en het ziet er zo uit is het direct ook de laatste keer
Vlg app bezorgt binnen 18 min en uiteindelijk zonder enig bericht 1.5 uur. Druk! Communicatie is best handig.
Nou hier bestel ik ook niet meer. Dit is de derde en laatste keer. Uur nadat ik mijn bestelling heb geplaatst via Uber Eats nog geen update. Uber Eats geeft dan aan dat je kan bellen naar het restaurant. Meisje aan de telefoon was lekker snugger. Toen ik vroeg naar mijn bestelling hoorde ik gewoon de paniek in haar stem en werd ik in de wacht gezet. Vervolgens komt ze weer aan de lijn en zegt dat het over een half uur klaar zou zijn en dan moest de bestelling nog de reis naar mijn huis maken. Op de vraag of ze wel wist over welke bestelling het ging klok er weer een zenuwachtig geluidje en na het noemen van mijn adres was het ineens “ja over een half uurtje klaar want het is druk op vrijdagavond” kan ik begrijpen maar of het nou vrijdagavond is of dinsdagavond er is altijd gezeik hier. Kreeg later een jongen genaamd Jasper aan de lijn zonder enig bericht dat ik iemand anders aan de telefoon zou krijgen. Bij deze jongen de bestelling geannuleerd maar die wist ook niet waar die het over had volgens mij. Ben er nu wel klaar mee en raad iedereen af om hier te bestellen, tenzij je er natuurlijk op kikt om bijna twee uur op je pizza te moeten wachten. Nooit meer bij deze bagger zaak.
Ik had de pizza om 18:30 nodig en aangezien ze ALTIJD laat zijn had ik mijn pizza veel te vroeg besteld en als tijd 16:30 aangegeven. Guess what, hij kwam perfect om 18:30 aan. Dat ik überhaupt te vroeg moet aangeven omdat ze altijd laat komen is al heel slecht. Mijn enige reden om bij nyp te blijven bestellen is de halal pepperoni die ze hebben. Hele slechte service.
In 2021 zijn de bezorgtijden en de service ontzettend naar beneden gekelderd.... zojuist een bestelling geannuleerd. Na een uur wachten gebeld wat de status was en er werd verteld dat de pizza elk moment meegenomen kon worden door de bezorger. 15 minuten later bellen ze terug: het zou nog een uur gaan duren! Dit was de laatste poging. Geen New York pizza meer voor ons.
Bestelling geplaatst via Uber, bestelling aangenomen door NYP Barendrecht. Vervolgens krijgen we bericht via Uber dat de bestelling is geannuleerd, maar de kosten wel in rekening worden gebracht, omdat NYP Barendrecht al aan onze bestelling was begonnen. Dat zou dus suggereren dat wij de bestelling zélf hebben geannuleerd. Een belletje naar NYP leerde ons dat ‘zij de bestelling niet hebben geannuleerd, want dat kunnen wij niet’ er werden geen alternatieven aangeboden. Zij gaven tevens aan dat ze een bestellingen stop hadden ingevoerd voor bezorgen wegens drukte. Dat verklaarde natuurlijk waarom mijn bestelling geannuleerd was. Maar NYP hield vol dat Uber de bestelling had geannuleerd. Het maakt me geen reet uit wie hem annuleert wegens drukte, wees gewoon eerlijk. Afijn, gezien we toch moesten eten, uiteindelijk zelf naar NYP Barendrecht gegaan om de pizza’s dan maar af te halen. Inmiddels dus 2 keer betaald voor pizza’s. We kregen als afhaaltijd 19:15, uiteindelijk kregen we de pizza’s pas om 19:50 mee! Pizza’s waren niet te eten, vette smakeloze troep. Klacht ingediend bij uber, en uber gaf het volgende aan ‘ We hebben dit nagekeken en zien dat het restaurant de bestelling heeft geannuleerd. Hierdoor hebben we een restitutie van 19.74€ gedaan.’ Kortom, Uber bevestigd precies ons vermoeden, restaurant heeft onze bestelling geannuleerd. Grappig feit: we wonen 200 meter verder. Voor ons dus eens en nooit meer, wat een zaadtent.
Hele lekkere pizza's. Alleen ze gaven een wachttijd van 20 minuten en als ik dan na 25 minuten vraag hoelang het nog duurd zeggen ze "nog ongeveer een kwartier"
Pizza is te vet voor woorden, doos was helemaal doorweekt, en bovendien zuur, hoe krijgen ze het voor mekaar. En meer dan 'n uur later dan waarvoor ik besteld heb. Niet aan te raden en teveel geld voor zo'n slecht product. Ik weet dat het lastig is een product als pizza te verzieken maar New York Platehaven krijgt dat met gemak voor elkaar. Nooit meer..
Pizza’s afgehaald. Echter wat mij opviel was gebrek aan interne communicatie en leiding. Mijn pizza’s lagen al 15 minuten in de doos te wachten en werden toen pas overhandigd. Toch had ik me tussentijds opnieuw gemeld.
De pizza was lauw / bijna koud bij aflevering. Beloofd was 16:15. Aflevering was rond 16:38. Maar rond 16:33 stond er al "afgeleverd"... Onjuist. Conclusie: bezorger is gaan dwalen en heeft leverantie afgemeld vóór het daadwerkelijk bezorgmoment... jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid