facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Barendrecht

Domino's Pizza Barendrecht

Info

Like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van al onze acties en aanbiedingen!



"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: 't Vlak 10, 2991 EP Barendrecht
Telefoonnummer: +31180439004
Stad: Barendrecht
Route: 't Vlak 10
Postcode: 2991 EP


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:30
Dinsdag: 11:30 - 22:30
Woensdag: 11:30 - 22:30
Donderdag: 11:30 - 22:30
Vrijdag: 11:30 - 22:30
Zaterdag: 11:30 - 22:30
Zondag: 11:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Domino's Barendrecht, Dominos rhoon, Domino's korting Barendrecht, Domino Pizza
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Barendrecht New York Pizza Barendrecht 3 km Heel fijn dat er een ruime keuzen glute vrije pizza's is maar als alles dan geleverd ...
Abies Abies 5 km Precies op tijd bezorgt, vriendelijke bezorger, eten was lekker.
Recensies
Dit keer de Chicken Strippers en de Garlic Twisters besteld. Duurde ongeveer 15 tot 20min tot de bestelling klaar was. Het wachten is het waard geweest, omdat het lekker was! Goed van smaak. In een schone, ruime eettent. Goed te bereiken.Eten: 5/5
Voor de 2e keer lekker gegeten bij Domino's Pizza Barendrecht. Een warme sandwich tonijn met een lava cake smaakte lekker. Mocht ik volgende keer weer in Barendrecht aan het bezorgen, dan zal ik even langskomen om te bestellen. Met vriendelijke groetjes AH bezorger. Parkeren: Makkelijk een parkeer plek te vinden.
We zitten al meer dan 50 minuten te wachten op 2 pizza’s. Net gebeld naar de winkel, en ze konden geen indicatie geven hoe lang het nog ging duren. Volgens de live pizza tracker zitten de pizza’s nog niet eens in de oven. Zeer slechte service en heel onvriendelijk personeel.
Lekkere pizza’s die fijn te volgen zijn via de gps tracker! Het enige is dat we de rand met kaas hadden besteld en deze hadden we niet gekregen… Bezorger was vriendelijk en gezellig, ondanks dat hij toch door de regen moest.
Zo slechte service. Ben nog nooit zo slecht geholpen. Deze mensen zijn zo onvriendelijk. Heel erg brutaal personeel.
Snel klaar en optijd klaar op de tijd dat ik het kwam ophalen netjes, vriendelijk medewerkers aan telefoon en in de winkel zelf.
Niet vriendelijk en slechte service. De “Domino's heeft een 100% tevredenheidsgarantie” geldt zeker niet in Barendrecht.
Beste pizza's die ik ooit heb gegeten!
Heerlijke pizza's, hoeft niet lang tr wachten
Duur 30 min voor 1 Thick shake
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid