facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neutralis

Neutralis

Info

Welkom op de facebookpagina van Neutralis.

Geschiedenis

'Het rendement van Geluk op de werkvloer!'

De hectiek van onze samenleving heeft onvermijdelijk zijn weerslag op ons geluksgevoel, zowel in de werkomgeving als in het sociale leven. Het goede nieuws is dat geluk maakbaar is.

Geluk is namelijk voor 50% afhankelijk van onze genen, 10% van omstandigheden en maar liefst 40% van onze eigen keuzes en gedrag.

Het is voor werkgevers en werknemers derhalve essentieel om zich bewust te zijn van deze invloed op geluk. Wist je bijvoorbeeld dat:
-burn-outs meestal geheel of gedeeltelijk zijn terug te voeren op privéomstandigheden?
-een medewerker bij wie werk en privé in balans zijn, zich gewaardeerd voelt en zijn persoonlijke doelen kan realiseren, op alle fronten beter scoort.

Gelukkige medewerkers presteren beter én zijn duurzaam inzetbaar. Dat betekent onder andere minder verzuim, minder verloop en hogere productiviteit.

Om inzicht te krijgen in de ingrediënten van geluk, heeft Neutralis onderzoek gedaan en daaruit de volgende Neutralis Gelukpijlers gedestilleerd:
1. Veiligheid, stabiliteit en zekerheid
2. Relaties en liefde
3. Voldoening, waardering en erkenning
4. Zelfontplooiing
5. Betekenisvol leven

Om volkomen gelukkig te zijn, is het noodzakelijk dat pijler 1 in voldoende mate geborgd is. Dit betekent dat er financiële rust moet zijn.

Op basis van de Gelukpijlers is de Neutralis Gelukkig-Leven-Test ontwikkeld. Een instrument dat in kaart brengt hoe het gesteld is met het Geluksniveau van medewerkers; zowel individueel als organisatie-breed. Op basis van de uitkomsten kunnen zowel werknemer als werkgever gericht in actie komen.

Geloof jij ook dat het investeren in het geluk van je medewerkers zorgt voor meer rendement op de werkvloer en ben je benieuwd hoe het gesteld is met het Geluk van jouw medewerkers, neem dan vandaag nog contact op met Neutralis.


Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk


- Meer weten? Kijk dan op http://www.neutralis.nl/wp-content/uploads/ID-BEWIJS-NEUTRALIS.pdf



"Geld speelt een belangrijke rol wanneer het gaat om het waarborgen van veiligheid, stabiliteit en zekerheid maar ook wanneer het gaat om het realiseren van wensen. Hierbij is het een voortdurende uitdaging om de juiste balans te vinden tussen gezondheid, tijd en geld. En om dit weloverwogen te kunnen doen is inzicht nodig. Inzicht waarmee de mensen van Neutralis je graag helpen.Zo kunnen we je onder andere helpen bij het verkrijgen van inzicht in de navolgende situaties:Nieuwe woning kopenOntslagSamenwonenScheidenMinder werkenMet pensioen gaanOverlijdenStudie kinderenArbeidsongeschiktheidWerkloosheidOnderneming startenBenieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op."
Adres: Marssteden 70, 7547 TD Enschede
Telefoonnummer: 310537501690
Stad: Enschede
Route: Marssteden 70
Postcode: 7547 TD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Aangezien wij enige tijd geleden via een bekende in contact zijn gekomen met Neutralis en hierbij erg goede ervaringen hebben gehad hebben wij opnieuw weer om de expertise van Neutralis gevraagd. Het onderscheid bij Neutralis zit hem hierin dat je erg persoonlijk en zeer deskundig geholpen wordt wat ons zeer aanspreekt. Daarnaast is de uitleg erg begrijpelijk en hierdoor glashelder. De bedoeling was om eerder te stoppen met werken en dit is door een juiste planning door Neutralis tot stand gekomen. Hierdoor is de persoonlijke leefstijl en die van mijn partner tot een groot geluk geworden! Als laatste zouden wij iedereen aanraden om de financiële situatie te laten onderzoeken bij Neutralis Financial Life planners. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Veel geluk!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Neutralis.

Enschede financieel adviseur

openingstijden, locatie, vervoer. Marssteden 70 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Neutralis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Neutralis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Neutralis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bonke Financieel Advies Bonke Financieel Advies 5 km Wij hebben een erg fijne ervaring met John. We hadden blijkbaar nogal een lastig doss...
Van der Woude Administratie & Consultancy Van der Woude Administratie & Consultancy 7 km Erwin doet al 8 jaar onze boekhouding van onze twee winkels. Gaat altijd keurig en ne...
Ledion Financieel Advies Ledion Financieel Advies 9 km Ledion Financieel Advies is in 2008 opgericht door Zekiye Kumru, in de wetenschap dat...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid