facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonke Financieel Advies

Bonke Financieel Advies

Info

Ben je op zoek naar goed advies over hypotheken, verzekeringen of financieringen in de regio Twente? Bij je thuis of bij mij op kantoor. Neem contact op.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar goed advies over hypotheken, verzekeringen of financieringen in de regio Twente? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Bij je thuis of op mijn kantoortje in het prachtige (voormalige) klooster Dolphia te Enschede ( vlakbij Glanerbrug) ,leg ik je op een duidelijke en ontspannen manier uit wat de mogelijkheden zijn.

Ik kan volledig onafhankelijk hypotheken, verzekeringen en financieringen aanbieden van een groot aantal banken en verzekeraars. Er is dus bijna altijd een oplossing te vinden voor je wens of probleem.

Ik houd er van om de lijnen kort en simpel te houden. Snel, maar bovenal een goed antwoord op je vraag is voor mij erg belangrijk. Duurt het wat langer, dan houd ik je in de tussentijd altijd op de hoogte.

Geen keuzemenu's of een klantenservice uit de andere kant van het land aan de telefoon. Geen driedelige pakken, stropdassen en gladde praatjes.

Gewoon leuk direct contact op een Twentse en familiaire manier. Je bent geen nummer, maar net zo belangrijk als mijn familie.

Ben je benieuwd wat je mogelijkheden zijn voor het kopen of herfinancieren van een woning? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dat kan op alle mogelijke manieren. Post, telefonisch, e-mail, Whatsapp etc.

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor het goed en voordelig verzekeren van je auto, bromfiets, huis, inboedel enzovoort.

Door de kosten aan mijn kant laag te houden, profiteer je van aantrekkelijke en concurrerende tarieven.



"Een laagdrempelig, familiair, informeel en onafhankelijk advieskantoor te Enschede voor al je vragen en wensen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en overig financieel advies. Zowel particulieren als kleine bedrijven kunnen bij mij terecht.Mijn werkgebied is de regio Twente, maar hoofdzakelijk in de omgeving van Enschede, Glanerbrug, Losser, Hengelo en Oldenzaal. Ik kan producten aanbieden van verschillende banken en verzekeraars. Hierdoor is het dus bijna altijd mogelijk om je woon wensen te laten uitkomen of een goede en voordelige verzekering voor je te vinden.Persoonlijk en prettig contact staat bij mij voorop. Geen contact met een klantenservice aan de andere kant van het land."
Adres: Het Eeftink 11 - 21, 7541WH Enschede
Telefoonnummer: 053-7631114
Stad: Enschede
Route: Het Eeftink 11 - 21
Postcode: 7541WH



op zoek naar gerelateerd: Hypotheekadviseur Duitsland, Hypotheekadviseur Defensie, Financieel adviseur Enschede, Hypotheken Duitsland, Reservist hypotheek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twentehuis Twentehuis 1 km Twentehuis Enschede
SNS Enschede SNS Enschede 2 km SNS Bank Enschede
BB&A Assurantie & Hypotheek Adviespraktijk BB&A Assurantie & Hypotheek Adviespraktijk 2 km BB&A is een assurantiekantoor waar persoonlijk contact, vertrouwen en lange termijn v...
Ledion Financieel Advies Ledion Financieel Advies 4 km Ledion Financieel Advies is in 2008 opgericht door Zekiye Kumru, in de wetenschap dat...
Hypotheek & Advies Hypotheek & Advies 4 km Een aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.
Eurorisk Eurorisk 5 km Eurorisk regelt voor ons de gehele pensioenvoorziening van ons personeel. Alles werkt...
Hypotheeksteun Hypotheeksteun 5 km Zeer goed geholpen. Met veel geduld en kundigheid. We kregen regelmatig een update ho...
Premarce Advies Premarce Advies 5 km Fantastisch geholpen. Marcel heeft ons goed geadviseerd. We zijn zeer tevreden!!!
Neutralis Neutralis 5 km Aangezien wij enige tijd geleden via een bekende in contact zijn gekomen met Neutrali...
Hoffstedde Assurantiën B.V. Hoffstedde Assurantiën B.V. 6 km Goede service, hij weet waar hij het over heeft en bereid de afspraak netjes voor.
Van der Woude Administratie & Consultancy Van der Woude Administratie & Consultancy 6 km Erwin doet al 8 jaar onze boekhouding van onze twee winkels. Gaat altijd keurig en ne...
inTwente Zorgverzekeraar inTwente Zorgverzekeraar 11 km inTwente vindt dat verzekeren van zorg zoveel simpeler en socialer kan. Wij hebben Fa...
Recensies
Wij hebben een erg fijne ervaring met John. We hadden blijkbaar nogal een lastig dossier aangezien we nog niet zo lang een eigen onderneming hebben. Uiteindelijk is alles goedgekomen en zijn we heel blij met onze nieuwe hypotheek.
John is betrouwbaar, accuraat en ontzettend behulpzaam. Wat mij betreft drie erg belangrijke dingen voor ons hypotheekadvies. We zijn nog steeds erg blij dat we onze hypotheek via John hebben afgesloten.
Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met John Bonke. Vanaf de eerste minuut werd ik uitgebreid geholpen en wist ik meteen wat hij voor mij kon betekenen. Tijdens zijn werkzaamheden was hij altijd zeer vlot met reacties, dacht met mij mee en gaf uitgebreide antwoorden. Het is een fijne adviseur om mee te werken. Zijn toewijding is erg hoog en hierdoor is hij een betrouwbare adviseur. Een voorbeeld voor velen! Ik raad John Bonke dan ook zeker aan!!!!
Bij Bonke Financieel Advies kun je ervan op aan dat je een eerlijk, oprecht, onafhankelijk en volledig op maat advies ontvangt. Op ieder vraagstuk ontvang je een passend antwoord. Er wordt tijd en aandacht aan je besteed en je kunt altijd de vragen voorleggen waarbij een passend antwoord voor jou het resultaat is. Je kunt erop vertrouwen dat het echt voor je uitgezocht wordt. Wij zijn nu in staat om op, een voor ons, mooi plekje met de gepaste wenselijke financiële situatie te wonen.
Ik zat met een nogal ingewikkelde vraag/probleem/advies mbt opnemen overwaarde Ivm studieschuld. John heeft mij prima geholpen, heeft alles netjes uitgelegd, heeft de opties doorgenomen. Verder waren de lijnen zeer kort, je kon alles online aanleveren, via whatsapp of via mail dus dit was echt handig. Zeker een aanrader als je hypotheekadvies wilt!
Wij hebben een huis gekocht en John heeft ons zeer goed geholpen bij het rondmaken van de financiering voor de hypotheek e.d. John legt dingen goed uit in de gesprekken en reageert snel op berichten. Zoals te lezen is waren wij zeer tevreden.
Ik ben heel tevreden met het advies van Bonke Financieel Advies met betrekking tot mijn hypotheek bij de Duitse bank! John heeft kennis van zaken en is goed bereikbaar. Daarbij hield hij mij gedurende het proces goed op de hoogte ingeval van renteschommelingen. Ik beveel Bonke Financieel Advies dus van harte aan!
Contact gehad met John voor een verhuur hypotheek, erg snel en prettig geholpen. Wij hadden maar 6 weken om een financiering rond te krijgen, John gaf al aan dat dit kort dag was. Toch zijn wij er voor gegaan en is het ons gelukt. Erg blij mee.
Mijn moeder wilde graag een keer advies over haar hypotheek. We zijn bij John Bonke gekomen en die heeft heel goed geholpen. Hij neemt alle tijd en luistert naar de wensen van de klant. Bij onduidelijkheid legt hij uit hoe het precies zit. Bij vragen is hij ook goed bereikbaar zowel via de mail maar ook telefonisch. Vooral dit laatste vindt mijn moeder erg prettig. Er is een goed maar ook persoonlijk contact.
John heeft ons goed advies gegeven bij het afsluiten van onze hypotheek. Hij denkt goed mee en reageert super snel op vragen zowel telefoon als mail.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid