facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Netwerkkabel

Netwerkkabel

Info

Wij verkopen alle kleuren netwerkkabels (Cat 5,6,7) in lengtes van 0,25 t/m 1000 meter. Behalve netwerkkabels verkopen we ook accessoires!

Geschiedenis

Netwerkkabel.eu is de webshop voor al uw netwerk-producten. Alle producten in onze shop zijn uit voorraad leverbaar, waardoor we binnen 1 tot 2 werkdagen kunnen leveren. Gratis verzending vanaf €50,-!

Adres: Zaagstraat 15, 7556 MX Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 085 - 488 5912
Stad: Hengelo
Route: Zaagstraat 15
Postcode: 7556 MX



op zoek naar gerelateerd: Netwerkkabel mediamarkt, Netwerkkabel Praxis, Netwerkkabel Gamma, Netwerkkabel Coolblue, Netwerkkabel kleuren, Netwerkkabel 1 meter, Netwerkkabel op rol, Netwerkkabel categorie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zjoert hard/software solutions,//also cracks and crack/nopay/paytome Zjoert hard/software solutions,//also cracks... 1 km ik mag graag kapotte hardware repareren... en dat hoeft helemaal geen 100 euro te kos...
Commercieel Nederland Commercieel Nederland 2 km Goed Werving & Selectie bedrijf. Professionele mensen.
Agilix Agile Consulting B.V. Agilix Agile Consulting B.V. 2 km Professional Agile Coaching. Certified Scrum & Innovation Training
HCS - Happy Innovation HCS - Happy Innovation 2 km Bestelling gedaan als particulier. Kreeg ook bevestiging van bestelling, dus dan ga i...
WYSIWYG Nederland WYSIWYG Nederland 3 km Recruit fast, efficient and hire the best talents for your company!
Recensies
Misschien is niet zo veel mailtjes per dag sturen over de black friday korting. 1 keer was wel genoeg
Goede webshop, snelle leveringen, slechtere voorwaarden voor zakelijke klanten. Zakelijke klanten kunnen alleen in overleg gebruik maken van het retourrecht; de verzendkosten worden voor zakelijke klanten niet gecrediteerd. Voor mijn nieuwe bestellingen heb ik dus maar een privé account aangemaakt. Nu heb ik nog nooit eerder iets retour gezonden, en hoop dit ook niet te vaak te hoeven doen, maar ik vind dit zo'n rare uitsluiting voor zakelijke klanten... Toch een minpuntje.
Tof zeg, in Coronatijden een bestelling plaatsen en die dan sneller krijgen dan verwacht! Zelfs in België geleverd en ..... dit terwijl de crisis alles lijkt in de war te sturen. Het is dat dan ook zeker een pluim waard, proficiat en doe zo verder , je heb dan zeker een nieuwe vaste klant!
Netwerkkabel en RJ45 connectoren besteld. Vlotte levering, maar jammer genoeg blijkbaar niet compatibele connectoren besteld. Hiervoor contact opgenomen met hun klantendienst, en daar kreeg ik het type van de connectoren die zeker geschikt waren. Dus deze besteld, maar na ontvangst bleken deze ook niet geschikt. Dit opnieuw gemeld aan hun klantendienst, om te melden dat ze mij de foute connectoren hebben laten bestellen en betalen, maar die reageren nu totaal niet meer. Ondertussen wacht ik reeds een maand op feedback... Besluit: jammer genoeg zijn ze goed in dozen schuiven, maar hebben geen productkennis waardoor correct advies en klantvriendelijkheid een groot probleem zijn. Beter ergens anders wat meer betalen en wel correct advies krijgen!
Goeie prijs en een nette webshop, de door mij besteld producten paste niet goed op elkaar. Na het versturen van een mail werd ik snel beantwoord met een oplossing voor mijn probleem. Top service, erg blij mee :
Jammer dat het eigenlijk te laat binnen was, of heb ik te laat besteld? Ik had verwacht dat het vrijdag geleverd zou worden In ieder geval zou ik zaterdag ochtend hulp hebben om de aanleg van het netwerk gereed te maken , maar helaas de spullen waren nog niet geleverd. En omdat mijn handige hulp zaterdag op vakantie ging, ben ikzelf maar aan de slag gegaan, het leek simpel na het lezen van alle info op internet, maar moest na 3 goed kabels mijn werk staken omdat de stekkertjes al op waren, grrrr.... nu eerst maar naar de winkel om nieuwe stekkertjes te halen..
Zeer goede ervaringen. Besteld product blijkt toch niet direct leverbaar te zijn. Wordt direct contact opgenomen en een alternatief aangeboden. Zeer goed. Echte goede klantenservice en mee denken met de klant. Perfect!!!! Een van de beste webshop en wat mij betreft de beste op het gebied van kabels en netwerk onderdelen!
Ergens rond 22:00 besteld en volgende dag al in huis. Verder was de prijs netjes, en bestelde artikelen van afdoende kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!
Voorraad informatie op de website klopt niet. Er staat bij Ma t/m vrij voor 21:30 besteld, morgen in huis. Vervolgens krijg je bericht dat het niet op voorraad is en pas een week later geleverd wordt.
Hele snelle levering en super klantenservice. Ik had een Cat6a kabel besteld van 15 meter. Kort na mijn bestelling kreeg ik een mailtje dat de Cat6a kabel van 15 meter niet voorradig was en of ik ermee akkoord ging dat ze dan i.p.v. de Cat6a kabel van 15 meter, de Cat7 kabel uit een iets hogere prijsklasse zonder bijbetaling op konden sturen. Dit is nog eens een klantgericht bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid