facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HCS - Happy Innovation

HCS - Happy Innovation

Info

Al ruim 25 jaar leverancier van hardware en software voor bedrijven en scholen

Geschiedenis

HOLLAND computer systems (HCS) is al meer dan 25 jaar een allround leverancier op het gebied van hardware en software in het bedrijfsleven en de particuliere sector. Wij weten wat er op de markt speelt en nieuwe ontwikkelingen worden, voordat ze aan u worden aangeboden, eerst zorgvuldig uitgezocht en getest. Dit heeft als voordeel dat u altijd informatie kunt inwinnen over deze zaken en daar een gedegen antwoord op krijgt. U vraagt bij ons niet gauw mis.
Sinds enkele jaren zijn wij ook sterk actief in de onderwijssector.
ICT is in elk onderwijsniveau een steeds belangrijkere rol gaan spelen. De bijbehorende snelle ontwikkelingen resulteren erin dat scholen steeds meer afhankelijk worden van hun leverancier op dit gebied. Belangrijk is dan ook dat de school geheel op haar leverancier kan vertrouwen en de samenwerking vlekkeloos verloopt.
Met de introductie van het OnderwijsConcept biedt HCS scholen de keuze op welk gebied van de ICT zij ontzorgd willen worden. Als geheel merkonafhankelijke leverancier kan HCS u als school dus een compleet objectief advies geven.
Scholen beslissen weer zelf waar ze geholpen willen worden, niet de leverancier!
HCS beperkt haar dienstverlening tot de regio’s Twente en de Achterhoek. Dit om de kwaliteit en snelheid van dienstverlening optimaal te houden. We willen beheerst groeien om de afstand naar de klant niet te groot te laten worden. HCS stelt zich op als een partner en niet als een dominante leverancier, die bepaald wat er wel en niet kan. Wij zijn er voor u en niet andersom. Communicatie is een belangrijk item in de dienstverlening. Wij doen ons uiterste best u als klant te kennen en van daaruit uw wensen en eisen optimaal in te vullen.



"Wij staan klaar voor iedereen die in het onderwijs, de zorg of de zakelijke markt werkt. Met eerlijk advies en een compleet aanbod AV en cloudoplossingen met de focus op kwaliteit. Lekker Twents, dus mooi nuchter. Hoe mogen we je helpen?Jouw partner in audiovisueel en cloudoplossingenAl meer dan 30 jaar lopen we voorop in AV en ICT. Daar profiteer onze klant van! Wij helpen ze om optimaal gebruik te maken van de technologische mogelijkheden. Zodat ze sneller en gemakkelijker hun doelen behalen. Die glimlach op hun gezicht, daar doen we het voor. Happy Innovation noemen we dat!"
Adres: Vosboerweg 20-2, 7556BS Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31(0)74-2553131
Stad: Hengelo
Route: Vosboerweg 20-2
Postcode: 7556BS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: HCS support, HCS Keerpunt, HCS arbodienst, HCS contact, HCS Company, HCS Hilversum, Werken bij HCS
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Commercieel Nederland Commercieel Nederland 436 meter Goed Werving & Selectie bedrijf. Professionele mensen.
Twensure Twensure 2 km Wat kunnen wij voor u betekenen? Alles op het gebied van: Camera bewaking, Huis/gebo...
Netwerkkabel Netwerkkabel 2 km Misschien is niet zo veel mailtjes per dag sturen over de black friday korting. 1 kee...
Dation Dation 3 km Helaas een erg slechte ervaring met dit bedrijf. De manier van werken en de omgang m...
Zjoert hard/software solutions,//also cracks and crack/nopay/paytome Zjoert hard/software solutions,//also cracks... 3 km ik mag graag kapotte hardware repareren... en dat hoeft helemaal geen 100 euro te kos...
WYSIWYG Nederland WYSIWYG Nederland 3 km Recruit fast, efficient and hire the best talents for your company!
Agilix Agile Consulting B.V. Agilix Agile Consulting B.V. 4 km Professional Agile Coaching. Certified Scrum & Innovation Training
Recensies
Bestelling gedaan als particulier. Kreeg ook bevestiging van bestelling, dus dan ga ik er van uit dat alles in orde is. Bijna 2 weken later contact opgenomen, omdat ik niets meer over mijn bestelling gehoord had en dus ook niets had ontvangen. cadeautje voor mijn zoontje zn 5e verjaardag werd er aan de telefoon gezegd dat ze sowieso niet verkopen aan particulieren en dat het product ook noet voorradig was en ze me dus niet konden helpen en ik maar verder moest zoeken. Ze waren vergeten een mail te sturen na mijn bestelling dat er niet verkocht wordt aan particulieren. Waarom je überhaupt dan "particulier" aan kan vinken en vervolgens een bestelling kan doen vind ik wel apart. Nu zat ik dus zonder cadeau voor mn kind. Beetje jammer!
Persoonlijk bedrijf met veel kennis in huis!
Niet al te groot computerbedrijf waar de klant nog koning is.
Ik vond het echt gaaf
Vertaald door Google Goede service van vriendelijk personeel Goede selectie van computers, touchscreens en diensten tegen goede prijzen. Origineel Good service from friendly personnel Good selection of computers, touch screens and services at good prices.
Vertaald door Google Info eerst Origineel Prima info
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid