facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Neppelenbroek Auto's

Neppelenbroek Auto's

Info

Volvo specialist

Adres: Dorpsstraat 37, 8141 AJ Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572391764
Stad: Heino
Route: Dorpsstraat 37
Postcode: 8141 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:30 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Heino, Blom Auto Heino review, Autobedrijf Neplenbroek Diepenheim ervaringen, Autobedrijf Markelo, De spijker Auto Heino, Auto Heerde, Volvo specialist Overijssel, Auto huren Heino
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bosch Car Service Heino Bosch Car Service Heino 7 km Enkele jaren geleden hier een ex lease auto aangeschaft en de vorige ingeruild. Dit n...
Recensies
Ik was bij de gast om te vragen naar de kosten van reparatie en apk en reparatie van remmen en banden de gast belde de prijs vanuit de ruimte dus ik ging en kwam niet terug Ik deed het in luttenberg het is goedkoper en nu stuurt hij me wat facturen voor betaling vanaf 5 maanden geleden laat u niet misleiden Ik raad het niet aan !!! de zaak gaat naar de politie!!!!
Vorige week mijn 'nieuwe' Volvo opgehaald. De auto stond klaar. Alles wat bij de koop was afgesproken was gedaan. Vanaf het moment dat ik onaangekondigd de garage binnenstapte heb ik het goede gevoel gehad: ongedwongen, transparant en zakelijk op een prettige manier. Het bedrijf is kleinschalig en de behandeling persoonlijk. Men houdt er van auto's. Thuis rustig een weekend kunnen nadenken en beslissen over het voorstel. Als je een goede Volvo zoekt zou ik dit bedrijf zeker niet overslaan.
Bij deze garage een Volvo V70 gekocht. Zeer vriendelijke eigenaar en personeel. Ongedwongen en prettige manier van een auto kopen. En hij rijdt nog fantastisch ook. Een aanrader.
Zojuist heb ik meegedeeld dat ik mijn Volvo heb verkocht en dat ik waarschijnlijk geen Volvo meer ga rijden. Ik zou bijna weer een Volvo kopen omdat ik dan zeker weet dat deze hier goed onderhouden wordt. Absoluut voor mij een betrouwbaar adres en dat is tegenwoordig helaas niet vanzelfsprekend. Een absolute aanrader dus!
Autobedrijf dat zowel repareert, adviseert als auto's verkoopt en verhuurt. Een familiebedrijf dat al vele decennia aanwezig is in het dorp. Afspraak is afspraak en je wordt er altijd vriendelijk geholpen. Auto's voor de verkoop staan buiten en zijn voor iedereen zonder drempel te bekijken.
Fijne, eerlijke en gemoedelijke garage. Waarbij de klant centraal staat .... en waar je goed geïnformeerd wordt.
Fijn bedrijf met persoonlijk contact en goede service. In dit soort bedrijven heb ik vertrouwen. ook de kennis is goed, ga hier liever naar toe dan een dealer.
Vakkundig geholpen door vriendelijk personeel. Ik kom er zeker weer. Top.
Goede service, persoonlijk contact; vakmanschap, er is altijd op "korte" termijn een afspraak te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid