facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosch Car Service Heino

Info

Bosch Car Service Heino

Geschiedenis

Welkom bij Bosch Car Service Heino


Bosch Car Service is een garage, bij u in de buurt. Beter nog, een universele garage bij u in de buurt. Elke auto, jong of oud, van elk merk, groot of klein, uw eigendom of lease, hoe groot of klein het mankement ook is, is welkom bij uw Bosch Car Service.


Training & scholing

Door de continue scholing van de monteurs in ons eigen Bosch Trainings Center (zie linkpagina) zijn zij als geen ander in staat om ook de meest technische storing snel te vinden en te verhelpen. En een eenvoudig defect als een kapotte lamp? Ook geen probleem. De technische kennis en apparatuur van Bosch ondersteunt de garages in al haar werkzaamheden.


Strenge (kwaliteits)eisen

Alle Bosch Car Service garages zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits) eisen die door Bosch en de BOVAG vastgesteld en gecontroleerd worden. Zo mag u er op vertrouwen dat wij alleen dat repareren of vervangen wat nodig is en wat (vooraf) met u is afgesproken. En we laten u graag zien wat we gedaan hebben.

Dus, een grote of kleine beurt, een controle voor u op zomervakantie gaat of een nieuwe APK? U bent bij ons van harte welkom.

Klik ook eens op pechhulp en maak kennis met de unieke pechhulpservice van Bosch Car Service. Want hoe goed de zorg voor uw auto ook is, het kan altijd gebeuren dat u toch stil komt te staan. Bosch Car Service helpt u dan snel en vakkundig weer op weg, indien nodig met vervangend vervoer


Alle voordelen van Bosch Car Service Heino op een rijtje:

Bosch Car Service Heino en Raalte zijn lid van de grootste merkonafhankelijke formule in Nederland. Alle automerken en bedrijfswagens zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bij Bosch Car Service Heino en Raalte zijn niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Een geruststellend detail: Bosch Car Service Heino en Raalte is BOVAG gecertificeerd.

# Personenwagens & bedrijfswagens tot 3500 kg (6 ton hefbrug)
# Opslag winter- & zomerbanden
# Mobiliteitsgarantie
# Aanbevolen door lease maatschappijen
# Werkplaatsgarantie 1 jaar BOSCH CAR SERVICE
# Gratis pech hulp service na 1 x onderhoud *
# Compleet goed betaalbaar, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Maar natuurlijk ook voor:

Airco service
In-, verkoop & reparatie
Oldtimers: reparatie & onderhoud
APK keuring zonder afspraak
Reparatie & onderhoud alle automerken
Caravan & Camper keuring & reparatie
Bovag lid
* Vraag naar de voorwaarden



"Bij Bosch Car Service Heino bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie van uw leaseauto, motor, camper/caravan. Wij zijn thuis in ieder merk en leveren altijd uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze is garage is onderdeel van Bosch, de grootste toeleverancier van de auto-industrie. Bosch zit in bijna elke auto. Het spreekt voor zich dat wij over de juiste apparatuur, kennis en onderdelen beschikken om u met behoud van de eventuele fabrieksgarantie veilig op weg te helpen. Op zoek naar een andere auto? Laat u verrassen door ons ruime aanbod occasions in iedere prijs- en leeftijdscategorie. Bosch Car Service Heino levert altijd betrouwbare occasions van uitstekende kwaliteit. Kortom stap gerust eens binnen!"
Adres: C. Huijgensstraat 4, 8141 GM Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31572394959
Stad: Heino
Route: C. Huijgensstraat 4
Postcode: 8141 GM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Occasions Heino, Auto Heino, Hultink auto heino, Blom Auto Heino review, De spijker Auto Heino
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neppelenbroek Auto's Neppelenbroek Auto's 7 km Ik was bij de gast om te vragen naar de kosten van reparatie en apk en reparatie van ...
Recensies
Enkele jaren geleden hier een ex lease auto aangeschaft en de vorige ingeruild. Dit naar volledige tevredenheid. Verder nog niet teruggekomen.
Ik breng hier regelmatig mijn auto's voor reparaties en APK. Altijd vriendelijk, behulpzaam en goede communicatie over wat er eventueel mis is en wat/hoe er gerepareerd moet worden. Uitstekende service dus! zeker aan te raden!
Budget auto gekocht enkele weken geleden een suzuki alto, in prima staat zoals was gezegd, auto was prima nagekeken. Ik heb de indruk dat het een heel goed adres is voor de aankoop van een auto.Als ze twijfels hebben zullen ze hem niet zelf verkopen.
Prima garage,altijd vriendelijk personeel en je word snel geholpen!
Goede garage. Altijd vriendelijk. Duidelijk verhaal als er wat aan je auto mankeert. Geen gedoe.
Het is een heel goed bedrijf, met vakkundige medewerkers. Ze denken mee,en voor de klant altijd het beste. Ik ben er trots op dat er in Heino zo'n garage bedrijf is. Aanbevolen!!!!
Een klein poosje terug m'n auto hier gekocht. Vriendelijk personeel begroeten me. Fijn geholpen en goed geslaagd. Bedankt daarvoor. Een bedrijf wat ik zou aanraden aan mensen die ik ken en zeker voor de toekomst een bedrijf die ik in de gaten houd. Voor aanschaf
Goede kwaliteit voor een nette prijs. In tegenstelling tot de grote merkengarages is het hier nog lekker gewoon, je voelt je nog echt klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid