facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurpedagoog

Natuurpedagoog

Info

Pedagogisch bureau voor het natuurlijk opvoeden. Advies, training, natuureducatie voor het basisonderwijs en natuurworkshops.

Geschiedenis

Als het vandaag de dag om zorg en ondersteuning bij de opvoeding gaat dan moet dat volgens bepaalde protocollen en dat vereist veel papierwerk. We zijn zoveel met administratieve zaken bezig dat nauwelijks nog tijd overblijft voor werkelijk contact tussen de ouder en het kind.
Natuurlijk is het belangrijk dat er een goed plan ligt, dat er duidelijkheid bestaat over een gedegen manier van werken. Maar dat mag niet ten koste gaan van het menselijk contact.

Ik ben Jael Nouhet, 41 jaar. Er is mij veel aan gelegen dat het de mens goed, en waar mogelijk beter, gaat. Daarom zal ik alles doen wat in mijn mars ligt om daaraan bij te dragen.
Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website: www.natuurpedagoog.nl.

Ik bied begeleiding en ondersteuning op het gebied van de natuurlijke opvoeding in de thuissituatie en wat daarbij komt kijken. Tevens kun je bij mij terecht voor opvoedadviezen en persoonlijke coaching voor je kind. Wat houd dat in? Opvoeden is geen eindigend proces maar een cyclisch proces, zoals in de natuur met seizoenen, je gevoel en gemoed; met pieken en dalen. Je wordt door mij meegenomen in een positieve richting waarin je zelf weer verder kan. Middels mijn bedrijf “Natuurpedagoog” wil ik helpen om je terug te brengen tot een natuurlijke ontwikkeling van het opvoeden. Ook verzorg ik workshops (groen en bewustzijn) en lessen groeneducatie voor het basisonderwijs.

Mijn ervaring is breed en divers. Ik heb gewerkt op reguliere kinderdagverblijven, op een speciale naschoolse opvang en ook met uiteenlopende niveaus van autisme (hoogbegaafd, laagbegaafd, één op één, ambulant en groepen), alsook met verstoorde multi-probleem situaties van jongeren.
Bovendien heb ik ervaring met regulier jongerenwerk, heb onderzoek gedaan van complexe situaties, en adviserend werk verricht ten behoeve van verschillende directies.

En hoe het zit met de papieren? Als ontwikkelings-pedagoog ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor pedagogiek in Tilburg.

Voel je vrij om mij te bellen of mailen. Dan kijken wij samen wat wij kunnen doen. Mail mij op [email protected] of bel 0137855567/0648470319

www.natuurpedagoog.nl

Heel graag tot spreeks/ziens,

Hartelijke groet, Jael Nouhet



"Adviseren, spreken en trainen. Als het om het verbinden van mens en natuur gaat; Natuurpedagoog. Het herstellen van mens met de natuur, dat is wat ons te doen staat. Middels training voor onderwijs en onderwijs gerelateerde instanties in NL en Europa."
Adres: luitenant looijmansstraat 23, 5037rt Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0137855567
Stad: Tilburg
Route: luitenant looijmansstraat 23
Postcode: 5037rt



op zoek naar gerelateerd: Natuureducatie opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Institute of Microtraining Nederland Institute of Microtraining Nederland 3 km Institute of Microtraining (IOM) heeft kennis van kennisoverdracht. Wij leveren een l...
CultuurPluktuin Populier CultuurPluktuin Populier 5 km Pluktuin, natuureducatie, optredens, workshops, gezelligheid, gezondheid, nieuwe cont...
Expertisecentrum de Kracht Expertisecentrum de Kracht 5 km Wij zijn De Kracht, hét expertisecentrum voor kinderen en jongeren die extra onderste...
Typetuin Typetuin 6 km Hele fijne type cursus. Onze dochter van 10 heeft m met succes afgerond. Zelfs toen a...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid