facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natuurlijk Duurzaam B.V.

Natuurlijk Duurzaam B.V.

Info

Natuurlijk Duurzaam is een ervaren bedrijf, dat heel graag samen met u wil meedenken. Wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing voor uw klus

Adres: Sterrenbergweg 13, Soesterberg
Telefoonnummer: 06-30838146
Stad: Soesterberg
Route: Sterrenbergweg 13


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMU Groep BMU Groep 322 meter Innovatieve en unieke bouwmethode.
Recensies
Na een afspraak en een bezoek om te kijken van hoe en wat hebben Sicco en Luuk prachtig vakwerk geleverd wat betreft de keuken renovatie. Afspraken worden nagekomen en je krijgt goed advies. Harde werkers die hun belofte nakomen en alles netjes afwerken. Zeer tevreden met het resultaat.
Het is een zeer prettig, kwalitatief aannemersbedrijf! Sicco is heel kundig, betrouwbaar en prettig in de omgang, luistert goed naar de wensen en denkt actief mee. Wij hebben ons huis volledig laten renoveren en verduurzamen tot grote tevredenheid. Een enkele keer deed een ingehuurde kracht iets niet 100% goed maar dan loste Sicco het altijd op! En hij werkt overwegend met hele goede mensen. Kortom, gewoon doen!
Niks meer dan lof voor Sicco en Luuk. Hele fijne mensen om mee te werken, denken met je mee, zijn super flexibel en komen hun afspraken helemaal na. Niet onbelangrijk: ze hebben super mooi werk afgeleverd. Volledige renovatie, denk aan sloopwerk, keuken verplaatsen, vloerverwarming, stucen, schilderen etc. Alles tot in de puntjes netjes! En als klap op de vuurpijl ook nog een enorme bos bloemen en een heerlijk flesje wijn mogen ontvangen. Top, top, top! Eric & Romy.
Hele goede aannemer. Breed kennis gebied en denkt graag met je mee. Wij hebben een grote aanbouw laten plaatsen en ook meerdere klussen in huis. Van complete bouw tot electra en loodgieterswerk. Alles is mogelijk bij Sicco. Aanrader!
Goede vakman. Denkt actief mee om oplossingen te vinden. De offerte was snel binnen en we hadden snel antwoord op de vragen die wij hadden. Sicco is goed telefonisch bereikbaar Er word netjes gewerkt en alle afval word meegenomen.
Sicco is vakkundig en komt zijn afspraken na. Hij denkt graag mee om jouw bouwproject te laten slagen.
Vriendelijke goede vakman die goed mee denkt! Zet zich vol overgave in voor een goed resultaat. Indien mogelijk worden oude materialen hergebruikt. Meerdere klussen bij ons in huis gedaan naar volle tevredenheid. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid