facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BMU Groep

Info

BMU Groep is een ervaren aannemer op het gebied van verbouw, onderhoud & renovatie. BMU Groep levert een constructieve bijdrage aan ieder bouwplan.

Geschiedenis

BMU Groep is een ervaren aannemer op het gebied van verbouw, onderhoud & renovatie. BMU levert een constructieve bijdrage aan ieder bouwplan. BMU Groep is een onderneming die op de toekomst is gericht. Een bouwer en projectontwikkelaar is altijd met morgen bezig. Hij creëert niet alleen nieuwe panden, maar voelt zich net zo betrokken bij het behoud van bestaande werken. Met name door verbouwing en onderhoud.

BMU bouwt economisch, houdt van het vak en heeft aandacht voor de details die van toegevoegde waarde zijn voor de opdrachtgever. Een opdrachtgever die recht heeft op zekerheid.

BMU Groep is aangesloten bij het Bouwend Nederland, de stichting 'Bouwgarant' en 'Woningborg'. Dit geeft u de zekerheid dat zowel tijdens de werkzaamheden als na de oplevering aan alle eisen van de bovengenoemde instellingen wordt voldaan en dat de contractuele verplichtingen worden nagekomen.

BMU Groep is een onderdeel van BMU Vastgoedgroep.
LinkedIn: linkedin.com/company/bmu-groep
Twitter: twitter.com/BMUGroep

Adres: Amersfoortsestraat 11A, 3769 AD Soesterberg
Telefoonnummer: 0346 - 35 05 04
Stad: Soesterberg
Route: Amersfoortsestraat 11A
Postcode: 3769 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijk Duurzaam B.V. Natuurlijk Duurzaam B.V. 322 meter Na een afspraak en een bezoek om te kijken van hoe en wat hebben Sicco en Luuk pracht...
Recensies
Innovatieve en unieke bouwmethode.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid