facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Natural Western Riding Center

Natural Western Riding Center

Info

Natuurlijke training van paarden & training-coaching van ruiters volgens o.a.Chris Irwin, Centered Riding en Eponaquest. Western en dressuurruiters welkom!



"Paardvriendelijk, ontspannen en veilig paardrijden met plezier…Natuurlijk paardrijden in western stijl is het belangrijkste doel, waarbij zowel jij als jouw paard plezier hebben in de samenwerking."
Adres: Oosteinderweg 549a, 1432 BL Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: Oosteinderweg 549a
Postcode: 1432 BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Manege Aalsmeer, Western rijden Zeeland, Western manege Den Haag, Western les Friesland, Westernles Groningen, Reining lessen, Westernlessen Gelderland, Westernstal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pats Trading Pats Trading 732 meter
Manege en pensionstal van Haastrecht Manege en pensionstal van Haastrecht 1 km Amber de baas is echt zeer onvriendelijk en asociaal, kan absoluut niet omgaan met ki...
Stal Wennekers Stal Wennekers 2 km Gezellig, gast vrij en je kan er lekker wat eten en drinken voor normale prijzen.
Recensies
Linda is een lieve en enthousiaste instructeur die enorm veel kennis heeft over het paard en hoe je op een bij het dier passende wijze hiermee om kunt gaan. De menegepaarden komen allaal in de paddock en hebben verder ruime boxen. Dit bedrijf is een aanrader!
Fantastische lessen, zodat de leerling het helemaal doorheeft! Leer je het paard goed kennen!
Super tevreden over de lessen van Linda!!
Vertaald door Google Linda is een geweldige lerares en lessen bij haar hebben is altijd geweldig. Ik benaderde paardrijden als een volwassene, en met haar professionaliteit en kennis leert ze me zoveel. Absoluut een aanrader! Origineel Linda is a great teacher and having lessons with her is always great. I approached horse back riding as an adult, and with her professionalism and knowledge she is teaching me so much. Definitely recommended!
Vertaald door Google Linda, de eigenaar, is erg vriendelijk en deskundig. Heeft een zeer vrije en ontspannen benadering van lesgeven, waardoor het erg leuk is om nieuwe dingen te leren! Origineel Linda, the owner, is very friendly and knowledgeable. Has a very free and relaxed approach to teaching, making it a lot of fun to learn new stuff!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid