facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manege en pensionstal van Haastrecht

Manege en pensionstal van Haastrecht

Info

Let op: informatie over lessen alleen telefonisch!

Geschiedenis

Stal van Haastrecht is een manege en pensionstal aan de rand van Amsterdam, met een landelijke uitstraling en gemoedelijke sfeer. Gelegen tussen Aalsmeer, Schiphol Oost en het Amsterdamse Bos, zijn we goed bereikbaar, maar waan je je er ver van de grote stad. Gezelligheid en dierenwelzijn staan voorop en iedereen is van harte welkom. Van dressuuramazone tot recreatieruiter, en van 6-jarig beginnertje tot volwassen lesklant. Een speciale commissie organiseert onderlinge wedstrijden en evenementen. En natuurlijk zijn er dagelijks manegelessen!



"Stal Equisance is een pensionstal aan de rand van Amsterdam, met een landelijke uitstraling en gemoedelijke sfeer."
Adres: Mr. Jac. Takkade 33, 1432 CB Aalsmeer
Telefoonnummer: 31206415428
Stad: Aalsmeer
Route: Mr. Jac. Takkade 33
Postcode: 1432 CB


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Mr jac takkade 33 Aalsmeer, Manege Aalsmeer, Magic Stables Aalsmeer, Manege Amstelveen, Pensionstal Amsterdamse Bos, Grootste pensionstal Nederland, Manege Amsterdam, Pensionstal Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Wennekers Stal Wennekers 815 meter Gezellig, gast vrij en je kan er lekker wat eten en drinken voor normale prijzen.
Natural Western Riding Center Natural Western Riding Center 1 km Linda is een lieve en enthousiaste instructeur die enorm veel kennis heeft over het p...
Recensies
Amber de baas is echt zeer onvriendelijk en asociaal, kan absoluut niet omgaan met kinderen. Geen idee waarom ze les geeft aan kinderen. Ik heb daar jarenlang gereden om weggestuurd en uitgescholden te worden door Amber na een klein misverstand p.s. Ik was 12 veel paarden bijten als je ze aansingelt omdat er zoveel kinderen aan zitten die niet weten hoe het moet. Dacht eerst dat dit 'normaal' was totdat ik naar een andere manege ging.
Gezellige sfeer, iedereen aardig! De manege lessen zijn leuk en leerzaam en ze hebben super leuke pony’s/paarden. Voor jong en oud.
Fijne manege, iedereen is heel vriendelijk en het is super gezellig. Altijd weer genieten! Super blij dat ik hier ben gaan komen rijden. Fantastische manege voor jong en oud.
Mijn meisje is zo blij met deze manage. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Je kan onze dochter niet blijer maken door een dagje te helpen op de manage.
Leuke manege en pension stal, altijd gezellig en iedereen is welkom. En dat een paar minuten stappen van het amsterdamse bos
Altijd leuk voor de kinderen. Ze mogen er heel veel en hebben het altijd naar hun zin hier
Heerlijk gereden en les gehad van Ingrid.. Gezellige groep ..was gezellig dames
Naar de rijles van kleindochter gekeken in de kantine met kopje koffie en een tosti. Top
Fijne stal dicht bij amsterdamse bos voor iedereen toegangkelijk.
Het is een hele gezellige manege.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid