facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MZM Geestig - Acupunctuur Wormer

MZM Geestig - Acupunctuur Wormer

Info

Coaching, acupunctuur en zwangerschapsbegeleiding

Geschiedenis

Ik ben Nienke Kruiswijk, moeder van vier zoons en woonachtig in Wormer.
In 1991 heb ik mijn hbo-diploma verpleegkunde gehaald. Ondanks dat er toen al grote affiniteit was met alles wat te maken heeft met zwangerschap, bevalling en (kleine) kinderen, is dit niet het werkveld geworden waar ik als verpleegkundige werkzaam in was. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg voor volwassenen met een psychiatrisch ziektebeeld. Heel wat anders, maar ik heb dat met veel plezier gedaan en het heeft me een schat aan ervaring opgeleverd.
Tot op heden werk ik bij een grote instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg. Sinds een flink aantal jaar niet meer ‘aan het bed’. In mijn huidige functie geef ik regelmatig workshops en leid ik informatiebijeenkomsten. Spreken in het openbaar en lesgeven is iets wat ik ontzettend leuk vind. De interactie met de groep, het geven van informatie; ik krijg er energie van!
Een jaar of twee geleden ben ik zelf begonnen met het volgen van Yogalessen. Voor mij een openbaring. De combinatie van het vinden van rust in mijn hoofd met het soepeler en sterker maken van mijn lijf, resulteerde in meer evenwicht. Zowel mentaal als fysiek.
Langzaam maar zeker vormde zich een plaatje in mijn hoofd waar de affiniteit met zwangerschap en bevalling samenkwam met yoga. Ik ben een opleiding gaan volgen voor zwangerschapsyogadocent bij Mudra in Amsterdam.
Het lesgeven in combinatie met het geven van voorlichting over alles wat te maken heeft met komst van een nieuw mensje op aarde, is het mooiste wat er is. Ik doe het dan ook met heel veel plezier.



"Specialist in zorg voor mensen met pijn, ongemak en stress. Zowel acuut als chronisch. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van Tuina, Acupunctuur en Chinese kruiden.Naast bovenstaande ben ik, zowel vanuit mijn expertise als Zwangerschapsyogadocent als vanuit de TCM, gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen en jonge kinderen.Zwangeren die begeleiding zoeken tijdens hun zwangerschap in verband met zwangerschapskwalen en/of zich willen voorbereiden op de bevalling, alsmede jonge ouders met vragen rond de eerste periode met hun kleintje zijn van harte welkom. Kinderen behandel ik met Tuina. Daarnaast leer ik ouders hoe ze met Tuina thuis zelf aan de slag kunnen."
Adres: Dorpsstraat 184, 1531 HR Wormer
Telefoonnummer: 06-420 11 559
Stad: Wormer
Route: Dorpsstraat 184
Postcode: 1531 HR


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 12:00
Donderdag: 19:00 - 22:00
Vrijdag: 19:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hyperventilatie Coach Hyperventilatie Coach 723 meter Nicole heeft mij heel erg geholpen in mijn zoektocht naar hoe om te gaan met chronisc...
Gewichtsconsulente - Healthy For Me Gewichtsconsulente - Healthy For Me 1 km Hele fijne begeleiding gehad tijdens één van Dominique haar programma's. Haar program...
Recensies
Ik kom nu al twee jaar af en toe bij Nienke. Nienke staat altijd voor je klaar. Even een appje en ze denkt mee. Heel veel baat gehad bij mijn pijnklachten. Ik ga altijd met heel veel positieve energie bij haar vandaan. Ook aan de tips voor thuis heb je veel. En op gebied van aanvullende kruiden moet je zeker bij haar zijn. Ook mijn dochter heeft ze goed geholpen. Tot snel!
Wow! Al na een paar behandelingen wist Nienke mijn tinnitus flink te verminderen! Bovendien is de doffe gons in mijn hoofd helemaal verdwenen! MZM Geestig is echt een aanrader!
SUPER! Het is elke keer weer een wonder. Vanaf de eerste behandeling al voor een groot deel van mn klachten af. Nienke hoort ook de dingen die je niet zegt denkt ontzettend goed mee!
Nienke heeft oog voor haar cliënten.
Prettige behandeling, goede creme.
Mocht je twijfels hebben over acupunctuur, echt het HELPT!!! Je wordt bij Nienke goed geholpen of het nu voor pijn is, of dat je gestrest bent, of wat dan ook, je bent bij haar op de juiste plek. Ik heb er veel baat bij en zal zeker nog bij haar blijven terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid