facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hyperventilatie Coach

Hyperventilatie Coach

Info

Tips, informatie en positieve motivatie over hyperventilatie.
Therapie en online coaching om je ademhaling onder controle te krijgen en van je hyperventilatie klachten af te komen.

Geschiedenis

Therapie en online coaching bij Hyperventilatie



"Heb je last van chronische hyperventilatie? En hier veel vragen over? Neem dan een kijkje op mijn site. Ik leg hier heel veel gratis uit over hyperventilatie en hyperventileren. Verder deel ik veel gratis tips en bied ik een aantal online cursussen aan die je kunt volgen naast de coaching.Hyperventilatiecoach Nicole is auteur van het "werkboek hyperventilatie, angst en paniek" dat in oktober 2020 is verschenen. Samen met Katrien Geeraerts is het boek geschreven om meer begrip en herkenning te creëren voor iedereen die last heeft van paniek, angst , paniekaanvallen en hyperventilatie. In het boek staan veel tips, ademhalingsoefeningen, spieroefeningen, ontspanningsoefeningen."
Adres: 1531 Wormer
Telefoonnummer: 0637576063
Stad: Wormer
Postcode: 1531


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MZM Geestig - Acupunctuur Wormer MZM Geestig - Acupunctuur Wormer 723 meter Ik kom nu al twee jaar af en toe bij Nienke. Nienke staat altijd voor je klaar. Even ...
Gewichtsconsulente - Healthy For Me Gewichtsconsulente - Healthy For Me 1 km Hele fijne begeleiding gehad tijdens één van Dominique haar programma's. Haar program...
Recensies
Nicole heeft mij heel erg geholpen in mijn zoektocht naar hoe om te gaan met chronische hyperventilatie/burnout. Na haar boek te hebben gelezen heb ik verschillende online cursussen en het coachings traject bij haar gevolgd. Ze is kundig, geeft veel duidelijke informatie, komt met praktische tips en reageert altijd snel op vragen die je via mail stuurt. Hierdoor twijfel je minder over je klachten en krijg je weer hoop dat het beter wordt. Een aanrader voor iedereen die met hyperventilatie/angst/burnout/stress klachten kampt, in welke mate dan ook.
Nicole's website staat bomvol nuttige informatie als je last hebt van hyperventilatie. Ze is echt een expert op dit gebied!
De cursus "Middenrif spanning" heeft me van de meeste klachten van chronische hyperventilatie af geholpen! Door jouw toedoen, Nicole, is mijn kwaliteit van leven enorm vooruit gegaan. Ook je podcasts zijn heel inspirerend. Heel veel dank!
Nicole geeft in haar cursussen een duidelijke uitleg en praktische oefeningen. Als je vragen hebt reageert ze erg snel. Ook haar podcast is informatief om te beluisteren. Ik heb hier erg veel aan.
Al een aantal jaar heb ik last van hyperventilatie. Steeds ben ik maar aan het zoeken naar goede tips die mij kunnen helpen. Zo kwam ik ook op de website van Nicole terecht. De website van Nicole is overzichtelijk en bevat bruikbare informatie over hyperventilatie. Sinds kort heeft ze ook een boek uitgebracht en uiteraard heb ik die aangeschaft! Het boek is een praktisch werkboek met theorie, tips en oefeningen die elkaar versterken. Het is een fijn boek om er zo even bij te pakken. Ik ben blij dat ik dit boek heb aangeschaft!
Het is bijzonder fijn om Nicole gevonden te hebben. Er is zoveel te doen door hyperventilatie, beter gezegd verkeerd ademen dat alle informatie welke zij deelt herkenning geeft, angst weg kan nemen en vertrouwen geeft. Uiteindelijk moet je zelf aan de slag wel of niet ook met haar online cursussen maar je kan zo terugvallen op haar kennis.
Nicole is een échte aanrader op haar gebied, alle informatie die zij verstrekt, een cursus hyperventilatie die ik in het verleden heb gedaan, haar boek die ik op het moment aan het lezen ben en een nieuwe cursus die ik sinds een week volg, helpen eraan mee om mijn paniekaanvallen steeds beter te begrijpen en daarmee beter onder controlle te houden. Súper dankbaar!!!
Ongeveer een jaar geleden had ik vage klachten. Ik kwam op de website van Nicole terecht en zo vulde ik de hyperventilatie vragenlijst in. Ik kwam uit op een hoge score. Ik heb het boek besteld van Nicole en dit stelde mij zo gerust. Ook alle lieve en fijne mailtjes die Nicole stuurt lijken bijna altijd op het goede moment te komen wanneer ik weer twijfel of mijn klachten wel echt hyperventilatie klachten zijn. Ook de gratis webinars die je soms kunt volgen zijn heel interessant en leerzaam evenals de podcasts op spotify.
Een zeer tevreden deelnemer van de cursus hyperventilatie en spierspanningklachten. Deze cursus heeft mij echt geholpen. Nicole legt alles voortreffelijk uit. Ze is praktisch en wars van dikdoenerij. Ze begrijpt je klachten. De oefeningen helpen echt. Dus mocht je nog twijfelen. Doe mee en je zult er geen spijt van krijgen.
Ik ben begonnen aan de cursus hyperventilatie bij Nicole. Inmiddels 1 consult gehad en dagelijks bezig met het huiswerk. Ondanks dat ik al jaren vele andere soorten therapie gehad heb en dacht het allemaal wel te weten heeft Nicole me toch vele nieuwe inzichten gegeven.. nu al! Ik ben heel blij toch aan de cursus begonnen te zijn. Ik merk na 1 week trainen al veel verschil. Dankjewel Nicole. Je bent echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid