facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MyCom

MyCom

Info

In onze webshop www.MyCom.nl vindt u A-merk computers, notebooks, componenten en meer, evenals deskundige services.

Geschiedenis

De PC-specialist

De vriendelijke geek met passie voor techniek die ondersteunt op het gebied van hardware, software en componenten. Alle 14 winkels hebben een open technische dienst waar je wordt geholpen met al je computer problemen.

Je slaagt bij MyCom

- Afhalen bij 14 winkels in Nederland

- Deskundig personeel dat onafhankelijk advies geeft

- Eigen open Technische Dienst in alle winkels

- Eigen helpdesk voor telefonische ondersteuning

- 7 dagen per week webcare tussen 10:00 en 23:00

- Gratis verzending

Je kunt je bestelling ook afhalen in één van onze winkels!

We zijn bereikbaar op

www.mycom.nl
[email protected]
036-7676575 (lokaal tarief)

Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 18:00.

Onze technische dienst is bereikbaar op: 0900-2022019 (€0,70 p/m)
Op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 18:00.

Daarnaast zijn we 7 dagen per week van 10:00 tot 23:00 via socialmedia bereikbaar.

Adres:
Stad: Haarlem



op zoek naar gerelateerd: Paradigit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HCC HCC 579 meter Vroeger, toen de HCC nog een echte vereniging was met een representatief ledenaantal,...
Digitale Nazorg Digitale Nazorg 1 km Digitale Nazorg: kennis- en expertisecentrum voor de digitale erfenis, online nalaten...
MEOS it MEOS it 2 km Goed ict bedrijf in Haarlem waar wij net het complete interieur opnieuw hebben ontwor...
Visual Productions BV Visual Productions BV 2 km Vertaald door Google Mooie, gebruiksvriendelijke verlichtingssoftware en zeer krachti...
ZG Telecom ZG Telecom 2 km Maatwerk door persoonlijke aanpak is ons motto. Wij leveren en implementeren Gecertif...
Crime-valley Crime-valley 3 km Crime-valley.com is een online Texed Based Maffia spel waarin je door middel van dief...
Mobile-Harddisk.nl Mobile-Harddisk.nl 3 km Enkel positieve ervaringen. Snelle service en scherpe prijzen. Vooralsnog waren ze in...
Mac-Genius Haarlem Mac-Genius Haarlem 3 km Mijn MacBook Pro had opstart problemen. Feitelijk wilde hij helemaal niet meer opstar...
SBIT-Services SBIT-Services 3 km Geweldig bedrijf voor al uw automatiserings vraagstukken!!!!
iRepairNow iRepairNow 4 km Fantastische service, enorme kennis van Apple met vriendelijke bediening.
Byte computer Haarlem Byte computer Haarlem 4 km ik had een heel raar probleem , computer sloeg vast en soms alleen me online game en ...
Recensies
Hele goede winkel met deskundig personeel. Zeer goed geholpen met het omruilen van desktops. Ik heb nu een maatwerk desktop door MyCom zelf gefabriceerd - super snel! Heb je een probleem dan raad ik deze winkel aan maar ga niet op zaterdag want dan is het hartstikke druk.
Mycom is een hele goede computerzaak met veel kennis in huis die ze graag met je delen. Misschien zijn ze daarom wat duurder omdat je echt uitgebreid geadviseerd wordt. Je weet daarom dat waarmee je naar buiten gaat ook echt bij je past. Enige nadeel hiervan is dat als je even iets kleins wilt kopen waarbij je geen uitleg behoeft je soms erg lang moet wachten. Het zou fijn zijn als daar iets op gevonden kan worden.
Waardeloos bedrijf, service ho maar. Ga je langs met een PC want je wil een nieuwe videokaart. Ja hoor ze smeren me een kaart aan die er uiteindelijk niet in kon. Geld terug krijgen was niet mogelijk omdat de seal verpakking open is gemaakt. En dit is gedaan door een monteur die daar werkt. Dat ze failliet zijn zal ook een reden hebben.
Ze hebben niet altijd alles in de winkel liggen en dat is het enige nadeel. De service die ik kreeg maakte dat echt wel goed. Vakkundig en vriendelijk! En ze helpen met het bestellen en eventueel advies geven als je ergens niet zeker over bent. Top!
Vriendelijke bediening en ze denken met je mee als klant. Kleine reparaties worden zonder problemen en moeilijk gedoe opgelost. Ze weten waar ze het over hebben, heb een computer laten samenstellen door hen en ben heel erg tevreden. Ben blij daar een klant te zijn. Verbeterpunten Eigenlijk geen verbeterpunten. Houden zoals het is.
Mij werd verteld dat na zo'n 14 dagen ik mijn computer weer op kon halen. Na 14 dagen heb ik opgebeld en toen is mij verteld dat er nog niet eens naar gekeken was. Inmiddels zijn we 3 weken verder en heb ik nog steeds niks vernomen van de Mycom. De telefoon wordt ook alsmaar niet beantwoord. Ik vind dit geen gang van zaken en ben erg teleurgesteld in de mycom.
ONBETROUWBARE WEBWINKEL MET SLECHTE SERVICE. Online bestelling gedaan van een Hoverboard en helm. Door MyCom wordt als transporteur GLS ingeschakeld. Volgens de track & trace is het Hoverboard geleverd en is er getekend met mijn achternaam. Zo'n ondertekening doe ik nooit, wat ook bevestigd wordt doordat er geen bezorger van GLS aan de deur is geweest. Contact gezocht met de klantenservice, maar wat een drama is dat. Meedenken met klanten over een oplossing is er niet. Medeleven al helemaal niet. Het enige wat gezegd wordt is 'wij willen en kunnen niets voor u doen". Wat een waardeloze winkel. Advies: bestel niets on line bij en koop niets in de winkels van MyCom of New MyCom. Nadat je betaald hebt houdt de service op. Hun deel van de koopovereenkomst wordt niet nagekomen. Kortom ga in zee met een betrouwbare winkel en KOOP NIETS BIJ MYCOM OF NEW MYCOM !!!
Vandaag met mijn laptop naar MyCom in Haarlem geweest daar ik wat vragen had. Ik werd,zoals altijd, fantastisch geholpen en zelfs meer waarom ik gevraagd had,mijn pc kreeg een voorjaars schoonmaak beurt wat ook nodig bleek te zijn!! Hartelijk Dank Fabio en colllega's voor de voortreffelijke service!!
Vroeg of een bios chip konden plaatsen. Ze zeiden "ja". Ik bestelde de chip à € 30. Toen ik met het de PC langskwam zeiden ze dat het bij nader inzien toch niet konden. Voor niets 2 weken zonder een PC gezeten. En ik mag alsnog een nieuw moederboard kopen. Hier kom ik nooit meer.
Via de telefoon uitgelegd wat mijn probleem was."ja, geen probleem als u lang komt kijken we er even naar" om aan de balie te horen te krijgen dat het druk is en dat ze er pas over 2 weken "even" naar kunnen kijken. Zeg dat gewoon aan de telefoon, scheeld mij ook weer tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid