facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Byte computer Haarlem

Byte computer Haarlem

Info

Wij zijn dé dienstverlener in het bieden van toegankelijke, persoonlijke en betrouwbare ICT service in Haarlem en omgeving.

Geschiedenis

De digitale wereld is volop in beweging. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons leven en we hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

Byte Computer Haarlem kan onder andere helpen bij het instellen en opschonen van de computer, bij het maken van een back-up van alle belangrijke bestanden het installeren van software en een virusscanner.

Gediplomeerd personeel met de nodige vakkennis, een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en de snelle responstijd voor computer en laptop, netwerken, hardware reparatie, netwerkbeheer en uiteraard spam & virusverwijdering.

Wij weten namelijk alles over computers, smartphones, tablets, printers, digitale televisies en netwerken en internet.



"Computerhulp in Haarlem en omgevingWij helpen je met het opschonen van je computer, een defecte laptop, een crashende computer, of elk ander computerprobleem.Als servicegericht bedrijf vinden we het belangrijk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen.Daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop."
Adres: Braillelaan 95, 2037 XB Haarlem
Telefoonnummer: 023-7516234
Stad: Haarlem
Route: Braillelaan 95
Postcode: 2037 XB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SBIT-Services SBIT-Services 674 meter Geweldig bedrijf voor al uw automatiserings vraagstukken!!!!
Visual Productions BV Visual Productions BV 4 km Vertaald door Google Mooie, gebruiksvriendelijke verlichtingssoftware en zeer krachti...
MyCom MyCom 4 km Hele goede winkel met deskundig personeel. Zeer goed geholpen met het omruilen van de...
HCC HCC 4 km Vroeger, toen de HCC nog een echte vereniging was met een representatief ledenaantal,...
MEOS it MEOS it 4 km Goed ict bedrijf in Haarlem waar wij net het complete interieur opnieuw hebben ontwor...
Digitale Nazorg Digitale Nazorg 4 km Digitale Nazorg: kennis- en expertisecentrum voor de digitale erfenis, online nalaten...
Mac-Genius Haarlem Mac-Genius Haarlem 4 km Mijn MacBook Pro had opstart problemen. Feitelijk wilde hij helemaal niet meer opstar...
ZG Telecom ZG Telecom 5 km Maatwerk door persoonlijke aanpak is ons motto. Wij leveren en implementeren Gecertif...
Mobile-Harddisk.nl Mobile-Harddisk.nl 5 km Enkel positieve ervaringen. Snelle service en scherpe prijzen. Vooralsnog waren ze in...
Crime-valley Crime-valley 6 km Crime-valley.com is een online Texed Based Maffia spel waarin je door middel van dief...
iRepairNow iRepairNow 6 km Fantastische service, enorme kennis van Apple met vriendelijke bediening.
Recensies
ik had een heel raar probleem , computer sloeg vast en soms alleen me online game en heb zelf alles geprobeerd van settings tot me drivers vernieuwt niks hielp , Frank heeft echt de tijd genomen om me te helpen en ook de tijd genomen om naar me te luisteren wat het probleem was , en het heb geholpen echt een topper en zeker aan te raden.
Byte computer Haarlem heeft al enige jaren onze computers en andere ICT zaken in beheer en wij als Autobedrijf Dorel zijn hier enorm over te spreken. Zaken worden snel opgepakt en opgelost en ik kan altijd bellen met een vraag.
Ik ben tevreden over Frank tot op heden! Kan veel oplossen en is lekker dichtbij! Nooit heel lang wachten op hulp Em dat is erg prettig
Wat een geweldige service! Frank heeft er alles aan gedaan om mijn externe backup schijf weer tot leven te wekken en dat is dankzij hem voor een heel groot deel gelukt! Hij is buiten dat hij goed is en veel kennis heeft ook nog eens heel klantvriendelijk! Een absolute topper die ik iedereen aanraad!
Frank is simpelweg een Held. Heldere afspraken en altijd een gedegen advies. Neemt je mee de mogelijkheden. Zowel voor mijn eigen zakelijke laptop als voor de schoollaptops van de kids van mijn vriendin. Super betrouwbaar en een leuke gast! Gr Peter
Frank is echt een superbehulpzame computerfixer die snel reageert op je vragen. Onze dochter had een laptop probleem in het buitenland. Frank keek even met haar mee via FaceTime en in een paar clicks was het opgelost. Echt een aanrader voor elk probleem met soft- of hardware!
Alles perfect in orde gemaakt. Bij bellen meteen een afspraak voor direct komen. Vriendelijk en deskundig.
Byte computer kan ik zeer aanbevelen! Sinds kort regelen zij onderhoud en IT zaken voor ons bedrijf. Precies wat wij zochten: no-nonsens / ze houden het simpel, snel geregeld en heel praktisch.
Kan hier altijd terecht met mijn computer vragen en word altijd erg fijn en snel geholpen. Ik kan iedereen Byte computer Haarlem aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid