facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn

Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn

Info

Muziek- en Zangschool Hetty Koelewijn is het adres in Bunschoten en omstreken voor muzieklessen in piano, orgel, zang en stemvorming.

Geschiedenis

Bij Hetty Koelewijn kies je voor muziekles van hoge kwaliteit. Ze geeft je een brede muzikale ondergrond, waar je je leven lang plezier van zult hebben. Behalve de technische kant van muziek maken, leer je ook hoe je je gevoel kunt leggen in wat je zingt of speelt. Je ontdekt dat de technische en de gevoelskant niet zonder elkaar kunnen.

Je besteedt veel aandacht aan hoe muziek in elkaar zit; zo leer je noten lezen, ritme houden en vanuit je ademhaling musiceren. Goed ademhalen is bij het bespelen van een instrument namelijk net zo belangrijk als bij zingen. De muziek die je maakt, wordt er vloeiend en aansprekend van. Dit zul je ook merken tijdens de uitvoeringen die Hetty organiseert.

Tijdens Hetty’s lessen spelen zing- en speelplezier, sfeer en het ‘van binnen horen’ van een muziekstuk ook een heel belangrijke rol. Hetty koppelt hierbij haar jarenlange ervaring als muziekpedagoog én uitvoerend musicus aan jouw eigen kwaliteiten en beleving. Zo leer je hoe je muziek kunt maken op een manier die bij jou past. Hierdoor ontwikkel je ook een visie op muziek en krijg je een eigen muzikale stijl.

Tijdens Hetty’s lessen krijg je een goede muzikale basis. Met een goede houding en techniek leer je beter, mooier en met veel plezier spelen en zingen. Hetty motiveert jou met haar brede ervaring als docent en musicus om te groeien als zanger(es), pianist(e) of organist(e).

Het resultaat: jij maakt prachtige muziek die overtuigt!

Kijk op www.hettykoelewijn.nl voor het aanbod aan lessen. Welkom!

Adres: Blauwe Reiger 9, 3752 ZA Bunschoten
Telefoonnummer: 033-2983231
Stad: Bunschoten
Route: Blauwe Reiger 9
Postcode: 3752 ZA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gehoorzame Huishond Bunschoten Gehoorzame Huishond Bunschoten 340 meter Deskundige lui die veel inzicht hebben in honden en bereid zijn dat met jou en je hon...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid