facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gehoorzame Huishond Bunschoten

Gehoorzame Huishond Bunschoten

Info

GH Bunschoten, een hondenschool voor pups vanaf 8 weken, pubers en volwassen honden. Ongeacht welk ras, elke hond is welkom.

Geschiedenis


Cursus Gehoorzame Huishond
"Hoe kan ik mijn puppy socialiseren?"
"Hoe kan ik mijn hond beter laten luisteren?"
"Hoe leer ik mijn hond nieuwe dingen aan?"
"Hoe leer ik mijn hond lezen?"

Waarom een cursus?
Een goede relatie met uw hond staat aan de basis van een plezierig leven samen. Een goede relatie krijgt u niet zomaar. Positief trainen en consequent respectvol handelen zijn van belang. U leert tijdens de cursus ‘Gehoorzame Huishond’ veel over uw hond, zijn behoeften, leerprocessen van de hond en de hondentaal. Tijdens de cursus krijgt u handvatten aangereikt. Deze helpen u bij het opbouwen van een goede relatie. Er wordt ook gewerkt aan de opvoeding van uw hond. We werken er samen met u aan om uw hond goed of nog beter in onze maatschappij te laten meedraaien.

Voor wie is de cursus ‘Gehoorzame Huishond’?
Alle ras en niet-rashonden vanaf 8 weken oud zijn welkom. Een hond is nooit te oud om te leren. Voor alle eigenaren vanaf 18 jaar.

Hoe wordt er lesgegeven?
De basis van ons lesgeven is gestoeld op moderne, hondvriendelijke technieken. Een lesjaar bestaat uit ongeveer 30 lessen. We geven les aan de hand van thema´s. Dit vergemakkelijkt het leerproces en geeft houvast wat betreft de onderwerpen die van specifiek belang zijn voor u en uw hond. Aan de hand van een leskaart houden we de voortgang bij. Als u alle leerstof en oefeningen voldoende onder de knie heeft, behaalt u de stempels die nodig zijn om het diploma ´Gehoorzame Huishond´ te krijgen.

Bij onze cursus zijn er geen vaste instroommomenten in het jaar. Mits er plaats is, kunt u op elk gewenst moment beginnen. De cursusgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau van de combinatie.


De kosten bedragen € 120,00 voor een heel kalenderjaar, inclusief het lidmaatschap, € 28,00, van de Dierenbescherming. Betalen per half jaar is ook mogelijk.
Belangstelling ? Neem contact met ons op:

GH Bunschoten
Tel: 06 24 75 39 10
E-mail: [email protected]

Wij zijn een onderdeel van Dierenbescherming regio Noordwest

Adres: Sportpark De Vinken, De Kronkels, 3752LM Bunschoten
Telefoonnummer: 0624753910
Stad: Bunschoten
Route: Sportpark De Vinken, De Kronkels
Postcode: 3752LM



op zoek naar gerelateerd: Dierenbescherming cursus, Hondenscholen in de buurt, Hondenschool Ridderkerk, Speed Eemland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn Muziek- & Zangschool Hetty Koelewijn 340 meter Muziek- en Zangschool Hetty Koelewijn is het adres in Bunschoten en omstreken voor mu...
Recensies
Deskundige lui die veel inzicht hebben in honden en bereid zijn dat met jou en je hond uiteraard te delen. Kortom een aanrader!
Altijd al lessen gevolgd bij de Dierenbescherming. Trainers zijn uiterst behulpzaam en gaan ver buiten hun baanbeschrijving om je te helpen. Goedkoper dan de meeste andere hondenscholen, kleine groepen, perfecte schone, grote en omheinde traininglocatie en super trainers!
Enthousiaste trainers. Kleine groep met pups in de vakantie.
Goede trainers, met aandacht voor hond en baas!
Cursussen zijn erg goed.
Mooie lokatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid