facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Museum De Schilpen

Museum De Schilpen

Info

Dit museum wil de bezoekers het verleden van een kruideniersfamilie tot de verbeelding laten spreken en kennis laten nemen van de lokale historie.

Adres: 's Herenstraat 24, 3155 SJ Maasland
Telefoonnummer: 010- 5913334
Stad: Maasland
Route: 's Herenstraat 24
Postcode: 3155 SJ



op zoek naar gerelateerd: Activiteiten Maasland, Snoepwinkel Maasland, Museum Maassluis, Museum Maasdijk, Snoep museum, Museum Maassluis parkeren, Museum Maassluis Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Museum de Schilpen Museum de Schilpen 10 meter Erg leuk om even terug in de tijd te gaan en te zien hoe de mensen vroeger woonden. H...
Recensies
Wat een geweldig leuk museum en nog gratis te bezoeken ook. Een en al herkening voor hen die in de jaren 50 van de vorige eeuw zijn geboren. Maar ook leuk voor de huidige jeugd om te zien hoe het leven vroeger was. Gerund door vrijwilligers die ook nog een leuke rondleiding geven. Helemaal top, ik ben fan!
Erg leuk museum met nog oud hollands snoep!
Uitgebreid, knus, variatie, goede kijk op hoe het er vroeger aan toe ging. Heel enthousiaste vrijwilligers! Echte toppers.
Naast heerlijk snoep staat dit museum vol met voorwerpen uit een roemrijk verleden. Goede rondleiding gehad!
Kleine informatieve locatie over de Nederlandse geschiedenis. De sfeer is heel fijn en je kunt er op de Oudhollandse manier Oudhollands snoep kopen.
Erg leuk klein museum, leuk winkeltje en gezellig terras
Een schitterend en sfeervol museum waar je kan zien hoe de mensen vroeger leefden
Fantastisch stukje geschiedenis! Door super aardige mensen gerund. Zo krijg je een mooie indruk hoe een kruidenierswinkel werkte in het verleden. Nu is het een snoepwinkel/museum. Zeer de moeite waard als je in Maasland ben.
Terug in grootmoeders tijd met snoepwinkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid