facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Munttheater Weert

Info

Het gezelligste theater van Limburg.
Kijk voor meer informatie over ons theateraanbod op Munttheater.nl/agenda of bel met onze Theaterkassa 0495-513575

Geschiedenis

Het Munttheater is gevestigd in het centrum van Weert en met jaarlijks 50.000 bezoekers hét professionele cultuurpodium voor Weert en de wijde omgeving. Het Munttheater heeft als kerntaak het bieden van een hoogwaardig, kwalitatief en gevarieerd theateraanbod alsook het faciliteren van lokale verenigingen door het bieden van een podium voor hun optredens. Het bedrijfsleven weet het Munttheater te vinden als partner voor de gehele organisatie van een zakelijk evenement in de theaterzaal of de foyer. De samenwerking met horecapartner Hostellerie Munten versterkt hierbij de kwaliteit van de dienstverlening.

Het onderscheidend vermogen van het Munttheater is de persoonlijke dienstverlening, de gezelligheid, professionaliteit en de gastvrijheid in combinatie met kwalitatief goed aanbod in een intieme theaterzaal waardoor zowel gasten als bedrijven bewust kiezen om naar een voorstelling of evenement in het Munttheater te komen. Het Munttheater heeft als missie het meest gastvrije en gezelligste theater van Limburg te zijn.



"Het Munttheater is een gezellig theater in het hart van Weert. In onze sfeervolle, intieme theaterzaal is altijd wel iets moois te beleven, en ons enthousiaste team van medewerkers verwelkomt u graag voor een ontspannen avondje uit. Kom in de schoolvakantie eens met het hele gezin naar een leuke kindervoorstelling. Geniet van een swingend theaterconcert of van een prachtig toneelstuk, of kom een avondje lachen met uw favoriete cabaretier. Met ons brede scala aan voorstellingen is er voor elk wat wils. Na afloop kunt u nog even nagenieten met een drankje en een heerlijk tapasarrangement in onze gezellige Rabobank Theatercafé."
Adres: Collegeplein 3, 6001HN Weert
Telefoonnummer: 0495-513575
ln.retaehttnum@ofni
Stad: Weert
Route: Collegeplein 3
Postcode: 6001HN



op zoek naar gerelateerd: plattegrond munttheater weert, munttheater weert aantal plaatsen, munttheater weert vacatures, kilkennys weert, munttheater weert parkeren, bonte avond weert, rowwen heze munttheater weert, woezel en pip munttheater
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theater de Huiskamer Theater de Huiskamer 240 meter Erg fijne sfeer, lieve werknemers
Vinyl Luister Spot Vinyl Luister Spot 257 meter Speciaal voor liefhebbers van Vinyl!
BFF BFF 261 meter Weerter Beer ,Food & Friends Festival Diverse Foodtrucks, Bieren en een super muzikaa...
Gastouderbureau het Liefbeestje Gastouderbureau het Liefbeestje 1 km Gastouderbureau het Liefbeestje. Uw adres voor kleinschalige, professionele kinderop...
Flow Reizen Flow Reizen 2 km Ik raad het zeker aan. Het is een reisorganisatie voor mensen met een licht verstande...
General Technical Support B.V. General Technical Support B.V. 2 km Top werkgever!
Beetles of the South Beetles of the South 2 km Een nieuw evenement waar alles op het gebied van Oldtimer luchtgekoelde auto's te zie...
De Theaterkist De Theaterkist 4 km De Theaterkist brengt entertainment, gericht op jeugd. Voorstellingen en theaterworks...
Schildersbedrijf Dennis Syben, kleur, interieur & design. Schildersbedrijf Dennis Syben, kleur, interi... 7 km Of u nu op zoek bent naar sfeer op de muren tot een complete styling van uw inrichtin...
Recensies
Op zich een prima theater. De manier om binnen te komen in de zaal was wel enigszins vreemd: wij zaten op de tweede rij, maar we moesten volgens het ticket bij de ingang bovenaan in de zaal gaan en dan weer helemaal naar beneden lopen. Dat is op zich geen probleem, maar wel als je iemand bij je hebt die slecht ter been is. Je kunt ook gewoon bij de ingang beneden de zaal ingaan, dan sta je direct bij rij twee.
Fantastische zaal, Fijne stoelen, overzichtelijk en niet onbelangrijk een Goede akoestiek. Wij hebben daar mogen genieten van een geweldig optreden van Waylon "gewoon Willem"
Geweldig mooi theater, met vriendelijke bediening.
Wat een gezellig theater! Ik was voor het eerst in het Munttheater, bij de mooie voorstelling Checkpoint Charlie, een musical van Stef Bos. Ik had goed zicht op het podium, op rij 11, stoel 22. En bij de kaartjes inbegrepen was een drankje. De gezellige indeling van de bar/ café nodigt uit om iets langer te blijven hangen.
Fantastische avond! Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis zijn een leuke combinatie. Genoten van een ontspannen avondje uit met een goed programma in een fijn theater.
Geweldig theater, niet te groot daarom zeer sfeervol. Kom er graag voor muziek of een andere voorstelling. Deze keer was ik bij ,, the story of Simon and Garfunkel,, ze spelen meen tot en met april in Nederland een aanrader. Ging eigenlijk meer voor mijn man, omdat ik maar een paar nummers van hun ken maar o, wat heb ik genoten . In de pauze staat er altijd een drankje voor je klaar, oké zit hoogstwaarschijnlijk toch bij de prijs inbegrepen maar dat geeft niet . Kortom een goed en zeer mooi theater met vele voorzieningen ook eventueel voor invaliden mensen, goed te bereiken.
We zijn hier naar de Elvis Tour geweest:prachtige ervaring. Theater heeft een grote lobby met snelle bediening en aardig personeel. Theater zelf is niet zo groot, maar dat heeft ook z'n voordelen. Kwaliteit is er niet minder om.
Mooi, niet te groot theater. Prima faciliteiten.
Prima ontvangstruimte. Temperatuur wat hoog in de zaal. Vriendelijk personeel.
Gezellig. We waren daar voor Bing, ze hadden de hapje en drankje hierop aangepast, heel leuk!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid