facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor General Technical Support B.V.

General Technical Support B.V.

Info

Specialist in personeel voor machinebouw en onderhoud: Detacheren, W&S en Uitzenden www.getechs.nl

Geschiedenis

GETECHS, PARTNER IN TECHNIEK

Goede technische vakmensen worden steeds schaarser in ons land en omringende landen. Wij als Getechs streven er voortdurend naar om met deze mensen in contact te komen om zo ons netwerk verder uit te breiden.
Niet alleen hun opleiding en werkervaring is belangrijk maar ook de MENS achter de techneut is voor Getechs een van de belangrijkste eigenschappen van een goede vakman.
Samen met onze opdrachtgevers kijken we naar hun personele capaciteitsvraagstuk en vullen dat tijdelijk in met onze eigen Technische Experts of zoeken naar een geschikte kandidaat die de opdrachtgever zelf in dienst neemt.
Bij GETECHS heeft de vakman verschillende mogelijkheden voor een nieuwe uitdagende baan of bij General Technical Experts in vaste dienst te komen.

Adres: Moesdijk 11, 6004 AX Weert
Telefoonnummer: 0495 74 50 20
Stad: Weert
Route: Moesdijk 11
Postcode: 6004 AX



op zoek naar gerelateerd: Berry Manneke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouderbureau het Liefbeestje Gastouderbureau het Liefbeestje 987 meter Gastouderbureau het Liefbeestje. Uw adres voor kleinschalige, professionele kinderop...
Flow Reizen Flow Reizen 2 km Ik raad het zeker aan. Het is een reisorganisatie voor mensen met een licht verstande...
Munttheater Weert Munttheater Weert 2 km Op zich een prima theater. De manier om binnen te komen in de zaal was wel enigszins ...
Beetles of the South Beetles of the South 4 km Een nieuw evenement waar alles op het gebied van Oldtimer luchtgekoelde auto's te zie...
Schildersbedrijf Dennis Syben, kleur, interieur & design. Schildersbedrijf Dennis Syben, kleur, interi... 7 km Of u nu op zoek bent naar sfeer op de muren tot een complete styling van uw inrichtin...
Recensies
Top werkgever!
Zeer fijne firma om mee samen te werken. Reageren snel en professioneel. Leveren vakbekwaam personeel. Snappen goed wat voor soort personeel er gevraagd wordt.
Prettige werkgever.
Werknemers en Directie van General Technical Support BV geloven nog in een persoonlijke aanpak, ze leveren maatwerk in het advies omtrent het succesvol inzetten van personeel. Ze maken snel heldere afspraken en komen beloftes na.
Getechs staat voor hoge kwaliteit ,vakmanschap en betrouwbaarheid. Hier werken technisch specialisten met kennis en vaardigheden en daardoor direct inzetbaar.Het is super om met hun samen te werken.
General Technical Support heb ik leren kennen als een professionele organisatie die kennis hebben van zaken. De persoonlijk benadering en aandacht die ze geven siert de organisatie.
Zeer mooi bedrijf. Goede, betrouwbare partner die weet wat er in de branche leeft!
Goede service en kwalitatief goed personeel. Ik kan het aan iedereen aanbevelen!
Prettig bedrijf met kundige medewerkers die veel kennis van techniek en de bijbehorende vakmensen hebben.
Prettig bedrijf om mee te werken, enthousiast team met deskundige medewerkers, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid