facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Multimate Bouwmarkt Groenlo

Multimate Bouwmarkt Groenlo

Info

Het mooie van Multimate Bouwmarkt Groenlo!
Multimate is de nummer één in de doe-het-zelf markt op het gebied van service en klantvriendelijkheid.
Meten, maken en monteren. Aan huis!

Geschiedenis

Multimate Bouwmarkt Groenlo
Parallelweg 3
7141 DL Groenlo
Tel: 0544-467472
Fax: 0544-467863
E-mail: [email protected]
Website: http://groenlo.multimate.nl/

OPENINGSTIJDEN
Maandag: van 8:30 uur tot 20:00 uur
Dinsdag: van 8:30 uur tot 20:00 uur
Woensdag: van 8:30 uur tot 20:00 uur
Donderdag: van 8:30 uur tot 20:00 uur
Vrijdag: van 8:30 uur tot 20:00 uur
Zaterdag: van 8:30 uur tot 17:00 uur
Zondag: van 12:00 uur tot 16:00 uur

Multimate Bouwmarkt Groenlo heeft een uitgebreid assortiment verdeeld over 12 categorieën: gereedschap, ijzerwaren, interieur, elektra, sanitair en tegels, tuin, verf en behang, huishoud, hout en plaat, deuren, kasten en vloeren, auto en fiets en bouwmaterialen.

Naast onze producten hebben wij verschillende services op gebied van: bezorgen, montage, vloeren leggen, interieur kasten op maat plaatsen, deuren afhangen, opmeten, sleutels maken, verf mengen en plaatmateriaal zagen.



"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Parallelweg 3, 7141 DL Groenlo
Telefoonnummer: 0544-467472
Stad: Groenlo
Route: Parallelweg 3
Postcode: 7141 DL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo Goor telefoonnummer, Hubo Enschede, Hubo Didam, Hubo Gennep, Hubo Gorredijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huijskes Boevink BV Huijskes Boevink BV 133 meter Mooie winkel maar wel duur. Heeft werkelijk alles. Minpuntje is dat op geen één artik...
studio2018.nl studio2018.nl 184 meter Alles in huis voor een perfecte foto.
Ondernemersvereniging Groenlo Ondernemersvereniging Groenlo 556 meter Stimuleren van ondernemerschap en samenwerking voor een bloeiende en unieke Vestingst...
Trade Point Mink Trade Point Mink 627 meter www.tradepointmink.com Trade Point Mink is een groothandel dat zich bezig houdt met d...
Floreel Floreel 876 meter Fijne vriendelijke bediening, mooie bloemen, planten, top
Poelhuis Promo Poelhuis Promo 2 km Levert vakwerk, zeer snelle service maakt in alle drukte toch even tijd voor je vrij ...
Kolkman Brandstoffen BV Kolkman Brandstoffen BV 2 km Leuk en vriendelijk personeel en je word er vlot geholpen
Betting Ressing Tegels B.V. Betting Ressing Tegels B.V. 2 km Vriendelijk. Voor zelfs een klein klusje nemen ze de tijd en een geweldig prijsje.
Progé BV Progé BV 3 km Ja gewoon is heel mooi enzovoort
Recensies
Zijn er geweest voor verf, behang , inbetweens, en raambekleding. Zeer vakkundig geholpen door een alleraardigste medewerkster. Hopelijk kunnen we haar het eindresultaat laten zien . Want we zijn helemaal tevreden met onze keuzes. Kunnen niet wachten om met hun materialen aan het werk te gaan .
Ruim gesorteerde, nette winkel. Net even anders al de collega bouwmarkten.
Veel keuze en goed advies
Mooie bouwmarkt in Groenlo bij het busstation. Vriendelijke medewerkers en zo goed als alles verkrijgbaar en anders makkelijk te bestellen en snel leverbaar. Eigen parkeerterrein rond de winkel zelf. Ook mogelijk om punten te sparen bij elke aankoop.
Was altijd erg tevreden. Maar nu minder. Stekkers van slechte kwaliteit. Stekker gehaald. Ging meteen stuk . Terug geweest. Maar was het ook niet. Ga nu ergens anders een stekker halen Ben dit anders gewend van Hubo. Hoop niet dat alles deze kwaliteit wordt.
Vriendelijk en professioneel personeel. Compleet assortiment voor doehetzelvers. Nu ook met advies van Decorette in het pand.
Altijd vriendelijk en deskundig advies! Goede service ook in deze moeilijke coronatijden. Top gewoon!
Goede service. Ik kon onderdelen een maand later gewoon nog terug brengen
Deze zaak heeft een groot assortiment aan bouwmaterialen. Overzichtige en ruime winkel/hal. Heeft ook vakkundig en vriendelijk personeel. Parkeerruimte voldoende.
Multimate in Groenlo is Hubo geworden. Goed advies over verschillende producten gekregen. Dat maakt het verschil. Zingen... Een lat, een plank of een zaag....HUBO heeft het.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Multimate Bouwmarkt Groenlo met het openbaar vervoer


Groenlo, Busstation 60 meter
198
470
53
72
73
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid