facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Betting Ressing Tegels B.V.

Betting Ressing Tegels B.V.

Info

Mega keuze wand-/vloertegels tegen STUNT prijzen..!!

Geschiedenis

In de geheel nieuwe vestiging van Betting Ressing, direct aan de N18 tussen Groenlo en Eibergen, zijn meerdere bedrijven gevestigd die u in één keer kunnen helpen bij al uw tegel-, keuken-, badkamer- en sanitair-wensen. Want naast Betting Ressing Tegels & Natuursteen zijn ook zeer ruim opgezette showrooms van Notle Küchen en Badisign aanwezig.

Voor het leggen van plavuizen en het aanbrengen van tegels kunt u terecht bij Betting Ressing Tegelzetbedrijf. En sinds enige tijd is onze afdeling Betting Ressing Sierbestrating opgericht voor het verleggen van (sier)bestrating. Kom dus gerust eens een kijkje nemen.

Een vers kopje koffie staat altijd voor u klaar!



"Meer dan alleen tegels! Wij verkopen tegels en sanitair tegen super scherpe prijzen. Inkoop af fabriek en volgens de laatste trends! Kom langs en laat je verrassen in onze stoere nieuwe uitgebreide showroom. Direct aan de N18, afslag de Laarberg in Groenlo. Ook voor laminaat, pvc en andere materialen kunt u bij ons terecht!"
Adres: Batterij 12, 7141JL Groenlo
Telefoonnummer: 0544476170
Stad: Groenlo
Route: Batterij 12
Postcode: 7141JL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tegels Achterhoek, Badkamer Groenlo, Tegels Winterswijk, PVC vloeren Groenlo, Wessels Tegels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Progé BV Progé BV 400 meter Ja gewoon is heel mooi enzovoort
Multimate Bouwmarkt Groenlo Multimate Bouwmarkt Groenlo 2 km Zijn er geweest voor verf, behang , inbetweens, en raambekleding. Zeer vakkundig geho...
Recensies
Vriendelijk. Voor zelfs een klein klusje nemen ze de tijd en een geweldig prijsje.
Goedemorgen Wij zijn goed geholpen , hoe het verder gaat is nog afwachten maar tot nu toe heel tevreden groet Mevr. Knipping
Idd meer dan alleen tegels. Vriendelijk personeel en op de tweede verdieping een aardige hoeveelheid aan voorbeeldopstellingen van badkamers, toiletten en kranen in alle mogelijke materialen.
Heel veel keus goed advies fijn personeel
Uitstekend geholpen door Lennart bij Betting Ressing, door zijn advies en inzicht heb ik de juiste tegels kunnen vinden voor mijn woning! Naast de goede service is het ruime assortiment i.c.m. de scherpe prijzen ook erg aangenaam.
Heel fijn geholpen door Jeroen. Eerlijk en waardevol advies!
Dat is nou net wat ik bedoel. De juiste info is niet gegeven en dat blijven jullie volhouden. Zeer zwak om zo een klant te behandelen. Niemand maar dan ook niemand kiest voor veschillende maten tegels zodat een voeg niet doorloopt. Als wij de juiste informatie hadden gekregen hadden wij de combinatie tegels niet genonen. Wij zijn in de winkel niet goed geadviseerd. Makkelijk om dan te verwijzen naar de offerte waarin staat dat er niet strokend gelegd wordt. Nou wij zijn leek en weten niet eens wat strokend leggen is. Zelfs dat is ons niet uitgelegd. En dan de service die jullie vervolgens leveren...zeer slecht. Makkelijkste weg om de klant de schuld te geven. Ik zal dan ook iedereen adviseren om bij jullie geen tegels te halen. Poes lief als jullie kunnen verkopen maar voor een klantvriendelijk oplossing zorgen niet thuis geven. In ieder geval bedankt dat jullie er aan bij hebben gedragen dat het toilet in ons nieuwe huis een fiasco is..
Super geholpen, prijs kwaliteit is gewoon goed. Advies is perfect en er wordt met je mee gedacht maar ook out of the box denken wordt aangedragen waardoor je op meerdere ideeën kunt nadenken/beslissen. Super!
Prettige service. Vooral in het meedenken in wat je zelf als klant voor ogen hebt. Verder hanteren ze een scherpe prijs met goede kwaliteit. Top zaak!
Heel fijn geholpen met het uitzoeken van badkamer tegels super vriendelijk onthaald ..een aanrader om daar eens naar toe tegaan .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid