facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mounties Training van Paard en Ruiter

Mounties Training van Paard en Ruiter

Info

Wij bieden paardrijlessen op maat met veel persoonlijke aandacht in kleine groepen en privé lessen. We hebben lieve, betrouwbare pony's voor zowel kinderen als volwassenen. Ook lessen met eigen pony/paard en training van uw paard is mogelijk.



"Een manege in Eethen Altena maar dan net even anders! Geen grote groepen, maar privéles of les in groepjes van maximaal 3 ruiters. Veel persoonlijke aandacht en op maat gemaakte en doelgerichte lessen. Vriendelijke en gediplomeerde instructie met veel geduld en kennis. En deze kennis brengen we graag over aan jou!"
Adres: maasdijk, Heerewaarden
Telefoonnummer: +31610072482
Stad: Heerewaarden
Route: maasdijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Heerewaarden Camping Heerewaarden 1 km aardige mensen, maar een trekkersplekje voor 15 Euro op een groot, ongezellig veld w...
Recensies
Professionele begeleiding; goede kennisoverdracht, lief, geduldig en veilige manier van lesgeven. Gaat ook op liefdevolle manier met paarden en pony's om en hiernaast vrije uitloopstal.
Hele fijne instructie, ook voor de wat meer gevorderde ruiters! Gezellige plek met goede zorg voor de paarden en een buitenbak die altijd te gebruiken is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid