facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Heerewaarden

Camping Heerewaarden

Info

Deze familiecamping met jachthaven is gelegen in het centrum van het dorp Heerewaarden direct aan de rivier de Maas.

Geschiedenis

Deze familiecamping met jachthaven is gelegen in het centrum van het dorp Heerewaarden direct aan de rivier de Maas. De camping is zo'n 45 jaar geleden opgebouwd en beschikt momenteel over zo'n 175 jaarplaatsen, 100 seizoenplaatsen en 150 ligplaatsen.

De ligging van de camping in het door rijke natuur omgeven Heerewaarden maakt het een zeer aantrekkelijk oord voor liefhebbers van elke vorm van (water)sport.

Op deze camping heerst een ongedwongen sfeer wat er voor zorgt dat iedereen hier ongestoord zijn/haar vakantie en vrije uurtjes prettig door kan brengen.



"Camping Heerewaarden is gelegen op een prachtige plek aan de Maas. Vanuit de jachthaven met maar liefst 150 ligplaatsen vaart u direct de Maas op, maar kunt ook via Sluis Sint Andries de Waal op varen."
Adres: Hogestraat 37, 6624 BA Heerewaarden
Telefoonnummer: 0487-571649
Stad: Heerewaarden
Route: Hogestraat 37
Postcode: 6624 BA



op zoek naar gerelateerd: Camping Heerewaarden Facebook, Restaurant Camping Heerewaarden, Camping Heerewaarden te Koop, Camping Maasdriel, Heerewaarden haven, Camping Bommelerwaard, Camping Heerewaarden eten, Camping aan de Waal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mounties Training van Paard en Ruiter Mounties Training van Paard en Ruiter 1 km Professionele begeleiding; goede kennisoverdracht, lief, geduldig en veilige manier ...
Recensies
aardige mensen, maar een trekkersplekje voor 15 Euro op een groot, ongezellig veld waar slechts een bankje bij wat speeltoestellen staat. Toilet is ver lopen, niet heel handig als je s nachts je tentje uit moet om te pl......n.
Prima camping. Redelijke plaatsen. Sanitair is vrij nieuw en ziet er prima uit. Mag alleen vaker worden gecontroleerd of er nog genoeg toilet papier is! De camping is nog aan het renoveren. Het word vast mooi als het klaar is.
Mooie locatie aan de Maas, camping is prima met netjes sanitair. De camping is net overgenomen en wordt komende jaren opgeknapt. De horeca is goed met lekker eten. Wij hebben het naar ons zin gehad en komen hier nog eens terug om te zien hoe het geworden is.
Altijd lekker eten daar. Kom ik af en toe met mijn gezin. Om eten en drinken voor genieten met mooi weer en tussen door zwemmen
Heerlijk rustig, voldoende mogelijkheid om te wandelen en fietsen. Aardig en behulpzaam personeel. Goed eten in restaurant. Geschiktheid voor honden: Geschikt voof honden, kunnen er heerlijk uitrennen en zwemmen Picknickgebied: Rustig picknicken en op loopafstand diverse 'prive' stranden aan het water. Vooral als het wat rustiger is heerlijk recreeren.
Gezellig terras aan de jachthaven, Mooi uitzicht, fijne bediening. Aanrader.
Gezellige camping aan het water, heerlijk genieten.
Wij waren hier in juni 1 nacht op wandelvakantie en hadden een ruime plek op het camper/ caravanterrein met leuke blik op de jachthaven. Prima vlak terrein met helaas weinig schaduw. Recreatiehuisjes bewoners waren luidruchtig. Sanitair: schoon. Wel vreemd dat het chemisch storttoilet bij het afwasgedeelte was, lijkt ons niet zo hygiënisch. Restaurant: heerlijk gegeten met prettige bediening, top!
Toegangsweg kan wat aan verbeterd worden maar eenmaal op de camping zelf!! Prachtig! Uitzicht over de Maas is zo mooi! De mensen zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Restaurant prima, we hebben er heerlijk gegeten en de prijs is echt niet teveel gevraagd. De luxe suite, heerlijk knus met alles wat je nodig moet hebben. Misschien dat er s morgens iets van broodjes aangeboden kan worden maar daar wordt aan gewerkt heb ik begrepen. Ook zeker aanrader om te gaan suppen, de Maas oversteken lijkt even spannend maar je krijgt voor de onervaren personen zoals ik, prima uitleg!
Deze camping heeft veel mogelijkheden zoals vaste staplek met uitzicht over het water , en uiteraard ligplaatsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid