facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motorcenter Haarlemmermeer

Motorcenter Haarlemmermeer

Info

Motorcenter Haarlemmermeer
Onderhoud-Reparatie-Verkoop
Dyno & Performance center
Diagnose-Tuning-Performance parts

Geschiedenis

Motorservice Hoofddorp / Haarlemmermeer bestaat uit een werkplaats waarin wij al het onderhoud en reparatiewerk aan uw motorfiets kunnen verzorgen.
Daarnaast hebben wij onze webshop MSHMotorparts.nl waarin u 24 uur per dag 7 dagen per week uw bestelling kan plaatsen om zo uw motorfiets te onderhouden of te personaliseren met accessoires. Momenteel zijn wij hard aan het werk om de webshop te verbeteren en te vullen dus mocht uw product er niet bij zitten, neem dan gerust contact op. Wij kunnen veel meer leveren dan er momenteel op de website staat.
Neem ook eens een kijkje op onze website voor de occasions!

Adres: Boekweitstraat 20, 2153GL Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252729057
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Boekweitstraat 20
Postcode: 2153GL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Succesbod Succesbod 133 meter Are you a motorcycle fan or a fanatical collector of motorcycle memorabilia? Succesbo...
Bruggeman motoren Bruggeman motoren 443 meter Eric de eigenaar was aardig en behulpzaam toen ik de motor kocht, die technisch top z...
Recensies
Super monteur. Veel goede adviezen en snapt helemaal waar hij mee bezig is. En super vriendelijk
Super goede zaak voor het onderhoud van je motor! Vriendelijke en snelle service voor een goede betaalbare prijs. Ga nooit meer ergens anders heen....
Hulpvaardig, goede service en lekker goedkoop! Webshop en garage, ideaal dat als je wat besteld je het meteen op je motor kan laten zetten!
Lijkt haast een bedrijf dat enkel op papier bestaat. Probeer al heel lang een afspraak te maken. Volgens de eigenaar waar ik 1 mail terug van heb gehad waren ze op vakantie eerste week van januari! Kan ik goed begrijpen, maar vermeld dit dan op uw website, Facebook en Google?!?? Wat voor nut heb je aan een 24/7 online boeking service waar er volgens de agenda alles groen staat van beschikbaarheid bij een werkplaats die niet bestaat of onbemand is. Ik ga ergens anders wel heen!!
Motor voor een beurt bij Motorcenter Haarlemmermeer gebracht. Vriendelijk en professioneel geholpen door Iwan eigenaar. Hier krijg je eerlijk advies en wordt er na der hand uitleg gegeven over de werkzaamheden welke zijn uitgevoerd. Top service!
Hele aardige man, pakt serieus je motor/quad aan. Hij is niet duur en verricht goed werk! Zeker een aanrader voor uw motor of quad.
Spookbedrijf... Bellen, mailen, appen, messenger, website; heeft allemaal geen zin, want je krijgt nergens gehoor. Dit bedrijf heeft wellicht passie voor motoren, maar geen passie voor klantvriendelijkheid, of bedrijfskunde... Ik zoek een ander motorcenter!
Een occassion gekocht hier. Super relaxte sfeer. Iwan heeft kennis van zaken, denkt met je mee en houdt wel van een praatje. Is niet de beroerdste om wat uit te leggen, of het nou voordehand ligt of niet. Tot zover een prettige ervaring!
Een aanrader. Kwaliteit top, aandacht top... een "altijd welkom" gevoel. En prettige prijzen
Professionele service voor een eerlijke prijs. Zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid