facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruggeman motoren

Bruggeman motoren

Info

Bruggeman motoren, ontstaan uit passie, gedreven door enthousiasme. Service met een BigSmile, dat is waar Bruggeman voor staat.

Geschiedenis

Bruggeman Motoren uit Nieuw-Vennep is dé motorspecialist van de randstad. Met meer dan 30 jaar ervaring en dealerschap van o.a. Ducati, Kawasaki en MV Agusta is het een begrip in de regio.

Adres: Haverstraat 27, 2153 GB Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-686226
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Haverstraat 27
Postcode: 2153 GB



op zoek naar gerelateerd: Goedhart Motoren, Motorzaak stopt, Motorstore Uithoorn, Bruggeman motoren ervaringen, Motorzaak Hoofddorp, Motor huren Uithoorn, Motor huren Leiden, MotoPort Hillegom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Succesbod Succesbod 377 meter Are you a motorcycle fan or a fanatical collector of motorcycle memorabilia? Succesbo...
Motorcenter Haarlemmermeer Motorcenter Haarlemmermeer 443 meter Super monteur. Veel goede adviezen en snapt helemaal waar hij mee bezig is. En super ...
Recensies
Eric de eigenaar was aardig en behulpzaam toen ik de motor kocht, die technisch top zou zijn. 6 maanden later, nog geen 3k km meer gereden waren de ketting/tandwiel/remblokken al zo erg versleten dat ik nauwelijks nog kon rijden ondanks altijd netjes smeren en schoonmaken. Behoorlijk snel, Tido gaf telefonisch aan dat het niet onder de garantie valt etc. Elders laten maken: 500 euro lichter. Toch jammer, had meer service verwacht. Ook enkele keren eea vergeten door Eric in de communicatie en iets uit te zoeken. Zaak verder mooi met veel motoren.
Heb hier 20 jaar geleden mijn motor gekocht, en ik kom er nog steeds, super personeel en blijf hier nog 20 jaar komen, gewoon een top zaak
Wisselende reacties in deze reviews, maar ik vraag mijzelf of het überhaupt mogelijk is om met Bruggeman via email of getoonde interesse op een motor via de website in contact te komen? Geen enkele reactie of respons na 10 dagen,...heel bijzonder.
Zo’n anderhalve maand geleden een mooie 2e hands Fazer gekocht. Prima geholpen door Eric. Zeer gastvrij. De aflevering was ook perfect. Mooie gear indicator laten monteren en dit is een aanwinst. Inmiddels al een paar mooie ritjes gemaakt zonder problemen. Mooie zaak
Als je alleen wilt kijken en niet wilt kopen is dit dé perfecte motorzaak. Na 30 minuten zelf maar eens een vraag gesteld over een motor waar ik interesse in had om eventueel te kopen. Ik kreeg net aan een antwoord, dat er zo iemand bij mij zou komen. De verkoper was met de importeur in gesprek, prima wacht ik nog even. Verkoper is klaar, maar na 10 minuten wachten was ik er zo klaar mee dat ik ben weg gegaan. Tip misschien als je wel wilt kopen en je werkt bij een afvalverwerkingsbedrijf, ga dan niet in je werkkleding, want dan ben je hun blik zeker niet waardig. Mijn geld besteed ik liever bij een bedrijf waar ik goed geholpen word en het allerbelangrijkste gezien word!
Prima zaak, altijd m'n motoren hier in onderhoud gehad en altijd goeie service gehad. Je kan ook gewoon ff langsrijden om je even je olie te laten controleren, bandenspanning en zo. Laatst m'n chopper in consignatie bij ze verkocht, hebben ze een prima prijs voor geregeld! Trouwe klant dus:
Prima zaak met goed aanbod. Eric is aardig en meewerkend en staat altijd klaar om je te helpen. Kortom…. Topzaak, zeker ivm stan van noort of motoport
Wat een slechte zaak. Breng je je motor daar weg. Staat er een leerling in zn eentje de werkplaats draaiende te houden. Veelste lang geduurt een redelijk eenvoudige reparatie en nog fout uitgevoerd ook. Heb later ook gehoort dat ze een jongen met een klant zn motorfiets een hek in hebben laten rijden. Slechtste baggertent die ik ooit gezien heb. Al betaal je me zou ik mn yamaha er niet meer heen brengen. Wees gewaarschuwd zou ik zeggen. Wel aardige monteurs verder maar die eigenaar wat een zak is dat.
Aardig personeel en bovendien erg behulpzaam. Ik ben er geweest om een motorjack uit te zoeken en ben goed geholpen meteen nog maar een paar handschoenen gekocht omdat ik het de verkoper gunde. Goeie zaak waren er maar meer van dit soort bedrijven. Verkopers zijn helemaal niet pusherig zoals je in meeste zaken wel aantreft gewoon goed advies en een glimlach zijn genoeg voor een goede verkoop.
Ik heb vandaag mijn nieuwe Suzuki V strom op mogen halen bij Bruggeman motoren. Zowel de aankoop,als de inruilprijs voor mijn oude motor zijn zeer naar tevredenheid verlopen. De eigenaar Eric Bruggeman is echt een man waar je goed afspraken mee kan maken. Ik ben zeer tevreden. Mvg Robert Wagner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid