facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Motoport Express Hoogezand

Motoport Express Hoogezand

Info

- motoren
- onderhoud
- banden
- kleding
- helmen
- onderdelen
- verkoop

Geschiedenis

-motorkleding, van top tot teen van kevlar spijkerbroek tot Zonnebril van Gyron.
-World of Helmets met een zeer uitgebreid assortiment aan helmen, systeemhelmen, jet helmen en integraalhelmen.
-handschoenen en motorlaarzen met de beste bescherming tegen wind en water, het gepatenteerde Gore-Tex systeem.
-nieuwe motoren en ook motoren met wat ervaring.
-financiering, lease en huurkoop van jouw motorfiets
-verzekering van jouw motor zelfs met een gebruikte motorfiets 3 jaar de aanschaafwaarde verzekerd, Motoport NoRisk.
-erkend en vakkundig schadeherstel met gebruik van originele onderdelen.
-onderhoud van uw motorfiets door een vakkundige monteur met ruim 30 jaar ervaring.
Kortom, een "one-stop-shop" voor dé motorrijder onder één dak!

Adres: A. Plesmanlaan 11, 9615 TJ Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598491919
Stad: Kolham
Route: A. Plesmanlaan 11
Postcode: 9615 TJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arnold's Motorshop Arnold's Motorshop 210 meter Al een paar jaren kom ik bij Arnold's Motorshop met mijn BMW R1100 RT uit 1998. En di...
Recensies
Telefonisch goed en snel geholpen, en nadat bleek dat de motor in goede staat was heb ik gelijk al dezelfde avond een afspraak kunnen maken. De zaak was eigenlijk al gesloten maar hier maakte Erik eigenaar geen enkel probleem van. Erik had de koffie al warm, en na een succesvolle proefrit was de deal snel gesloten in het zonnetje. Er is door Erik fijn meegedacht over het direct kunnen meenemen van de motor, dit vanwege de afgelegde afstand vanuit Amersfoort. Mocht iemand nog twijfelen om een keer een kijkje te gaan nemen bij deze motorzaak: twijfel niet langer, het is het vanwege de goede service zeker waard! Mocht ik in de toekomst nog eens voor een andere motor kijken, is de kans erg groot dat ik weer bij Erik langs ga!
Super behulpzaam en uiters bekwaam. Ik kwam wat motoren bekijken, wilde wat uitproberen. Dit was helemaal geen probleem, de verkoper vertelde mij alles wat ik wilde en moest weten. Door al deze informatie heb ik ook de juiste motor gekocht. Heel tevreden, goede sfeer. Hier kom ik zeker vaker!
Supergoed geholpen, nemen de tijd voor je. En niet onbelangrijk vriendelijk personeel. Mijn motor heeft in tijden niet meer zo goed gelopen na de uitgevoerde grote beurt. Ze hebben er een nieuwe klant bij!
Speciaal vanuit midden Nederland naar Groningen gereden om een mooie motor te bekijken. 's avonds langskomen was geen probleem. Erg goed ontvangen, en met een kritische blik naar de motor gekeken ook de verkoper!. Goed meegedacht over de mogelijkheden en voor de juiste prijs mee naar huis genomen. Bedankt voor het meedenken, helaas zit je aan de andere kant van het land.
Zeer fijne en goeie motorzaak kom er net weer weg keeringen laten vervangen. En is weer super en professioneel gedaan. Kort om goeie zaak leuk en aardig personeel met kennis en een liefde voor motoren.
Wisselende voorraad motoren. Maar ook de mogelijkheid om bij een andere vestigingen één motor weg te halen voor een proefrit. Of ze gaan opzoek naar de juiste motor. Al met al super veelzijdig. Bovendien zeer aardige mensen achter de balie. Die u goed kunnen helpen met al u vragen ! Perfect gewoon.
Erg goede service Kundig en helpen je graag Beste motorzaak waar ik ben geweest blijf er zeker komen
Zeer vriendelijk bedrijf. Zowel de eigenaar als de medewerkers en zowel het aanbod als de service. Hier hebben ze nog een persoonlijke benadering.
Goede en snelle service, denken mee daar waar nodig en altijd tijd voor een noodgevalletje.
Zeer klantvriendelijk en denken met je mee. Kom er zeker weer terug !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid