facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arnold's Motorshop

Arnold's Motorshop

Info

Arnold's Motorshop. Voor al uw onderhoud, banden, reparaties en aanpassing (bijvoorbeeld vering)aan uw motor of scooter.

Geschiedenis

Of het nu gaat om een fles olie of een complete motorblokrevisie, bij Arnold's Motorshop bent u altijd aan het juiste adres. Ook voor bijvoorbeeld aanpassingen of afstelling van het rijwiel/vering gedeelte. Arnold's Motorshop is oa Bridgestone, Michelin en Dunlop dealer en kan u voorzien van het juiste type band voor uw motor.



"Voor reparatie en onderhoud aan alle merken motoren en scooters. Verkoop van onderdelen, accessoires, kleding en helmen."
Adres: A. Plesmanlaan 1N, 9615 TJ Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31 598 371 043
Stad: Kolham
Route: A. Plesmanlaan 1N
Postcode: 9615 TJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motor Midwolda, Auto en motor garage, Motor huren Groningen, Roze motor kopen, Motor huren Overijssel, Motor huren Veendam, Martini motor, Honda motor dealer Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motoport Express Hoogezand Motoport Express Hoogezand 210 meter Telefonisch goed en snel geholpen, en nadat bleek dat de motor in goede staat was heb...
Recensies
Al een paar jaren kom ik bij Arnold's Motorshop met mijn BMW R1100 RT uit 1998. En die is onderhand aan vervanging toe. Dus vandaag naar Hoogezand gereden om daar een BMW R1200 RT uit 2011 te bekijken. Na een vrolijke verwelkoming door Dominique en hun Labradoodle snuffel ik boven rond en bekijk de BMW. Gelijk hoor ik roepen "we hebben hem nog niet gepoetst hoor". Nou zoals die motor daar staat valt er volgens mij weinig aan te poetsen. Hij ziet er al geweldig uit. Veel geheimen heeft deze motor voor mij als BMW boxer rijder dan ook niet. En is na een eerlijke en mooie inruilprijs, de koop snel gesloten. Donderdag 19 januari ga ik mijn vertrouwde "rooie" inruilen voor de nieuwe "grijze". Zoals altijd ga ik met een positief gevoel de zaak weer uit. Nog een paar nachtjes slapen :- Update: inmiddels de motor in bezit, en ben er heel blij mee.
Heel fijn bedrijf met zeer kundige kennis van zaken. Ik heb mijn motor, kleding, helm, navigatie, accessoires en al het andere er gekocht en in onderhoud en erg tevreden. Daarbij staat er ook altijd weer lekker bakje koffie klaar. Ik ben zeer tevreden en mijn volgende motor komt zeker weer bij hun vandaan.
Arnold en Dominique denken altijd goed met je mee en onderscheiden zich vooral op het gebied van service. Motor met schade supersnel hersteld en voor nieuwe banden kon ik meestal dezelfde dag nog langskomen. Super zaak!
Op basis van ervaringen met Arnold, van anderen vorig jaar ongezien een motor betaald en opgehaald. Nog geen seconde spijt van gehad, 1 dingetje bleek niet goed te zijn gegaan voor aflevering, onder garantie gerepareerd zonder morren.
Terwijl de winkel gesloten zat vanwege vakantie toch langs kunnen komen om mijn bestelde motorbroek te kunnen passen en ophalen. Hierdoor zat ik de volgende dag warm en droog op de motor. Verder ontzettend goed geholpen bij het zoeken naar de juiste kleding.
ik heb mijn honda cb650f naar Arnold's motor shop gebracht voor een nieuwe uitlaat en een power commander ik werd gelijk geattendeerd op mijn versleten banden deze ook maar gelijk laten doen en een goede prijs afgesproken, zijn vriendelijke en eerlijke mensen ik ga hier zeker vaker heen!
Wat een service! Mijn Yamaha thundercat komt er vandaan en vandaag de nieuwe helmen opgehaald waar ze kostenloos de Sena communicatie set in hebben gezet, op echt iedere vraag een antwoord zeer veel kennis gewoon een top zaak en natuurlijk een hele lieve
Ik woon helaas helemaal in Utrecht, anders kwam ik zeker voor alles bij Arnold langs. Maar zelfs voor hulp en of advies op afstand, doet Arnold zijn best voor je. Zelfde geld voor de kledingshop. Goede adviezen en vooral fijne mensen die je willen helpen, zodat je onbezorgd kan rijden. In de zomer even langs, gecombineerd met een kop koffie aan de picknick tafel. helemaal top :-
Al jaren klant en elke keer weer zeer tevreden zowel bij aankoop als reparatie altijd goede vriendelijke service
Wij komen hier best al lang en vaak. Meerdere motoren gekocht, onze pakken komen er ook weg. Gewoon een aanrader! De sfeer in de winkel is huiselijk en je word goed en vriendelijk geholpen. Zoals ik al zei, Arnold's Motorshop is een aanrader! En waarschijnlijk weer tot snel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid