facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monuta Tom van Dijk

Monuta Tom van Dijk

Info

Het kan ook anders... Omdat ieder mens bijzonder is en een uniek afscheid verdient. Monuta Tom van Dijk, de steun bij ieder afscheid.

Geschiedenis

Het kan ook anders... Omdat ieder mens bijzonder is en een uniek afscheid verdient. Monuta Tom van Dijk, de steun bij ieder afscheid.



"Monuta Tilburg, de steun bij ieder afscheid.Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moet veel geregeld en besloten worden. Begraven of cremeren? Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? En talloze andere vragen die voor de uitvaart beantwoord moeten worden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Wij ondersteunen en begeleiden u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid.Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in regio Tilburg. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 013 - 822 6527."
Adres: Karel Boddenweg 7, 5044 EL Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 013-8226527
Stad: Tilburg
Route: Karel Boddenweg 7
Postcode: 5044 EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierencrematorium Memoria Tilburg Dierencrematorium Memoria Tilburg 2 km 12 September hebben wij onze husky Whisper moeten laten inslapen. Zij was de 4e in ri...
Margriet van Ingen Uitvaartzorg Margriet van Ingen Uitvaartzorg 3 km Top, heel deskundig!
Recensies
Waardig afscheid. Tom is zeer kundig, geduldig en professioneel. Vooral als iemand van de familie 'lastig' gaat doen i.v.m. de omstandigheden weet Tom hier heel goed mee om te gaan.
Mooie familie kamers. We hebben daar een zeer waardige uitvaart gehad
Monuta, respect en aandacht. Er zijn voor de nabestaanden.
Voor een waardig afscheid.
Vertaald door Google Jarmine de wind crematie Origineel Jarmine de wind cremation
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid