facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Monuta Pien Gouka

Monuta Pien Gouka

Info

Uitvaartverzorging in Dronten en omgeving. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op (0321) - 312 435.



"Monuta Pien Gouka, de steun bij ieder afscheid.Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moet veel geregeld en besloten worden. Begraven of cremeren? Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? En talloze andere vragen die voor de uitvaart beantwoord moeten worden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Wij ondersteunen en begeleiden u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid.Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in regio Dronten. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0321 312 435."
Adres: De helling 15, 8251 GH Dronten
Telefoonnummer: 0683678257
Stad: Dronten
Route: De helling 15
Postcode: 8251 GH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Luna Uitvaart La Luna Uitvaart 3 km Marieke van La Luna Uitvaart is een fantastische, warme vrouw die alle zorgen uit han...
Recensies
Begrafenis van mijn moeder in 2019 was keurig verzorgd door Pien. Mooie rouwauto. Vond haar ook een prettig/lief persoon. Kaarten, bloemen, rouwauto, alles was goed geregeld. Zou Pien zeker aanbevelen!
Wij hebben nog steeds een nare na smaak over de uitvaart. Er wordt een starttarief berekend, van ongeveer 1750 euro voor de begeleiding, etc. Op de nota werd nogmaals een bedrag van 375 euro voor de begeleiding op de dag van de uitvaart berekend. Monuta gebeld, zij konden er geen uitleg over geven. Ik moest het met de dame in kwestie regelen. Zij vertelde, dat zij een opleiding had gevolgt om te spreken op een uitvaart. Er werd een bedrag door gegeven voor een rouwkaart. Op de nota werd ook nog een keer 350 euro voor drukkosten berekend. Jammer, dat dit soort dingen niet van te voren worden vermeld.
Lieve Pien, Het liefst zou ik je 10 sterren geven maar dat kan niet. Jij heb zoveel voor mij gedaan dat ik toch nog een heel fijn en rustig afscheid heb kunnen nemen van mijn vader met de mensen die ik er graag bij wilde. Wat heel mooi was. en foto's voor mij gemaakt omdat ik niet op de daadwerkelijke crematie aanwezig kon zijn. Je bent een erg lief meelevend persoon . Fijn dat er zulke mensen zijn bij monuta! Nogmaals bedankt
Onlangs heeft Pien de uitvaart van een familielid verzorgd. Erg vervelend dat er in de rouwstoet van 12 auto’s maar 2 vlaggetjes beschikbaar waren. De rit naar het uitvaartcentrum was circa 40minuten. Door het gebrek aan vlaggetjes viel de stoet uit elkaar en ontstonden er vervelende situaties op rotondes. Zelfs bijna ongelukken omdat de stoet bij elkaar wou blijven. Het gebrek aan vlaggetjes is in mijn ogen te danken aan een slechte voorbereiding. Tevens kwam erg ongeïnteresseerd over. Het was jammer dat de begravenis auto ook nog verkeerd reed en de hele stoet inclusief de begravenisauto moest keren op een kruising. Al met al erg slecht geregeld op een erg slecht moment. In het uitvaart centrum stond 1 thermoskannertje koffie klaar voor ruim 30 personen. Dit werd pas vlak voor de ceremonie aangevuld met een 2de kannetje. Door het gebrek aan koffiekopjes in de familiekamer werd er maar koffie gedronken uit de theeglazen. Na de ceremonie lag er voor de familie 6 plakjes cake klaar. Deze werd dus netjes verdeeld in stukjes. Om half 6 had iedereen wel trek gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid