facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Luna Uitvaart

La Luna Uitvaart

Info

Zoekt u een betrouwbaar, rustig en kundig persoon om u te begeleiden bij een uitvaart? Dan bent u bij La Luna Uitvaart in goede handen.

Geschiedenis

Zelfstandige onderneming in uitvaartbegeleiding



"Zoekt u een betrouwbaar, rustig en kundig persoon om u te begeleiden bij een uitvaart? Dan bent u bij ons in goede handen.La Luna biedt hulp, rust en overzicht in een hectische en emotionele periode van uw leven. Ons doel is samen met u een afscheid te organiseren waarvan na afloop gezegd kan worden: het was goed zo, het klopte!"
Adres: Troffel 19, 8253 LC Dronten
Telefoonnummer: 0640730714
Stad: Dronten
Route: Troffel 19
Postcode: 8253 LC



op zoek naar gerelateerd: Marieke Maan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monuta Pien Gouka Monuta Pien Gouka 3 km Begrafenis van mijn moeder in 2019 was keurig verzorgd door Pien. Mooie rouwauto. Vo...
Recensies
Marieke van La Luna Uitvaart is een fantastische, warme vrouw die alle zorgen uit handen neemt. Met hart en ziel regelt ze alles tot in de puntjes, alles is bespreekbaar en dat is wel heel erg fijn als je in de situatie terecht komt wanneer je haar nodig hebt.
Wij mijn moeder en ik zijn heel goed ondersteund door Marieke van La Luna Uitvaart na het overlijden van mijn vader. We waren het snel eens en waar nodig kregen we tips en adviezen van Marieke. We hebben het hele traject als prettig ervaren. Marieke, je hebt in deze voor ons moeilijke periode ons heel goed bijgestaan. Ik beveel je persoonlijke begeleiding aan!
Wij hebben de begeleiding van La Luna Uitvaartuit Dronten rondom het afscheid van onze papa als zeer prettig, warm en vooral persoonlijk ervaren. Marieke en Linda zijn zeer professioneel en betrokken. Zij speelden allebei goed in op alle wensen in onze familie. Van begin contact tot eindgesprek, alles is keurig geregeld en verlopen. Wij bevelen La Luna Uitvaart dan ook van harte aan.
Trefwoorden voor Marieke Maan van La Luna: Empatisch Beschikt over goed netwerk Veelzijdig in brede zin Nauwkeurig Laat niets aan toeval over Duidelijke communicatie Uiterst deskundig Perfecte nazorg Kortom, iemand waar je volledig op kunt bouwen en die totaal ontzorgt.
Marieke heeft de uitvaart van mijn moeder uitstekend begeleid. Ze dacht met ons mee en heeft ons ontzorgd, de communicatie was voor mij ideaal want er kon o.a. veel via whatsapp. De werkwijze is persoonlijk, rustig, doch zeer adequaat. Ik heb de samenwerking met Marieke als zeer prettig ervaren. Vandaar de verdiende 5 sterren bij deze review, dik verdiend Marieke. Bij Marieke voel je je geen nummer zoals wel vaak het geval is bij de grotere uitvaart begeleiders. Na ca een week na de uitvaart hebben we alles met elkaar geevalueerd. Marieke bedankt voor alles. Ook namens de familie.
Marieke is zeer empathisch en kan snel schakelen. Dankzij haar hebben wij in korte tijd een prachtige begrafenis voor onze moeder kunnen realiseren die helemaal naar wens was.
Ik was op een uitvaart die veel indruk op mij maakte. Mijn oog viel toen ook op de uitvaartdame, die moet ik onthouden dacht ik. Toen niet wetende dat ik haar drie maanden later al zou gaan bellen om te vragen of ze de uitvaart van mijn schoonvader wilde verzorgen. Binnen een uur zat Marieke bij ons aan de keukentafel en werd alles opgestart. Mijn intuïtieve gevoel van dat eerste moment maakte zij in de praktijk, nu in samenwerking met ons meer dan waar. Haar vriendelijke, open houding en ons alle ruimte gevend aan hoe we invulling wilde geven aan de uitvaart was zo welkom en wat we nodig hadden. Ze sloot naadloos aan bij onze ideeën en ontzorgde waar ze kon. Haar betrokken houding en oog voor details hebben er mede zorg voor gedragen dat we terug kunnen kijken op een persoonlijk, mooi en waardig afscheid.
Marieke van La Luna heeft ons met alle zaken rondom een uitvaart op een fijne en open manier geholpen. Met verstand van zaken. Helder en duidelijk. Tijdens de uitvaart aanwezig waar nodig, rustig en zeer gepast waar gewenst.
Eind augustus heeft Marieke van La Luna Uitvaart een uitvaart voor ons geregeld. De voorbereiding ging supersnel, efficiënt en toch ook met gevoel. Marieke heeft een goed inlevingsvermogen getoond. Verder werden alle afspraken goed nagekomen en er werd vlot en duidelijk gecommuniceerd. Tijdens de crematie zelf liep ook alles op rolletjes, gelukkig hadden Marieke en Linda geen doodgravers gezichten, wel zeer respectvol. Ze waren voornamelijk op de achtergrond aanwezig, maar zorgden dat alles vlekkeloos verliep. La Luna Uitvaart kan ik zeker van harte aanbevelen.
Voor de uitvaart van mijn man hebben wij gekozen voor La Luna Uitvaart Dronten. Vanaf het eerste gesprek met Marieke Maan voelde het contact héél goed en dat is ook zo gebleven gedurende het verdere verloop en begeleiding van de emotionele tijd van Rouw. Zij stond ons bij met raad en daad en deed dat perfect. Voor de uitvaart hadden wij nogal wat wensen, maar zij wist echt alles te regelen en zo kregen we precies het prachtige afscheid wat we wensten. Marieke is actief, alert, vergeet niets, en denkt intens mee waardoor wij het absolute vertrouwen in haar hadden. Mede dank zij haar hebben we mijn man liefdevol kunnen loslaten. Marieke, heel veel dank. Fam. van der Velden-Mekes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid