facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Moments in Life Bruidsfotografie

Moments in Life Bruidsfotografie

Info

Bruidsreportages: enthousiast, puur, echt en vol emotie!
www.momentsinlife.nl | [email protected]

Geschiedenis

Ik hou van verhalen vertellen, ben super enthousiast, heb heel veel ernergie en ben gek op mijn man Rob, ons kleintje Dennis en onze pup Floora. Een goed glas wijn laat ik niet staan. Zeker niet als we lekker buiten in het zonnetje kunnen zitten. De stad is super leuk om een bruiloft te fotograferen, maar wat wonen betreft ben ik door en door een dorpsmens en heb ik er bijna geen moeite mee dat ik 10 km moet rijden voor een supermarkt. We hebben internet tenslotte ;).

Bruiloften zijn mijn passie en ik kan niet zonder. De mensen, tranen van geluk, geweldige momenten...Heerlijk om me te gaan op de flow van jullie dag.

Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem snel contact op en informeer of ik nog beschikbaar ben voor jullie datum.

Hopelijk tot ziens!

Groetjes Louise

Producten

Bruidsreportages, Loveshoots en digtale fotoalbums



"Hoi, ik ben Louise en de fotografe achter Moments in Life.Ik heb een passie voor mensen, verhalen en het leven. Met mijn camera probeer ik deze drie elementen samen te voegen zodat iedere foto een uniek verhaal verteld.Het liefst vang ik momenten: van een lach, een traan en alles daar tussen in.Momenten, hoe klein ook maken het leven mooi, betekenisvol en zijn het waard om herinnert te worden."
Adres: Kadoelerweg 16, 8317AA Kraggenburg
Telefoonnummer: 0628765335
ln.efilnistnemom@ofni
Stad: Kraggenburg
Route: Kadoelerweg 16
Postcode: 8317AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bruidsfotografen, louise van den broek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Real Love Story The Real Love Story 0 meter Your life... your story... our passion to capture it...
Foto-Concept Foto-Concept 3 km Ik ben ongeveer een maand geleden geweest samen met vriendin voor een gezamenlijke op...
Marjan Hendrikse Fotografe Madriafotografie Marjan Hendrikse Fotografe Madriafotografie 4 km alles wat met mijn passies en mijn fotografie te maken heeft
Recensies
Nadat Louise als back-up de geboorte van ons 1e wonder heeft vastgelegd, hebben we haar gevraagd om ook bij de geboorte van ons 2e wonder te zijn. En geen moment spijt van gehad! Louise is een hele lieve vrouw waar we voor en na de bevalling fijn contact mee hadden. Tijdens de bevalling merk je bijna niet dat ze er is. En toch heeft ze alle belangrijke momenten vast kunnen leggen! Voor de 1e ontmoeting met grote zus een back-up geregeld en het uiteindelijke resultaat is het geld meer dan waard. Prachtige foto's en een nog mooier album. Louise bedankt voor alles! En willen je zeker nog vaker boeken voor bijzondere momenten
Nadat Louise onze bruiloft heeft gefotografeerd was er natuurlijk geen andere fotograaf die we bij de geboorte van ons eerste kindje wilde hebben. Het was echt fijn om Louise bij de bevalling te hebben. Wanneer wij in onze bubbel zaten hield zij zich op de achtergrond maar ook regelmatig kon ze ons met wat bemoedigende woorden ondersteunen of ons in onze kracht zetten wanneer we aan onszelf gingen twijfelen of het even niet meer wisten. En dan de fotos, wat tof om te zien! Ik Lisanne vond het heel gaaf om de geboorte vanaf 'de andere kant' te kunnen bekijken. Ook erg fijn om samen terug te kunnen kijken, om beider ervaringen en herinneringen aan de hand van de foto's samen te brengen. En verder heeft Louise echt vast kunnen leggen hoe we het zelf ook qua sfeer ervaren hebben! Heel waardevol, dankjewel Louise!
Louise heeft foto's gemaakt van ons gezin terwijl wij heerlijk aan 't spelen waren in een natuurspeeltuin. Dit bleek een schot in de roos. De foto's zijn heel spontaan en ze heeft de momenten precies vastgelegd zoals het was. Zeker met een peuter van 3 en een baby een enorme aanrader. Louise is bijna onzichtbaar aanwezig waardoor het heel ontspannen foto's maken is.
Afgelopen juli is Louise bij de geboorte van onze tweede zoon geweest. Al ver van tevoren is Louise bij ons thuis geweest voor een kennismaking en om mijn man deels over te halen als vrouw zijnde wilde ik maar mijn man had zijn bedenkingen. Een erg fijn gesprek en mijn man kreeg een ander beeld van de geboortefotografie. Vanaf 38 weken hadden we een app waarin wij als stel en Louise in zaten. Hier werd belangrijke informatie van beide kanten gedeeld. Wat ik echt een plus punt vond was dat er altijd een back up was mocht Louise niet kunnen wegens omstandigheden. Erg goed geregeld!! Tijdens de bevalling heb ik haast niet door gehad dat Louise in de kamer was. Ook een enorm snelle preview van een aantal foto’s was een pluspunt. Aantal weken later kwam Louise wederom bij ons thuis en liet ons de foto’s zien. Zo enorm waardevolle foto’s en momenten die waren vast gelegd die ik als vrouw zijnde was vergeten of niet door had. Louise is echt een toppertje! Zowel als fotograaf als persoon. Enorm bedankt voor de prachtige, mooie beelden!
11-6 zijn wij getrouwd, Louise was onze fotograaf. Wij zijn super blij met hoe het die dag is gegaan met haar, relaxt en gezellig. Van de week kwam ze persoonlijk ons trouw album brengen waar alle prachtige foto's in staan en waar we nog heel erg lang van kunnen na genieten!! Wat ook heel fijn is is dat het contact heel laagdrempelig is, je hoeft nooit lang te wachten bij vragen of iets dergelijks. Kortom, echt een aanrader!
Ik verloskundige in een regionaal ziekenhuis nam de dienst over van mijn collega wetende dat er een geboortefotograaf aanwezig was. Louise was druk in de weer met helpen zuchten en ondersteunen van het zwangere stel. Heel bijzonder om te zien wat een band Louise had met dit stel. Foto’s werden tussendoor en haast “onzichtbaar” gemaakt. De sfeer was heel rustig en vertrouwd. Vele uren later werd na heel veel geduld een prachtige baby geboren. Louise heb ik nooit horen vragen hoe lang het nog zou duren en was erg professioneel.
Louise was onze fotograaf voor onze bruiloft op 29 mei. We waren na COVID aan fotograaf 3 maar wat was ze geweldig! We hadden meteen een goede klik en ze was erg duidelijk in wat ze van ons wilde maar ze was ook onzichtbaar. De foto's die we hebben van ons huwelijk zijn echt onbetaalbaar en brengen ons steeds weer terug naar die geweldige dag. Ze heeft echt prachtige, spontane momenten weten vast te leggen. Wij zijn blij dat ze onze bruiloft heeft vastgelegd en dat we zulke mooie herinneringen hebben aan deze prachtige dag!
Prachtige foto’s zonder “ portret verplichting”! Ze is zelf onzichtbaar en we zijn zo blij met de foto’s!
Afgelopen September is onze zoon geboren. Louise was onze geboortefotograaf. Toen we contact zochten met Louise, was er meteen een goede klik en wisten we dat wij haar als fotograaf bij de bevalling wilden hebben. Dit werd nogmaals duidelijk tijdens de bevalling. Louise was prettig aanwezig tijdens de bevalling, lief, professioneel en “onzichtbaar”. De foto’s en het fotoalbum zijn prachtig geworden! Ze heeft deze bijzondere en intieme dag ongelooflijk mooi weten vast te leggen. Bij het zien van de diashow met foto’s, hadden we het kippenvel op onze arm staan. Ontzettend knap hoe ze alle soorten emoties van deze dag zo puur heeft kunnen vastleggen. Wij zouden Louise zeker aanbevelen aan mensen die een geboortefotograaf zoeken!
Lieve Louise, Afgelopen weekend was het eindelijk zover. We hebben de afscheidsdienst gehouden voor mijn vader. Een prachtige dienst waarin we aan het begin terug zijn gegaan naar de eerste corona week waarin hij is overleden en begraven met ons gezin. De foto's die je hebt gemaakt hebben we laten zien en wat was dat prachtig. Het filmpje had ik al heel vaak bekeken, maar op het grote scherm kwam het toch weer binnen. Het zijn ontzettend mooie foto's waarin je exact de sfeer en emoties van de dag hebt vastgelegd. De mensen waren erg geraakt en voelden het alsof ze erbij waren geweest! Grote complimenten dus nogmaals voor jou! We zijn nog elke keer blij dat we het hebben laten vastleggen en dat jij dat, met je talent, hebt gedaan! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid