facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto-Concept

Foto-Concept

Info

Vak Fotograaf

Geschiedenis

Ron Rutgers, de fotograaf achter Foto-Concept, werkt als zelfstandig vakfotograaf voor vele opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Zijn werk is terug te vinden in (bedrijfs) folders, tijdschriften, (studie) boeken, op websites en natuurlijk ook gewoon bij mensen thuis. Ron staat bekend als een fotograaf die meerdere stijlen beheerst. Waar je bij een ander vast zit aan de stijl van de fotograaf is hij in staat deze aan te passen naar gelang de wens van de klant.

Fotografie is een vak apart. Net als de disciplines die daar aan verwant zijn.
Denk bijvoorbeeld aan visagie en styling maar ook aan de afwerking zoals afdrukken, abums en banners. Wij zijn er van overtuigd dat je niet in alles goed kunt zijn. Wij richten ons volledig op de fotografie, daarom hebben wij gekozen voor goede, betaalbare en betrouwbare partners die ons ondersteunen bij de verwante activiteiten.

Ron maakt ook deel uit van het bestuur van de BFN, Beroeps Fotografen Nederland, een vakvereniging voor de Nederlands Beroepsfotografen.

Voor bedrijven bieden wij tal van mogelijkheden. U kunt denken aan in- en exterieur, productieprocessen, lifestyle, portret en productfotografie voor drukwerk, website, reclame-doeleinden of uw bedrijfs identiteit.

Particulieren kunnen bij ons terecht voor een mooie portret- en/of groepsfoto, portfolio- en/of “model for a day” shoots of een (bruids)reportage gemaakt in de studio en/of op locatie. Daarnaast verzorgen wij regelmatig workshops.

Wij zijn als geen ander in staat uw wensen te vertalen in sprekende beelden die geheel aan uw wensen voldoen.
Neem vandaag nog contact op en maak uw wensen kenbaar.

Adres: Winstonstraat 24, 8317 AB Kraggenburg
Telefoonnummer: +31623441734
Stad: Kraggenburg
Route: Winstonstraat 24
Postcode: 8317 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marjan Hendrikse Fotografe Madriafotografie Marjan Hendrikse Fotografe Madriafotografie 491 meter alles wat met mijn passies en mijn fotografie te maken heeft
Moments in Life Bruidsfotografie Moments in Life Bruidsfotografie 3 km Nadat Louise als back-up de geboorte van ons 1e wonder heeft vastgelegd, hebben we ha...
The Real Love Story The Real Love Story 3 km Your life... your story... our passion to capture it...
Recensies
Ik ben ongeveer een maand geleden geweest samen met vriendin voor een gezamenlijke opdrachtgever. En wat was ik zenuwachtig! Knikkende knieën ging ik erheen en de welkom was zo warm. Hij straalde rust uit en stelde ons op ons gemak! Niks dan goede woorden en de results waren prachtig. We werden betrokken in het proces en het was fantastisch om te zien welke trucjes er allemaal werden bijgehaald om de foto’s tot prachtige eindresultaat te krijgen. Vanuit ons hopen wij nog vaker te mogen komen. Zodra het mag zal ik de foto’s bijvoegen maar deze moeten eerst nog gepubliceerd worden. Succes Ron en Linda
Werk al jaren samen met deze fotograaf en zijn vrouw. Is 1 van de weinige waar ik mee samen wil werken omdat ze correct en professioneel zijn en klasse werk afleveren. Zeer tevreden!
Foto concept weet je erg op je gemak te stellen als je onzeker bent voor de camera. De studio is ook erg gaaf!
Eigentijdse fotografie met ouderwetse service en vakkennis, aanrader!
Zeer gastvrije mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid