facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mols Beton BV. / Mols Bestrating

Mols Beton BV. / Mols Bestrating

Info

Betonfabriek Mols uit Echt (LB) staat al jaren bekend als een betrouwbare fabrikant van betonproducten.

Geschiedenis

Betonfabriek Mols uit Echt (LB) staat al jaren bekend als een betrouwbare fabrikant van betonproducten. De grote vraag naar gevarieerde bestrating heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels een haast onbeperkt assortiment betonproducten produceren in een scala van kleuren.

In onze sfeervolle showtuin te Echt (direct aan de A2) treft u een groot assortiment aan van hoogwaardige betaalbare betonproducten en bouwmaterialen. Bent u op zoek naar design, klassiek of de meer traditionele (bestrating)materialen, persoonlijke service en topkwaliteit dan bent u bij ons aan het goede adres. Topkwaliteit die u van meer dan 40 jaar vakmanschap in beton mag verwachten!Door een optimale bezorgservice leveren wij onze producten door heel Nederland, België en Duitsland.

Onze deskundige medewerkers kunnen u optimaal adviseren. Op deze website geven wij u een impressie van datgene dat u mag verwachten van ons. Om vrijblijvend nog meer ideeën op te doen, nodigen wij u van harte uit in onze showtuin.

Adres: Loperweg 28, 6101AE Echt
Telefoonnummer: +31 (0) 475 48 19 12
Stad: Echt
Route: Loperweg 28
Postcode: 6101AE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Beton Mols Grobbendonk, Mols beton punt, Mols Betonschutting, Mols Steenkorven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mols Betonschutting / Beton-Schutting.com Mols Betonschutting / Beton-Schutting.com 8 meter 50 meter schutting laten plaatsen door Mols. Resultaat binnen 2 weken: loskomende spi...
Opslag 32 Opslag 32 2 km OPENINGSTIJDEN: Retrospect en ReMain organiseren iedere eerste zaterdag van de maand ...
Limburgplant Limburgplant 2 km Aantal jaren geleden een walnoten boom gekocht, zelf opgehaald en geplant. Bij het op...
Recensies
Netjes gesorteerd
Veel keuze aan betonbeschutting
Supper mooi bedrijf top kwaliteit helle vriendelijke mensen klant gericht top service
Super advies en fijne service. Ze zijn zelfs nog een keer extra terug gekomen om het helemaal perfect af te werken. Wij zijn heel blij met onze steentjes schutting. Bedankt voor de goede zorgen!
Wat een service bij de firma Mols in Echt. Schutting laten plaatsen in 2013 en als garantie in september 2017 3 nieuwe panelen gratis als garantie geplaats door Mols zonder poes pas dat kom je nergens tegen. Jan Knieps.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid