facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limburgplant

Limburgplant

Info

Limburgs grootste keus in tuinplanten en bomen!

Adres: Rijksweg Zuid 23, 6102AA Echt
Telefoonnummer: 0475481293
ln.tnalpgrubmil@ofni
Stad: Echt
Route: Rijksweg Zuid 23
Postcode: 6102AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: vuurdoorn echt, kwekerij schiffelers hulsberg, boomkwekerij noord limburg, kwekerij limburg, boomkwekerij margraten, plantenkwekerijen limburg, kwekerij zuid limburg, zoek boomkwekerijen limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opslag 32 Opslag 32 611 meter OPENINGSTIJDEN: Retrospect en ReMain organiseren iedere eerste zaterdag van de maand ...
Mols Betonschutting / Beton-Schutting.com Mols Betonschutting / Beton-Schutting.com 2 km 50 meter schutting laten plaatsen door Mols. Resultaat binnen 2 weken: loskomende spi...
Mols Beton BV. / Mols Bestrating Mols Beton BV. / Mols Bestrating 2 km Netjes gesorteerd
Recensies
Aantal jaren geleden een walnoten boom gekocht, zelf opgehaald en geplant. Bij het ophalen bleek de boom vele dode takken te hebben. Gemeld en volgens de medewerker kwam dit weer goed. Nu 2,5 jaar en vele mails en telefoontjes later, een half dode boom in de tuin. Medewerker bij ons thuis geweest, gekeken naar de boom en zegt letterlijk deze had niet verkocht mogen worden. Gebeld met de eigenaar, weet van niks en zegt bel je terug. Vergeet het maar, je wordt nooit teruggebeld, of als je al iemand spreekt krijg je het verwijt te veel water, te weinig water, geen goede grond en de mooiste opmerking: hij mag niet in een grasveld staan! Maar de uitspraak van de medewerker, daar zeggen ze niets meer over. Ben er helemaal klaar mee en zou niemand adviseren hierheen te gaan voor een boom!
Was druk, wat logisch is op een zonnige zaterdag morgen. De klanten werden netjes op hun beurt geholpen met alle aandacht en advies. Maar het beste vond ik dat net voor we weg wilden gaan een medewerker ons stopte en vroeg hoe ver we moesten met dat meiboompje van 3 meter die al het touw en net goed vast op de aanhangwagen gebonden lag. Een 30 km zei ik en de medewerker vond het voor die afstand toch beter om de wortels in te pakken in plastic zodat de haarwortels niet zouden uitdrogen door de rijwind waardoor het boompje beter zo aarden. Hij heeft de wortels netjes ingepakt en we konden op weg naar het zilveren bruidspaar waarvoor die boom bestemd is. Zo'n oog voor detail vindt ik belangrijk en waardeer ik zeer.
Bedrijf moet echt investeren in meer personeel! Soms is er maar 1 jonge man die alles in z'n eentje lijkt te doen. Bestellingen worden niet goed verwerkt, telefoon blijft maar rinkelen, vreselijk allemaal. Ga er niet meer naar toe.
Heb meerdere keren dat e iets besteld wordt en klaargezet zou worden dit niet gebeurt. Dit kost eveel tijd omdat er dan gewacht moet worden om de bestelling compleet te krijgen. Personeel zegt dat collega de bestelling aangenomen omdat hij er zelf niet was en dat er vervolgens niks mee is gedaan.
Valt geen afspraak mee te maken. Bestelling zou smorgens geleverd worden uiteindelijk om 13.00 pas alles binnen gekregen. Herhaaldelijk gebeld, maar zeer slechte service. Laatste bestelling geweest.
Mooie bomen gezien.
Altijd vriendelijk en prima advies!
Goede informatie gekregen. Keuze kersenbomen was helaas niet optimaal. De meeste waren al verkocht, eerder in het najaar. Toch nog een keuze kunnen maken, dankzij hulpvaardige medewerker. Nogmaals bedankt.
2 x gebeld voor een prijsopgave van een boom. Ik zou terug gebeld worden, maar niet gebeurd. Op zaterdag naar de vestiging geweest, maar er was niemand die me de prijs kon vertellen. "Ik moest maar even naar de betreffende boom lopen in het veld, en er een foto van maken". Aan de hand van de foto zou me een prijs gegeven worden. Erg klantonvriendelijke behandeling!!
Vriendelijk personeel,zeer behulpzaam en nam de tijd.Gaf duidelijke info en goede tips.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid