facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mobility Eindhoven

Mobility Eindhoven

Info

FULL-SERVICE AUTOBEDRIJF VOOR AL UW MOBILITEITSVRAAGSTUKKEN.

Adres: Ekkersrijt 1403, 5692 AL Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499-724998
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 1403
Postcode: 5692 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BMW Son en Breugel, Auto ekkersrijt, Autobedrijf in Son en Breugel, Mobility Sales Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autocentrum Raaijmakers B.V Autocentrum Raaijmakers B.V 413 meter We hebben in oktober '22 een ford Kuga gekocht. Super geholpen. We hebben het volledi...
Autoservice Breugel Autoservice Breugel 2 km Bert en Harold kunnen echt alles repareren van alle merken. Goed en snel. Toppers.Ser...
Recensies
Heel vriendelijk en met eerlijkheid geholpen. Ruud heeft echt hart voor zijn zaak. Dat merk en voel je. Top!
Een prima no nonsense garage waar je uitstekend geholpen wordt. En ook belangrijk, je hebt niet het gevoel dat je teveel betaalt.
Ik heb afgelopen maand een 2e hands Mercedes SLK aangeschaft als eerste auto bij Mobility Eindhoven. Een maand later ben ik nog steeds zeer tevreden over de aankoop. Dit mede door de nette manier waarop ik vanaf het begin geholpen werd. Bij vragen, of eventueel een opmerking over de auto, zowel voor als na de aanschaf werd ik steeds netjes geholpen. De auto loopt uiteraard als een zonnetje.
Supervriendelijk garagebedrijf die je goed advies geeft en met je meedenkt in plaats van je een poot uitdraait. Dat hebben we wel anders meegemaakt . Mijn zoon heeft hier zijn auto gekocht en komt hier voor onderhoud. Denk er zeker over om mijn auto ook hier in onderhoud te gaan doen
Afgelopen maandag gastvrij ontvangen en zeer netjes behandeld door Marc de Brouwer. Heb bij hem een prachtige Peugeot 307 gekocht. Het zeer nette zat hem niet alleen in hoe klantvriendelijk en klantgericht je benaderd wordt, maar ook dat er met een reële kijk naar de auto gekeken wordt die je inruilt. Een hele nette inruilprijs gekregen voor mijn auto en met een goed gevoel huiswaarts gereden met de nieuwe aanwinst. Goed adres waar de klant absoluut centraal staat en dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Dank je wel Marc, dank je wel Mobility Eindhoven.
Zeer betrouwbare en fijne autodealer en heel servicegericht
3 maanden geleden eigenaar geworden van een Volkswagen Polo. in mijn maand garantie, ben ik al twee keer terug geweest voor storingen. omdat ik garantie had werden deze netjes opgelost. Toch vindt ik de manier waarop een beetje jammer. Ik kreeg antwoorden van "als je een scheetje laat in de auto gaan de storingslampjes al branden ''. hier moeten we dan maar om lachen denk ik? Naar mijn idee is het niet grappig als je in een maand tijd al twee maal terug moet naar de garage voor storingen naar drie maanden tijd voelde ik dat ik power verloor tijdens het rijden. Ik weer terug naar Mobility Eindhoven. Ik vertelde dat ik het erg vervelend vond, dat de verkoper mij verteld dat ze alleen maar goede auto's verkopen. dit vond de verkoper een kritische opmerking. meteen werd ik de deur gewezen en vertelde de verkoper mij dat hij mij niet meer wilde helpen. Na een goed gesprek werd er toch maar gekeken wat er mis was. Er bleek een scheur in de verbindingsslang van de turbo te zitten. Dit konden ze wel repareren bij Mobility Eindhoven. De verkoper noteerde mijn nummer en zal mij diezelfde dag nog informeren. Naar 4 dagen wachten en nog steeds geen belletje van de verkoper, heb ik maar ergens anders mijn auto laten repareren. Ik lichtte Mobility Eindhoven hierover in. Al met al wil ik niet zeggen dat ik over alles ontevreden ben. vandaar dat ik Mobility Eindhoven 1 ster geef.
Top auto-bedrijf! Heb daar een occasion aangeschaft. Als vrouw heb ik geen verstand van auto's maar ik heb meer met alle vertrouwen mijn aankoop gedaan. Hier is de klant nog koning. Mijn "nieuwe" autootje zag er uit als nieuw, zo mooi gepoetst... Mijn auto breng ik hier zeker ook naar toe voor verder onderhoud.
Eerlijke mensen en doen wat ze zeggen
3 weken geleden een auto gekocht met 6 maanden garantie je weet maar nooit. Na een week kwam er witte rook uit de uitlaat geen nieuwe paus. Telefoontje met Mobility en meteen de auto daar naartoe gebracht. Diagnose bleek een gescheurde cilinderwand oid. Na enig zoeken is er een volledig gereviseerde motor ingezet, met nieuwe koppelingsplaten. Fantastisch service, zonder moeilijk doen. Ook hierna perfecte "nazorg".
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid