facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocentrum Raaijmakers B.V

Autocentrum Raaijmakers B.V
"Autocentrum Raaijmakers B.V. ACR is een familiebedrijf waar service en vertrouwen sinds 1985 hoog in het vaandel staan. Alles onder 1 dak en met de beste zorg richten wij ons op gebruikte, altijd goed onderhouden auto’s van verschillende prijsklassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud, APK-keuringen, schadeherstel, reparatie, financieringen, taxaties en import-export."
Adres: Ekkersrijt 3010, 5692 CA Son en Breugel
Telefoonnummer: 0031 6 30 98 62 98
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 3010
Postcode: 5692 CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf ekkersrijt Son, Garage Son en Breugel, Autobedrijf Raaijmakers, Autocentrum Raaijmakers review, BMW Son en Breugel, Volvo Son en Breugel, Occasions Son en Breugel, ACR
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mobility Eindhoven Mobility Eindhoven 413 meter Heel vriendelijk en met eerlijkheid geholpen. Ruud heeft echt hart voor zijn zaak. Da...
Autoservice Breugel Autoservice Breugel 1 km Bert en Harold kunnen echt alles repareren van alle merken. Goed en snel. Toppers.Ser...
Recensies
We hebben in oktober '22 een ford Kuga gekocht. Super geholpen. We hebben het volledige garantiepakket gekocht. Na 3 weken liet de accu het afweten. Ook al valt dit niet binnen de garantie, het werd keurig opgelost. Omdat wij op 125 km afstand wonen, konden we de passende accu bij ons laten vervangen. 10 Minuten nadat ik, volgens afspraak, de rekening stuurde, stond het bedrag al op onze rekening! Afgelopen maandag liep de auto niet zoals het hoorde. Dinsdag meteen ACR gebeld, na komst van ANWB. Binnen 2 uur! stond een oplegger met leenauto mét trekhaak zie foto's voor de deur om onze auto op te halen! Is dat service, JA,! dat is service, TOP!
In januari 2023 een auto gekocht bij deze zaak. de garantie was net verlopen toen er zich een probleempje voor deed. De auto is netjes opgehaald door Autocentrum Raaijmakers, probleem verholpen, nieuwe wisserbladen en een batterij vervangen. Koen heeft ons keurig te woord gestaan, alles is kosteloos verholpen. Dit topbedrijf behandeld hun klanten keurig en staat garant voor de auto´s die zij verkopen. Wat een TOP service!!!Services: Installatie van wisserbladen
Hij is beste verkopers en heel Nederland heel goed auto’s korekte manssen
DOEN WAT ZE BELOVEN. We waren al geruime tijd op zoek naar een compleet uitgeruste BMW X3. Toen er bij ACR een X3 werd aangeboden die nagenoeg aan al onze wensen voldeed, direct contact opgenomen en naar Son en Breugel gereden. Na het bekijken van de BMW en een korte proefrit, de BMW direct gekocht. Een "garantie-pakket" was volgens de heer Raaijmakers niet nodig gelet op de perfecte staat van de auto. Nadat de BMW was gekeurd en voorzien van een nl kenteken deze opgehaald. Bij het rijden op de snelweg voelde ik een lichte onbalans in de auto. Na enige tijd toch terug naar ACR voor overleg. Tijdens een proefrit door de heer Raaijmakers werd dit ook door hem vastgesteld. Hierna werd de BMW de werkplaats ingereden voor nader onderzoek en werd ik door de heer Raaijmakers geïnformeerd, er was onbalans in de remschijven vastgesteld. De remschijven + blokken werden direct rondom voor garantie vervangen! Terwijl ik ruim voorzien werd van koffie. Inmiddels rij ik met een big smile in een trillingvrije BMW X3 Nogmaals bedankt voor de geweldige service!
Klantvriendelijk!. Occasion gekocht na proefrit. Fijn geholpen, goede service, snelle afhandeling meedenkent met de klant! Auto word netjes afgeleverd! Wederom een top bedrijf zeker een aan rader!! Blij met de aankoop!
Klantvriendelijk. Mochten meerdere auto’s rijden voor proefrit. Occasion gekocht na proefrit. Fijn geholpen, goede service, snelle afhandeling. Thuis zagen we een defect aan led strip in spiegel, deze is bij de beurt gelijk gerepareerd. Super goede service. Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop.
Hier heb ik mijn occasion Suzuki Swift gekocht. Heel blij mee! Fijn bedrijf en hele fijne services, echt een familiebedrijf.
Geholpen door Coen, fijne, professionele en eerlijke vakman. Ik ben op zoek naar een specifieke wagen en hij geeft hier goed advies over, denkt mee en is open en eerlijk. Behulpzame vakmannen bij Raaijmakers!
Ik heb mijn Volvo C70 hier gekocht. Auto is netjes afgeleverd. In de eerste weken rijden met de auto kwamen een aantal foutmeldingen en probleempjes boven water die de auto had en deze zijn allemaal in goed overleg verholpen in hun kundige werkplaats. Samen met een van hun monteurs alles nagelopen en voor de tijd dat deze bij ACR stond kreeg ik netjes een leenauto mee. Ook werd er geconstateerd dat de remschijven wat slijtage vertoonde maar deze nog makkelijk een 50 dkm mee konden gaan. Zelfs hiermee mag ik later nog terugkomen en wordt het tegen kostprijs gemonteerd! Kortom: Mooi familie bedrijf met groot aanbod waar je met een gerust hart een goeie auto kan kopen. Bedankt ACR! Danou van den Broek.
Ik heb een Mini Clubman bij dit bedrijf gekocht. Een goede en adequate service viel mij op. Tevens was de verkoper Coen goed op de hoogte de garantie en de voorwaarden. Kortom topbedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid