facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mo-Jo Tilburg

Mo-Jo Tilburg

Info

Mo-Jo Tilburg hanteert een All You Can Eat concept waar u kunt genieten van meer dan 100 kleine Japanse gerechten.

Geschiedenis

Het woord Mojo heeft tientallen vertalingen online. Mojo staat onder andere voor charme, energie, creativiteit en uitzonderlijkheid. Dit zijn een aantal woorden die MojoTilburg beschrijft. De charme van MojoTilburg is als geen ander. We streven ernaar een rustige sfeer te creëren in de zaal en deze te combineren met achtergrondmuziek van onze dj’s op vrijdag zaterdag en zondag. Ons personeel staat gedurende heel de dag voor onze gasten klaar vol energie.

Wat MojoTilburg vooral kenmerkt is de uitspraak “De beste Sushi van Tilburg” en dat is ook waar we hard voor werken. MojoTilburg onderscheidt zich door de beste kwaliteit te leveren in combinatie met creativiteit. We zijn continu bezig met het bedenken van uitzonderlijk lekkere gerechten en er staat sushi op de kaart die je qua uitvoering nergens anders in Tilburg kunt vinden. Eten bij MojoTilburg garandeert een leuke avond met eten van de top kwaliteit.

MojoTilburg hanteert een all-you-can-eat concept, waarbij men kan genieten van zowel verse sushi als van de gerechten van de grill. MojoTilburg biedt een divers aanbod aan en garandeert de beste kwaliteit door de levering van verse producten op dagelijkse basis.

Adres: Heuvelring 90, 5038CL Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0135359887
ue.oj-om@grublit
Stad: Tilburg
Route: Heuvelring 90
Postcode: 5038CL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:30
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: mojo tilburg reserveren, shinzo tilburg, sumo tilburg, mojo tilburg prijslijst, koi tilburg, mojo menukaart, sushi tilburg, mojo helmond prijzen
Recensies
Hier laatst met familie gaan eten, en dat is zeer goed bevallen. Zowel met mijn neefje van 5, als met mijn vader van 71 werd fantastisch rekening gehouden. Wij komen hier zeker nog eens terug! Al was het maar voor de maki met gefrituurde garnaal!
Afgelopen zaterdag waren wij voor het eerst bij jullie om te eten. Bij binnenkomst liep er een jongeman met ons mee met een iPad naar de tafel waar wij konden gaan zitten. Hoe wij moesten bestellen en hoe het werkte werd ons niet verteld hij vroeg wel wat wij wilde drinken. Hierna hebben wij zelf uitgezocht hoe het werkte met de iPad. Om 17.45 waren wij aanwezig. Wij hadden 1 of 2 keer besteld en dit ook gekregen maar ook kregen wij eten die wij niet besteld hadden. Om 18.31 uur hadden wij weer een bestelling gedaan en om 19.00 uur was de bestelling er nog steeds niet. Inmiddels hadden wij al verschillende keren gevraagd aan verschillende medewerkers waar het eten bleef en het zou eraan komen werd er gezegd. Om 19.00 uur besloten om toch weer een bestelling te doen aangezien de tijd ook doorliep. Om 19.06 sprak ik een medewerker aan over onze bestelling die er nog steeds niet was die gaf aan dat ze het vanuit haar eigen iPad ging bestellen en dat het er aan kwam. Ze nam onze iPad mee om te kijken of er wellicht iets mis mee was. Na 1 minuut kwam er een andere medewerker met de iPad aanlopen en vroeg aan ons wat er aan de hand was. Erg vreemd aangezien wij net 1 minuut hiervoor alles hadden uitgelegd. Hierop hebben wij weer ons verhaal gedaan en vervolgens hebben wij tot bijna 19.30 uur gewacht en verschillende medewerkers gevraagd waar onze bestelling bleef. Sommige wisten het niet en sommige zeiden dat het eraan kwam. In deze tussentijd hebben wij ook 4 keer bestellingen gekregen die wij niet besteld hadden. Toen ik een medewerker aansprak om dit te melden nam ze de schaal mee terug en antwoorde ze you don't want this. Maar iets niet besteld hebben is heel wat anders dan iets niet willen. Uiteindelijk ben ik om 19.30 uur naar de kassa gegaan en het verhaal nogmaals uitgelegd. De man aan de kassa had het dit keer wel juist gedaan en de bestelling zelf doorgezet. Het gevolg hiervan was dat we 2 bestellingen in een keer kregen, waardoor heel onze tafel vol lag. De lege borden werden ook niet meegenomen. Ook in deze tussentijd kregen wij weer sushi's die wij niet besteld hadden. Wij hadden om 21.30 uur een andere afspraak dit kan ik bewijzen mocht het nodig zijn en hierdoor waren wij genoodzaakt om gehaast te eten waardoor het eten niet meer zo lekker viel aangezien wij al een uur aan het wachten waren. Mensen naast ons hadden het ook opgemerkt dat wij niks kregen. Dit was ons eerste uitje nadat ik bevallen was. Het was erg teleurstellend verlopen en niet zoals het hoort. Bij de kassa toen wij gingen afrekenen kregen wij de 2 cappuccino's die wij besteld hadden gratis. Maar dit is als je het realistisch bekijkt niet voldoende aangezien de hele avond toch wel rampzalig verliep. Graag zouden wij dan ook ons geld terug willen. Hopelijk kunnen wij dit dan ook samen oplossen door middel van ons geld terug te krijgen.
Het was hier ijskoud ! Ze hadden extra bouw gasbranders en champignon buiten gasbranders midden in de zaak staan. Volgens mij mogen die champignon gasbranders alleen buiten en niet binnen in een pand. Het menu online is anders als op de iPad die je in je hand krijgt. Er is behoorlijk in het bestaande menu gesnede wat variatie betreft. Bijna overal zit hetzelfde bruine sausje op het vlees. De toiletten zijn ook niet echt goed. De kranen van de wasbakken hangen los tov de wasbak en zitten her en der met een paar extra schroeven en plaatjes provisorisch vast gemaakt. Al met al de conclusie: Het eten is prima, de bediening is goed totdat je iets moet vragen want ze verstaan geen Nederlands of praten terug in een niet Nederlandse taal Het eten is redelijk warm maar smaakt over het algemeen hetzelfde ivm de saus die men gebruikt. Alles uit t vet is te vet. En tenslotte: Neem een dikke jas mee en doe je grote winter laarzen aan zodat je stil kunt blijven zitten
Goedeavond, Ik en mijn schoonfamilie hebben deze avond ontzettend lekker gegeten. Ik heb alleen een wellicht bijzondere vraag. Ik zou heel graag willen weten hoe deze sporify playlist heet van de muziek die er gedraait werd? Wellicht dat het mogenlijk is om dit nog te horen viq een reactie? om de muziek die op woensdag 4 januari 2023 in de avond als dat helpt.. Verder hebben wij een ontzettend fijne bijzondere avond gehad! Heerlijk gegeten, fijne service, lege borden ophalen duurden soms eventjes, maar daar hadden wij absoluut geen last van! Ook verder was het eten er zeer snel!
Al meerdere keren gegeten, vorige keer super ziek geworden. En vandaag weer gegeten, rauwe rauwe rauwe zachte lamsspies geserveerd gekregen. Later op de avond weer zalm met een vreemde smaak op. Nu weer ziek.. de dame aan de kassa gaf aan dat het kon komen doordat het erg druk is in de keuken en weinig koks aanwezig, maar dat mag geen excuus zijn voor eten wat nog niet gaar is. Verder vriendelijk personeel en ziet er gezellig en netjes uit binnen.
Eten is lekker maar je zit niet op je gemak in het restaurant. Het is heel chaotisch, je krijg een warme vlaag van de verwarming in je rug en dan een koude vlaag van de mensen die binnen komen. Die vervolgens vlak langs je heen moeten lopen omdat de tafels dicht bij elkaar staan. Ook de obers komen steeds heel dicht langs je tafel ze hebben geen keus wat ervoor zorgt dat je vaker aangeraakt word, je stoel aangetikt word, steeds zo'n windvlaag, erg chaotisch en je zit gewoon niet relaxed te eten. Daarom de 2 sterren, ik ging overprikkelt naar huis toe.
Zijn voor het eerst bij een Mojo geweest. Het concept is prima. Ons tafeltje was ook goed verzorgd. De toiletten hoewel vrij schoon mogen vaker worden nagekeken en gefatsoeneerd. De kranen zitten los. De bediening is vriendelijk. Een foutje met bestelde drankjes was met excuses snel hersteld. De volgorde waarin de gerechten komen was willekeurig. Mocht beter worden gegroepeerd. Dan hadden wij beter kunnen sharen. Sommige wokgerechten komen veel te laat met de ronde erna. Gefrituurde vegetarische loempia waren te vettig. Algemene indruk waar naar het geld. Komen nog eens terug.
Vanavond hebben wij hier gegeten. De sushi was gemiddeld voor een sushi restaurant, dus dat was prima. Ik zou echter iedereen met een allergie sterk afraden om hier te gaan eten. Ik heb zelf glutenallergie en kan ook niet tegen sporen, ondanks dat ik dit twee keer bij de bediening heb aangegeven, stond de sushi met gluten steeds weer tegen de sushi zonder gluten aan. Hierdoor heb ik veel sushi niet kunnen eten en ben ik met hevige buikpijn naar huis gegaan.
Rijst is alcoholvrij en glutenvrij. Dat is voor mij echt een pluspunt. Daarnaast is de sushi rijst en lekker lauw en heeft zo’n verse smaak! MOJO is mijn place to go als het gaat om sushi. Niet te vergeten, personeel is ontzettend vriendelijk en doen hun best. Kindvriendelijkheid: Personeel is heel vriendelijk tegenover kids en denkt mee als het gaat om het eten dat de meeste kids lusten.
Heel vriendelijk ontvangen, eten en drinken kwam snel geserveerd op tafel. Sfeervol toch best koud in de zaak ondanks dat er al een extra heather als extra verwarming aan stond. Leuke tijd gehad.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mo-Jo Tilburg.

Tilburg sushirestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Heuvelring 90 tilburg bar en grill kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mo-Jo Tilburg adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mo-Jo Tilburg. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mo-Jo Tilburg delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rodeo Tilburg Rodeo Tilburg 124 meter Heerlijk gegeten, ruime keus op de kaart. Voorgerechten, tapas mogelijkheden, vlees d...
Sushi Koi Sushi Koi 178 meter Prima sushi, niet bijzonder. Personeel kwam soms onvriendelijk en gehaast over en het...
Sumo Tilburg Sumo Tilburg 218 meter Japans restaurant Sumo in Tilburg. Sumo staat bekend om zijn kwaliteit & diversiteit.
Zorba - food, drinks & more Zorba - food, drinks & more 246 meter Met de lekkerste gerechten en liefde voor het vak gaan we dit nieuw avontuur aan.Twee...
Ibiza Tilburg Ibiza Tilburg 292 meter Heerlijk 3 gangen keuze menu met voldoende mogelijkheden . De cocktails zijn echt uis...
Enjoii Restaurant Enjoii Restaurant 298 meter 3 sterren voor mij ook echt voordeel van de twijfel. Het zat m meer in de service en ...
Thrill Grill Thrill Grill 373 meter Onwijs lekkere burger gegeten met een portie bijzondere frietjes erbij. Het personeel...
SHINZO sushi lounge & grill SHINZO sushi lounge & grill 750 meter Heel fijn dat ze ook veel vegan sushi hebben voor vegetariërs. Je kunt er gezellig zi...
Rhythm 33 Rhythm 33 870 meter Ben hier geweest vanwege een verjaardagsfeest. Was erg leuk gedaan. Was een leuke avo...
Ehl-i Keyif Café-Lounge Ehl-i Keyif Café-Lounge 1 km Wij komen voor het eerst daar was super mooi en het eten en het zweer was super echt ...
Asian Boulevard Asian Boulevard 2 km Zojuist heb ik hier sushi besteld. Bezorging was er binnen 45 minuten en de sushi was...
Royal Palace Tilburg Royal Palace Tilburg 6 km Geweldig gegeten hier, alles was heel vers heerlijke sushi , zeer boven gemiddeld en ...
Fifty50 Bar & BBQ Fifty50 Bar & BBQ 7 km Nondejèn!!! Als 1 woord onze ervaring moet omschrijven, dan is het "Nondejèn&quo...
Sushi To Be Sushi To Be 7 km Heerlijke sushi!!!! Heerlijk vers en smaakvol. Wij bestellen alleen nog maar hier onz...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid