facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miranda's Lingerie

Miranda's Lingerie

Info

Laat je verrassen in de wereld van Lingerie, badmode en nachtmode... Wij werken voor persoonlijk advies op afspraak. �
Bij Miranda's Lingerie staat dit garant voor verwennen, service en persoonlijke stijl!

Geschiedenis

Ook zo'n zin in een nieuwe bikini of een leuk setje maar heb je te weinig tijd om rustig op zoek te gaan naar iets leuks?

Overdag weinig tijd om te winkelen? Een gezellige lingerieavond met familie en vrienden bij je thuis is een leuke oplossing om kennis te maken met de nieuwste collectie van “Miranda’s Lingerie”. Lingeriemerken zijn o.a. Lisca, Lingadore, Sapph en After Eden.

Na afloop van de presentatie, die ongeveer 30 minuten zal duren, is er tijd om vragen te stellen, te passen, adviezen te krijgen en te bestellen.

Voor de moeite die je hebt gedaan om er een geslaagde avond van te maken, ontvangt de gastvrouw een cadeautje en korting van “Miranda’s Lingerie”.

Tijdens de presentatie laten we jullie series zien van diverse merken en prijsklasses.

Naast lingerie in kleinere maten, vanaf cup A, is er ook lingerie in grote maten tot en met cup K.
Voor kinderen is er ondergoed, bad- en nachtmode.

Voor heren zijn er slips en shorts.

Voor dames is er ook bad- en nachtmode.

Adres: Voorstraat 12, 5334 JT Velddriel
Stad: Velddriel
Route: Voorstraat 12
Postcode: 5334 JT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ipcameraland Ipcameraland 850 meter Deze nieuwe Expert dealer is resend verbouwd en heeft daardoor een ruime en moderne i...
Recensies
Zeer goed geslaagd, een hele fijne pas sessie gehad bij Miranda. Warm welkom en je voelt je meteen thuis. Ik kan bijna nergens slagen behalve hier. Wat een lieve en gezellige vrouw en ontzettend goede adviezen gehad en natuurlijk blij de deur uit met een paar nieuwe setjes. Ik kom graag weer terug
Ik las hieronder wat negatieve berichten waardoor ik een beetje huiverig werd. Maar ik heb mijn bestelling van Miranda’s Lingerie netjes ontvangen, het verzenden duurde wel iets langer maar dit was omdat de bikini speciaal voor mij besteld moest worden. Heel blij met deze super mooie bikini!
Echt een super ervaring gehad bij Miranda's lingerie. Miranda helpt de mensen super goed en ze belde zelfs een leverancier voor mij om te bellen voor mijn maat. En toen heeft de leverancier een goede foto gestuurd van de bh's ik ben erg tevreden dus mensen stop met deze negatieve reacties
In 2019 is het me ook overkomen. Ze gaf het geld niet terug en mijn pakket is niet aangekomen. Misschien kunnen we met z’n allen het via Facebook rapporteren?
Oplichters, pakket nooit ontvangen! Geld weg en geen reactie meer.
Het pakket is nooit aangekomen, eigenares heeft geen verzend bevestiging bij Post NL, heeft vervolgens mijn nummer geblokkeerd en gaat er dus met het geld vandoor. Ik zou hier zeker niks kopen.
Deze webwinkel is oplichterij. Ik heb een product besteld dat na lange tijd pas werd toegestuurd. Het paste niet dus heb ik het geretourneerd, maar nooit geld terug gekregen. Ook op communicatie per telefoon of e-mail wordt niet gereageerd.
Oplichter actief!! Producten besteld en betaald middels IDeal. Nooit geleverd! Ook niet na aangifte politie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid